Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok
-
FrankMalkovski bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan
Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)
buzun usta şöförü mü var adamım,
ben geçen sene kurban bayramında ıslak yolda kaydırdım arabayı , ne hızım vardı ne dikkatsizliğim nede fren.
yolun eğriliğine yapısına göre değişir o işler.
- ayrıca ben yaz lastiği ile kış lastiği arasındaki farkı çok iyi gözlemledim. çok çok fark ediyor. alın rahat edin. -
30,000 Tl verip aldığımız arabaya 500 Tl lastik masrafı yapamıyorsak
sat gitsin o arabayı
-
ByMusty bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan
Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)
buzun usta şöförü mü var adamım,
ben geçen sene kurban bayramında ıslak yolda kaydırdım arabayı , ne hızım vardı ne dikkatsizliğim nede fren.
yolun eğriliğine yapısına göre değişir o işler.
- ayrıca ben yaz lastiği ile kış lastiği arasındaki farkı çok iyi gözlemledim. çok çok fark ediyor. alın rahat edin.var tabi abi şimdi buzda frene asılanla asılmayan bir midir :D
-
ya her işin bi piçliğini bulmaya çalışıyoruz millet olarak
lan alın takın lastiğinizi sanki işkence mi ediyorlar hem kendinize hem çevrenize faydalı bi insan olun ya.
böyle kaçmaya çalışan insan hayatını tehlikeye atanlar tez zamanda taklaya geleee...
Turania tarafından 12/Kas/12 13:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi
-
HolyOne bunu yazdı
Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi
Aynen Kar Gördünmü Takacan Zinciri Öyle Çıkacan Yola... Biz Babamızdan Böyle Gördük Hesabı.. :)
-
ne üşengeç milletiz arkadaş ya anlamıyorum ulan kendinizi düşünmüyosunuz bari karşınızdakini düşünün be ..
yaklasık her sene ekime gelmeden değiştirirdik lastikleri bu sene bıraz geciktik buda bana baya bi ders oldu
( 1 haftada tam tamına 40 km süratle araba 2 defa kaydı aklım cıkıyodu mk resmen şaka gibi arkadaş , araçla resmen 360 çiziyodum az kalsın araba eski olsa eyvallah dersin araçta yeni ama bariz lastikten g*te geliyoduk )
-
ön 2 lastiği değiştircem.
-
avrupalı bilinci:
soru: emniyet kemerini neden takıyorsun ?
cevap: neden takmayayım, kendi canımdan önemli mi?
türk bilinci:
soru: emniyet kemerini neden takmıyorsun?
cevaplar:
cevap 1- kaderde varsa yapacak bir şey yok
cevap 2- atın ölümü arpadan olsun
cevap 3- bize bişe olmaz yiğenim
cevap 4- kontrol yok
cevap 5- kimse takmıyor
.....
zihniyet değişmedikçe terörden 10 kat fazla adamı trafikte boşu boşuna hiç edersin.. kendinize acımıyorsanız bile karşınızdakilerin de hayatını karartabileceğiniz düşünün lütfen bu kadar ahmak olmayın.. (genel söz)
-
HolyOne bunu yazdı
katılmıyorum hocam
AllahinOglu tarafından 12/Kas/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
3 kuruşluk şey işin canından olmaya değmez
sonuçta bu işin uzmanları tecrübelere dayanarak bu kuralları koyuyorlar
misal F1 da 2-3 saatlik yarış için bile hava şartlarına göre yağmur, sert, yumuşak lastikleri kullanıyorlar
sen kış sezonu boyunca kullanacan...
misal o zaman emniyet kemeride bağlamayalım kapitalistlerin oyunu bunlar demi :)
http://www.youtube.com/watch?v=0xkyBJNSUfc