Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok
-
HolyOne bunu yazdı
Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi
Hoca yanlış anlamada olaya provakatif yönden yaklaşırsan her türlü bahane türetilebilir.Heleki aklı başında biri olarak senin bunu önermemen lazım diye düşünüyorum. düşün yani kışın yolda , Senin anana babana ebene Birisi arabayla bindirdimi. ozaman o 3 kuruşluk lastiğin değerini öyle anlıcan gibi. Şuan söylemiş olduğun tabiri caizse eski kafa zihniyeti aynen bak şöyle : "Eskiden kış lastiğimi vardı yaw.Bunlar amerikan oyunu,babalarımız yaz lastiğiyle kazınmış durmuş. karşıma birisi çıkarsada napim.kısmet. sikime kadar ezilirse."
Baştada dediğim gibi yanlış anlama Şeyh, sen şuanki yaşına kadar güzel imkanlarla yaşadın, Cebinde para dolu, altındada chevrolet cip var ve kapitalist düzenden bahsediyorsun.Bir tezatlık var:)
-
Yahu Tamam Yazılanları Okudumda Galiba Biz Babamızdan Böyle Gördükle Yola Çıkmamamız Gerekiyor.. Buna Kanaat Getirdim. Tamam Kış Lastiğini Kışın Alacağız Aynen Doğruluyorum...
Bunlar Kapitalist Oyunu Değil, bunlar Uzman Oyunu O Zaman... Ne Yapalım Uyacaz O Zaman... Uzman Kimselere Boynumuz Kıldan İnce.
ShockMan tarafından 12/Kas/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
kaynak varmı hacii
-
HolyOne bunu yazdı
Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi
abi yalvarıyorum işe gir sen artık :)
illuminati ye felan sarıcan diye korkuyorum -
bu arada bu sene ticari araçlara. seneye hususi araçlara da mecbur bu uygulama. onuda hatırlatıym
-
yeni konu açmadım ama başlık yanlış oldu tabi. 1 aralık - 1 nisan arası kış lastiği hususi otolarada mecburi haberini sizde okudunuz mu?
-
öyle bi haber henüz okumadım hocamda , inşallah doğrudur :) bizim milletimize yasak/mecburiyet getirmedikç eolmuyo bazı şeyler. kar üstünde kabak yazlık lastikle gidilmeyeceğini anlamamak için bu kadar çaba göstermeye gerek yok :) mümkünse cezasıda 2-3 bin felan olsun
-
temiz 2006 ford focus trend 1,6 bakınıyorum lpg + manuel vites sedan aklınızda olsun beyler. şubat mart gibi.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan
Sakin ol, zorunlu olunca her memlekette oluyor sonuçta, antalyada izmirde bilmemnerde pek ihtiyaç olduğunu görmedim ben.
-
KaRaKuLe bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan
Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)
otomotik düz farketmez hacı ben otomototik getz ile dağdan aşağı indim kışın ortasında resmen drift yaptım banamısın demedi araba şöförün ustalığına bağlı bence
otomototik yeni mi çıktı hacım :D