folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cold-m4 bunu yazdı:
    bundan 4 sene önce belime boncuklu tabancamı takıp vatan kurtardığım dönemler :) bi abi demişti, sen çok zeki bi çocuksun ama böle ota boka atlama diye, sora anlatmaya başladı, bu yapılanmadan falan, herneyse detaya girmiyecem uzun lafın kısası var böyle bir olay, ama teşkilatı mahsusayla alakası yok, Bilge Kağan a kadar dayanan bir olay..

Ottan boktan kastı neydi + o yapılanmaya nasıl getirdi konuyu ben onu anlayamadım?

ya bi komplo teorileri sitemiz vardı, daha doğrusu sitemiz demeyeyim ben sadece moderatördüm, herneyse üye sayımız 1000 leri geçti, ben de baya aktiftim tbtde olduğu gibi 24 saat siyaset + türkiye üstüne oynanan oyunlar hakkında yazılar vs yazıyordum..

sonra biri üye oldu siteye, adam baya bilgili biri falan, işte bi gece konuşuyoruz msnde, benim de tam kanımın damarda durmadığı dönemler, adama diyorum örgüt kuralım savaş açalım şunu yapalım bunu yapalım :D

adam dedi bak yazdıklarından izlediğim kadarıyla zeki bi çocuksun dedi, ama çok heyecanlısın, biraz kendini dizginle fazla göze batma site izleniyo dedi. senin gibi gençlere bu ülkenin her zaman ihtiyacı olacaktır ama kendi kafana göre hareket etme dedi, herşey göründüğü gibi değil ülkeyi koruyan gizli güçler var dedi.

eğer ülkeye faydalı olacağın bir durum olursa onlar zaten sana ulaşır, sen şimdilik okulunu oku hayatını fazla göze batmadan sürdürmeye çalış dedi.

sonra işte bu ihtiyarlar yapılanmasından bahsetti, dedim abi bu ne zamandan beri var, ilk türk devletinden beri dedi. sandığından çok daha güçlü bir olay bu dedi, yoksa kolay mı sanıyosun böyle değerli topraklar üstünde yaşayabilmek, adamı bi gecede silerler vs dedi..

işte böyle, ondan sonra adam adminle anlaşıp siteyi devraldı, sonra da kapattı. bir daha da ne msnde ne de başka bi yerde gördüm adamı :) fazla da üstüne gitmedim işin dur bakalım çıkar kokusu dedim ama hala bişey çıkmadı :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    adam ya deli yada sahiden ciddi söylüyor:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...
    hoca senin osmanlı ayrı türkiye ayrı bişi demen öncelikle geçmişini inkar etmen anlamına gelir senki osmanlı bittikten sonra onun herşeyini üstüne alaraktan bu devletin temellerini attılar!  ben bunu osmanlıyı savunmamdan diil sadece geçmişini görmemezlikten gelmenden dolayı yazdım.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:
    adam ya deli yada sahiden ciddi söylüyor:)
    yok böyle adamlar var hacı,ama genelde emekli oluyorlar kanımca.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

dreammaker bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...
    hoca senin osmanlı ayrı türkiye ayrı bişi demen öncelikle geçmişini inkar etmen anlamına gelir senki osmanlı bittikten sonra onun herşeyini üstüne alaraktan bu devletin temellerini attılar! ben bunu osmanlıyı savunmamdan diil sadece geçmişini görmemezlikten gelmenden dolayı yazdım.....

osmanlı sosyalist bir devletti, Türkiye Cumhuriyeti ise demokratik,laik,sosyal bir hukuk devletidir :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Yav öyle bi kitap yok basılırmı o tip belgeler hiç kağıda :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    herkese ayri cevap yazamiycam kusurabakmayin.. osmanliliyiz diyen arkadaslara söylüyorum. osmanli devleti cok milletli bir imparatorlugu sonunda ki olacakti belliydi dagildi. kala kala bi basina kaldi.. o koca osmanli sülalesi.. bakin sülalesi diyorum.. osmanli beyliginden imparatorluga.. örnek vereyim büyük selcuklularin kurucusu tugrul bey/ oguzlarin kinik boyundan...... osmanli nin kurucusu ertugrul gazi oguzlarin kayi boyunda.. daha bi sürü boy var. kaldiki büyük selcukluk ve anadolu selcuklu devirlerinde ki kösedag savasindan sonrada cikan türk beyliklerini saysam hemen hemen cogu oguz boylarindan gelmedir. ilk türk denizcisi Çaka beyin kurdugu Çaka beyligi ve anadolu selcuklunun Çaka beyligine son vermesi daha sonrada a.selcuklu yıkılınca ortaya cikan beyliklerden aydinogullarina uzaniyor benim ceddim.. osmanli  kendi kültürünü yaratti. osmanli beyligi ön plana cikip diger beylikleri seve seve yada sıka sıka metodu ile birlesip anadolu hakimiyetini sagladi.. ne oldu sonra peki ne oldu.. trabzon rum devleti kırım cart curt alindi.. bunlarin soyu degistimi? kaldiki ben gecmisimi hic inkar etmedim.. aydinogullari-osmanli devleti-ve Türkiye bugünlere geldik.. ama unutmadan söyleyim osmanli genel bi kavram degildi.. ülke topraklarinin aile hanedanindan sayilmasi ve osmanli soyunun sürekli 600 yil ön plana cikarilmasi.. yönetime alinanlarin hepsinin devsirme olup cogunun gavur kani tasimasi.. padisah karilarinin devletlesmeden itibaren hep yabanci uyruklu olmasi nedendi biliyomusunuz.. saf osmanli soyu ortaya ciksin diye..  ama diyorum size bir devrim gerceklesti.. osmanli devleti yokoldu.. hanedanlik bitti. saltanat bitti.. ve baska bir devlet kuruldu yine bir türk devleti... Türkiye cumhuriyeti kuruldu.. osmanli dönemi benim gözümde İslamiyetin dogmasi tarihi ile ayni cercevededir.. gecmisten gurur duymak degil.. ders cikarmak bize birseyler kazandirir.. türk devletleri hep birbirleri ile savasmistir.. yine ayni oldu.. kötü yönetim yeni türk devletinin ortaya cikmasina sebebiyet vermistir.. gecmisi inkar etmek demek.. osmanli diye birsey yoktu demektir.. ama vardi.. aydinogullari nasil vardiysa osmanli beyligide öyle ce vardir sögüt dolaylarinda.. ama ben ertugrulgazi ailesine degil.. aydinogullarina mensup oldugum icin bosuna genelleme yapip osmanliyiz uleynn diyenlerin sadece tarihi iyi bilmemesinden dolayi yaptigini düsünüyor ve onlara kizmiyorum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kırmızı kitapta neler yazdını biliyorum :|

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Türkiye cumhuriyeti Osmanlı devletinin devamıdır. Yoksa ne diye tazminatlar ödeyelim.

birgün olmasada birgün mutlaka
Toplam Hit: 6383 Toplam Mesaj: 40