Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...
-----------------------------sence ?
sözde.
osmanlı ayrı bir devlet evet ama senin ananda babanda osmanlı ve sende osmanlı torunusun tarihine sahip çık !!!
nufus kütüğüne bak bakalım soyun nerde hey gidi hey sizlerle bu ülke nasıl kalkıonacakkki ?
Siyanojen olm bak git saçmalıyosun.İki de bir de laf atma bana artık ne olduğunu anladım sana efendice cevap yazıyorum ki yazmayacaktım taa ki bu mesajını görene kadar,çük kadar bilginle konuşma.Benim atalarım karamanoğulları hani Türkçeden başka dil kullanımını yasaklayanlar im.mimp saçmalarsın şimdi beylik halini de bbiliyoruz osmanlının, imparatorluk halini de.Türkten başka herkesin güçlü olduğunu da.Kaç tane Türk devlet adamı var devşirmeleri sayma.Kaç padişahın karısı Türk?
Kızılbaş Türkmenleri katlettiren Yavuz mu bir daha araştır bakalım Yavuz muymuş kürtleri anadoluda dağdan indiren Türkmenlerin katli vacip fermanı veren.Hangi hanedanın şairleri Türke hakaret içeren şiirler yazmış,osmanlı olmasın?Andoluda bir sürü beylik var bir tek osmanlı yok ben de osmanlı torunu değilim büüykbir ihtimalle sen de değilsin.Nüfus cüzdanında hangi soydan olduğun yazmıyor görülen o ki sen de cüzdanına pek bakmamışsın.
Ne sanıyorsun allah aşkına osmanlıyı,herkes osmanlı torunu mu?
Evet tarihime ve külütürme sahip çıkıyorum ve osmanlı torunu değilim,cahil cahil ders kitabı bilgileriyle burada ahkam kesiyorsun
Ayrıca nesin ki sen insanlara sizle nasıl kalkınacak bu ülke diyorsun?Senin gibiler kaç kere geldi iktidara ve kaç kere Kalkındırdılar bu ülkeyi gördük millete "sizle nasıl kalkınacaz" deyip durma,bu ülkede Türklerde para yoksa para ermenideyse,rumdaysa bunun temeli kimlerde atılmış öüren bakalım siyanojen efendi.
milletin soyu için de ahkam kesme!
Aynı devlet olsaydık padişah yönetiyor olurdu aynı devleto lsaydık ata osmanlı hanedanını ülkeden sürmezdi.
@foxxly:
Abi mantıklı olalım.Red alert oynamıyoruz.Ona bakarsan abd bile tüm dünyaya karşı duramaz :)
OLaya beş kişi 1o kişiyi döver mantığıyla yaklaşmayalım. -
AntiOksidan bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
cagatay09 bunu yazdı:
evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...
sence ?
sözde.
osmanlı ayrı bir devlet evet ama senin ananda babanda osmanlı ve sende osmanlı torunusun tarihine sahip çık !!!
nufus kütüğüne bak bakalım soyun nerde hey gidi hey sizlerle bu ülke nasıl kalkıonacakkki ?
Siyanojen olm bak git saçmalıyosun.İki de bir de laf atma bana artık ne olduğunu anladım sana efendice cevap yazıyorum ki yazmayacaktım taa ki bu mesajını görene kadar,çük kadar bilginle konuşma.Benim atalarım karamanoğulları hani Türkçeden başka dil kullanımını yasaklayanlar im.mimp saçmalarsın şimdi beylik halini de bbiliyoruz osmanlının, imparatorluk halini de.Türkten başka herkesin güçlü olduğunu da.Kaç tane Türk devlet adamı var devşirmeleri sayma.Kaç padişahın karısı Türk?
Kızılbaş Türkmenleri katlettiren Yavuz mu bir daha araştır bakalım Yavuz muymuş kürtleri anadoluda dağdan indiren Türkmenlerin katli vacip fermanı veren.Hangi hanedanın şairleri Türke hakaret içeren şiirler yazmış,osmanlı olmasın?Andoluda bir sürü beylik var bir tek osmanlı yok ben de osmanlı torunu değilim büüykbir ihtimalle sen de değilsin.Nüfus cüzdanında hangi soydan olduğun yazmıyor görülen o ki sen de cüzdanına pek bakmamışsın.
Evet tarihime ve külütürme sahip çıkıyorum ve osmanlı torunu değilim,cahil cahil ders kitabı bilgileriyle burada ahkam kesiyorsun
Ayrıca nesin ki sen insanlara sizle nasıl kalkınacak bu ülke diyorsun?Senin gibiler kaç kere geldi iktidara ve kaç kere Kalkındırdılar bu ülkeyi gördük millete "sizle nasıl kalkınacaz" deyip durma,bu ülkede Türklerde para yoksa para ermenideyse,rumdaysa bunun temeli kimlerde atılmış öüren bakalım siyanojen efendi.
Aynı devlet olsaydık padişah yönetiyor olurdu aynı devleto lsaydık ata osmanlı hanedanını ülkeden sürmezdi.
@foxxly:
Abi mantıklı olalım.Red alert oynamıyoruz.Ona bakarsan abd bile tüm dünyaya karşı duramaz :)
OLaya beş kişi 1o kişiyi döver mantığıyla yaklaşmayalım.
Tamam hocam senin gibiler gelmeli iktidara senin gibiler bu ülkeyi kurtarabilir tek başına bile senin gibiler en doğru düşünen en büyük türkçülerdir senin gibiler bu anadolu topraklarında yaşamana sebep olan atalarına söven insanlar iktidara gelip bu ülkeyi bu türk milletini müslüman halkını kurtarabilir.. -
yine konu kaymış gitmiş ne diyeyim helal olsun...
@siyanojen
direk sorun çıkarmaya gelip post atmış gibisin, ne olurdu gidip pm atsan...
-
AntiOksidan bunu yazdı:
@foxxly:
OLaya beş kişi 1o kişiyi döver mantığıyla yaklaşmayalım.
-----------------------------şu mesajı bu şekilde saklıyorum ki sonradan editleme diye
millet bu yorumu okudukça kimlerin ne olduğunu anlayacak zaten sen geç devletin başına osmanlı kimmiş lan de leyla sen kimin torunusun pardon ?
şimdi sen a nın torunusun büyüdün bnin gurubuna geçtin şimdi sin b torunumu oluyorsun ?
dj_alperin kişisel imzasını sana armağan ediyorum...
şu andan sonra ne olduğunuz anlaşıldı yaptığınız yprumlara alıntı yapılacak kadar değeriniz bie yok sizin özünü inkar eden bir insan haline bak be...
yazık sizin gibilere ne mutlu bizlere...
-
Atatürk bile Osmanlıyı inkar etmemişken onun devamı olduğunu kabul etmişken nasıl olurda biz onun emanetcileri geçmişimizi sileriz anlamıyorum. osmanlı olmasaydı şimdiye kadar çoktan asimile olmuştuk.
-
kırmızı kitap felan anlamam kardeşim...belki biz gece kıçımızda pireler uçuşurken adamlar bu ülkenin geleceğini değiştirecek işler yapabilirler ama her çükün başı ekonomiden geçiyor.. ekonomik güç gerekli yoksa en kral silahıda üretseniz millet bir anda bir ayaklanır o silahı bitarafınıza sokuverir...buradan çıkartacağınız sonuç şu ekonominiz daşşaklı olacak arkadaş...
-
Ne güzel söylemişler:
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu...
-
@siyanojen:
kimin torunuyum yazdım.Karamanoğulları hakkında biraz bilgi sahibi olsan böyle bir yorum yapmazdın,tartışılacak bir adam bile değilsin cahilin tekisin vesselam.
Ayrıca şu veya bu şekilde,karamanoğullarına laf atmaya çalışanlar keşke onlar kadar bu MİLLETE faydalı olabilselerdi.
tarihini osmanlıdan ibaret sanan zavallı arkadaşlara acıyorum. -
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------@siyanojen:
kimin torunuyum yazdım.Karamanoğulları hakkında biraz bilgi sahibi olsan böyle bir yorum yapmazdın,tartışılacak bir adam bile değilsin cahilin tekisin vesselam.
Ayrıca şu veya bu şekilde,karamanoğullarına laf atmaya çalışanlar keşke onlar kadar bu MİLLETE faydalı olabilselerdi.
tarihini osmanlıdan ibaret sanan zavallı arkadaşlara acıyorum.
-----------------------------evet tmm ben sustum sensin.
sen kendi dünyanda devam et kolay gelsin...
-
ya beyler ne lüzum var kendi aranızda tartışmaya,güzel güzel herkes kendi düşüncesini söyler,konuşur,tartışır.Ama buna ne lüzum var?
Biz böyle kendimizle tartışmaya devam ettikçe iktidar miktidar hikaye arkadaş,önce bi kendi içimizdeki problemleri halledelim.Ne geçti elimize birbirinizi kırınca?
Ama helal olsun yani,böyle bir konu dahi tartışmaya kaydı ya bişey demiyorum.Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler