folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok

Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan 

Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)

buzun usta şöförü mü var adamım, 

ben geçen sene kurban bayramında ıslak yolda kaydırdım arabayı , ne hızım vardı ne dikkatsizliğim nede fren. 
    yolun eğriliğine yapısına göre değişir o işler. 

- ayrıca ben yaz lastiği ile kış lastiği arasındaki farkı çok iyi gözlemledim. çok çok fark ediyor. alın rahat edin. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

30,000 Tl verip aldığımız  arabaya  500 Tl lastik masrafı yapamıyorsak

sat gitsin o arabayı

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ByMusty bunu yazdı
    FrankMalkovski bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan 

Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)

buzun usta şöförü mü var adamım, 

ben geçen sene kurban bayramında ıslak yolda kaydırdım arabayı , ne hızım vardı ne dikkatsizliğim nede fren. 
    yolun eğriliğine yapısına göre değişir o işler. 

- ayrıca ben yaz lastiği ile kış lastiği arasındaki farkı çok iyi gözlemledim. çok çok fark ediyor. alın rahat edin. 

var tabi abi şimdi buzda frene asılanla asılmayan bir midir :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ya her işin bi piçliğini bulmaya çalışıyoruz millet olarak 

lan alın takın lastiğinizi sanki işkence mi ediyorlar hem kendinize hem çevrenize faydalı bi insan olun ya.

böyle kaçmaya çalışan insan hayatını tehlikeye atanlar tez zamanda taklaya geleee...

Turania tarafından 12/Kas/12 13:43 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi

Aynen Kar Gördünmü Takacan Zinciri Öyle Çıkacan Yola... Biz Babamızdan Böyle Gördük Hesabı.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ne üşengeç milletiz arkadaş ya anlamıyorum ulan kendinizi düşünmüyosunuz bari karşınızdakini düşünün be ..

yaklasık her sene ekime gelmeden değiştirirdik lastikleri bu sene bıraz geciktik buda bana baya bi ders oldu

( 1 haftada tam tamına 40 km süratle araba 2 defa kaydı aklım cıkıyodu mk resmen şaka gibi arkadaş , araçla resmen 360 çiziyodum az kalsın araba eski olsa eyvallah dersin araçta yeni ama bariz lastikten g*te geliyoduk )

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ön 2 lastiği değiştircem.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

avrupalı bilinci:

soru: emniyet kemerini neden takıyorsun ?

cevap: neden takmayayım, kendi canımdan önemli mi?

türk bilinci:

soru: emniyet kemerini neden takmıyorsun?

cevaplar:

cevap 1- kaderde varsa yapacak bir şey yok

cevap 2- atın ölümü arpadan olsun

cevap 3- bize bişe olmaz yiğenim

cevap 4- kontrol yok

cevap 5- kimse takmıyor

.....

zihniyet değişmedikçe terörden 10 kat fazla adamı trafikte boşu boşuna hiç edersin.. kendinize acımıyorsanız bile karşınızdakilerin de hayatını karartabileceğiniz düşünün lütfen bu kadar ahmak olmayın.. (genel söz)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

katılmıyorum hocam

3 kuruşluk şey işin canından olmaya değmez

sonuçta bu işin uzmanları tecrübelere dayanarak bu kuralları koyuyorlar

misal F1 da 2-3 saatlik yarış için bile hava şartlarına göre yağmur, sert, yumuşak lastikleri kullanıyorlar

sen kış sezonu boyunca kullanacan...

misal o zaman emniyet kemeride bağlamayalım kapitalistlerin oyunu bunlar demi :)

http://www.youtube.com/watch?v=0xkyBJNSUfc

AllahinOglu tarafından 12/Kas/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4568 Toplam Mesaj: 34