folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kiraciya Gonderilen Tebligatin Ulastirilamamasi

Kiraciya Gonderilen Tebligatin Ulastirilamamasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İyide böyle bir durumda postacı kapıya ihbar kağıdı yapıştırıp muhtara teslim eder. Muhtarın teslim alması ile şahsın teslim alması aynı şey oluyor. 

+1

Notere geri gelmez, muhtara bırakılır. Sen kanunen üstüne düşeni yaptın. eline ulaşıp, ulaşmaması senin problemin değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı
    K4R4B4S4N bunu yazdı

Kirayı ödemiyorsa noter değil , icra emri gönder  . Google icra örnek 13 araştır .  Avukat aracılığıyla işlerini yürütmeni tavsiye ederim . 

Hocam cikarmak istiyoruz biz, bu sebeple once iki hakli ihtara ihtiyacimiz var ki sonuc kesinlinkle lehimize olsun. Avukati iki ihtari tamamladiktan sonra, tahliye davasi ve alacak davasini acacagimiz zaman tutacagiz.

Hocam , icra ödeme emri gönderdiğin zaman zaten haklı ihtar şartını sağlıyorsun. Tahliye de talep edersin ve davaya göre çok daha hızlı yol alırsın . Kirasını ödemeyen kiracıya karşı noterden ihtar göndermeni avukat mı tavsiye etti meraktan soruyorum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Kiracı uğraştırır 

Hasta ederler adamı.

Adam uyguna ev bulamayacak senin evde duracak.

Mahkemeye versen ne olacak valla hiç aklım almıyor 

Şimdi benim 2018 tarihinde açılan bir iş mahkemesi var

2021 de icraya gitti

Ya hiç umut bağlama mahkeme diye

O mahkeme 5 sene sürer olan senin evin değerine olur ve rahatsızlığınla yetinirsin 

Hiç umudum yok.

wordpress & sözlük
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    Cihan bunu yazdı

O mahkeme 5 sene sürer olan senin evin değerine olur ve rahatsızlığınla yetinirsin 

Kira ödememe durumunda evden çıkarma işlemi 5 sene sürmez. 4-5 ayda çıkartırsın. Mahkeme büyük olasılıkla ilk duruşmadan tahliye kararı verir. Sonra o kararla icradan gün alırsın elbette bunları avukatın yapacak.

Avukar ile beraber hareket edin hocam.

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İyide böyle bir durumda postacı kapıya ihbar kağıdı yapıştırıp muhtara teslim eder. Muhtarın teslim alması ile şahsın teslim alması aynı şey oluyor. 

durum boyle olmuyor 

ısmen soruldu tanınmıyor dıye dönen cok evrak var. bu aralar sayısı dahada arttı.

mavi zarf kesin çözüm muhtar almak zorunda tebligat yapılmış sayılıyor. 15 gün sonrada tebliğ mazbatasını yazdırırsın ıhtar konus kapanır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ilk başta şahsın beyan ettiği adrese tebligat gönderilir, iade olursa mernis adresine çıkarılmasını talep edersin, bu tebligat da muhtara teslim edilip şahsın kapısına ihbar asılır.

bu şekilde olduğunda muhtara teslim edildikten 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılıyor diye biliyorum.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    wordros bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

ilamsız takip sanırım o yüzden böyle. Kişiye tebliğ.

bana da ilamsız geldi kaç kere. her defasında postacı kapıya etiket yapıştırıyor gidiyor. süre de işliyor isterse almasın muhtardan. keşke kapıyı açmayınca gelmemiş olsa. 

Benim başıma en son böyle birşey geldiği için ben böyle düşünmüştüm. Tebligat neden iade döndü? Evde yokum diye. NEdir bu tebligat? İlamsız İcra Takibi. Bilgim bu kadar. Saygılar :)

alektamovikmovik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

durum boyle olmuyor 

ısmen soruldu tanınmıyor dıye dönen cok evrak var. bu aralar sayısı dahada arttı.

mavi zarf kesin çözüm muhtar almak zorunda tebligat yapılmış sayılıyor. 15 gün sonrada tebliğ mazbatasını yazdırırsın ıhtar konus kapanır.

Bu arkadas noterde calisiyordu herhalde dikkate alin söylediklerini :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Gerek konu altina, gerek ozel mesajlarima cevap veren herkese tesekkur ederim!

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

Mahkemelerden bişey çıkmaz başka çareye bak.parana ve zamanına yazik

Toplam Hit: 2356 Toplam Mesaj: 23
tebligat noter kiraci