folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok

Kış Lastiği Almanıza Gerek Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi

Hoca yanlış anlamada olaya provakatif yönden yaklaşırsan her türlü bahane türetilebilir.Heleki aklı başında biri olarak senin bunu önermemen lazım diye düşünüyorum.  düşün yani kışın yolda  , Senin anana babana ebene Birisi  arabayla bindirdimi. ozaman o 3 kuruşluk lastiğin  değerini öyle anlıcan gibi. Şuan söylemiş olduğun tabiri caizse eski kafa zihniyeti aynen bak şöyle : "Eskiden kış lastiğimi vardı yaw.Bunlar amerikan oyunu,babalarımız yaz lastiğiyle kazınmış durmuş. karşıma birisi çıkarsada napim.kısmet. sikime kadar ezilirse."

Baştada dediğim gibi yanlış anlama Şeyh, sen şuanki yaşına kadar güzel imkanlarla yaşadın, Cebinde para dolu, altındada chevrolet cip var ve kapitalist düzenden bahsediyorsun.Bir tezatlık var:)  

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu Tamam Yazılanları Okudumda Galiba Biz Babamızdan Böyle Gördükle Yola Çıkmamamız Gerekiyor.. Buna Kanaat Getirdim. Tamam Kış Lastiğini Kışın Alacağız Aynen Doğruluyorum...

Bunlar Kapitalist Oyunu Değil, bunlar Uzman Oyunu O Zaman... Ne Yapalım Uyacaz O Zaman... Uzman Kimselere Boynumuz Kıldan İnce.

ShockMan tarafından 12/Kas/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaynak varmı hacii

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kapitalist çevrelerin oyunu bunlar, kanmayın, yaz lastiği kış lastiği bahar lastiği falan hep sömürmek için bizi

abi yalvarıyorum işe gir sen artık :)

illuminati ye felan sarıcan diye korkuyorum

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu arada bu sene ticari araçlara. seneye hususi araçlara da mecbur bu uygulama. onuda hatırlatıym

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

yeni konu açmadım ama başlık yanlış oldu tabi. 1 aralık - 1 nisan arası kış lastiği hususi otolarada mecburi haberini sizde okudunuz mu?

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

öyle bi haber henüz okumadım hocamda , inşallah doğrudur :) bizim milletimize yasak/mecburiyet getirmedikç eolmuyo bazı şeyler. kar üstünde kabak yazlık lastikle gidilmeyeceğini anlamamak için bu kadar çaba göstermeye gerek yok :) mümkünse cezasıda 2-3 bin felan olsun 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

temiz 2006 ford focus trend  1,6 bakınıyorum lpg + manuel vites sedan aklınızda olsun beyler. şubat mart gibi.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan 

Sakin ol, zorunlu olunca her memlekette oluyor sonuçta, antalyada izmirde bilmemnerde pek ihtiyaç olduğunu görmedim ben.

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    FrankMalkovski bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

he amk sonra yolda kalın trafiği sikin bırakın bişeyleri yapmmak için illa zorla mı yaptırmaları lazım gidin alın kış lastiği rahat rahat bakın yolunuza. Bence yazmaya bile gerek yok akıl mantık işi değil abi ne diye yaz lastiği ile kara girersinizki ondan sonra o aptal aptal videolarda baş rol oynuyoruz hani frene asılıp da taaa ebesine kadar kayan videolar varya ondan 

Yok o sorun değil.Lastikçiler fiyatları çok fena uçurdular.Neredeyse iki katı fiyat istiyorlar.Ayrıca kış lastiği yeri daha iyi kavradığından ötürü daha fazla benzin yaktırır arabaya.Hem usta şöför buzlu zeminde frene basılmayacağını bilir.Fren ve gazı dengeli olarak kullanacaksın.Ha tabi bide otomatik vites olmayacak araba. :)

otomotik düz farketmez hacı ben otomototik getz ile dağdan aşağı indim kışın ortasında resmen drift yaptım banamısın demedi araba şöförün ustalığına bağlı bence 

otomototik yeni mi çıktı hacım :D

...said addicted.
Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 34