Kış Uykusu Filmi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu film ödül aldığı için bir izleyeyim dedim ama nereye baktıysam bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

arkadaşlar bu film ödül aldığı için bir izleyeyim dedim ama nereye baktıysam bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz

Film daha vizyona girmedigi icin olabilir mi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/26521714.asp

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

vizyona girmemiş olabileceği fikri geldi aklıma ama daha vizyona girmemiş filme neye göre ödül veriyorlar hocam 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

vizyona girmemiş olabileceği fikri geldi aklıma ama daha vizyona girmemiş filme neye göre ödül veriyorlar hocam 

odul icin ozel bir kayit yollaniyor adamlara. hatta bu kaydi ele geciren biri cikarsa yukluyor internete :D ingilizce olarak da alt kisimda odul icin kopyalanmistir yazar.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

Film festivali diye birşey duydun mu hocam?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

odul icin ozel bir kayit yollaniyor adamlara. hatta bu kaydi ele geciren biri cikarsa yukluyor internete :D ingilizce olarak da alt kisimda odul icin kopyalanmistir yazar.

hocam bu kopyalar genelde çok kalitesiz oluyor. bu eleştirmenler (jüri) filmleri ve sesleri kalitesiz izleyip ödül verecek adamlar değiller.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

hocam bu kopyalar genelde çok kalitesiz oluyor. bu eleştirmenler (jüri) filmleri ve sesleri kalitesiz izleyip ödül verecek adamlar değiller.

hocam onlara kaliteli kopya gidiyor, ele gecirilenler genelde kalitesiz ripleri oluyor. dahil oldugum bir film projesinden doalyi biliyorum, oduller ve siger basvurular icin birtane kaliteli kopya gonderiliyor. 

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

hocam onlara kaliteli kopya gidiyor, ele gecirilenler genelde kalitesiz ripleri oluyor. dahil oldugum bir film projesinden doalyi biliyorum, oduller ve siger basvurular icin birtane kaliteli kopya gonderiliyor. 

anladım hocam, sağolasın. biri ele geçirse de izlesek erkenden şöyle 720p felan :)

yanlış anlaşılmasın Bir Zamanlar Anadolu'da 'yı gidip sinemada iki kez izleyen biri olarak söylüyorum bunu. olay tamamen zamanlamayla ilgili, ben gider yine sinemada izlerim sonra..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

film ödül almadan önce bizim öğretim üyesi hoca sinema hocası yani filme giydirmişti :) fragmandan yola çıkarak :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

anladım hocam, sağolasın. biri ele geçirse de izlesek erkenden şöyle 720p felan :)

yanlış anlaşılmasın Bir Zamanlar Anadolu'da 'yı gidip sinemada iki kez izleyen biri olarak söylüyorum bunu. olay tamamen zamanlamayla ilgili, ben gider yine sinemada izlerim sonra..

Eleştirmenlere giden filmlerin versiyonu SCR oluyor.

Toplam Hit: 4893 Toplam Mesaj: 46