Kış Uykusu Filmi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yada siktir edin spoiler verim, düşündüm de zaten görüp izlemezseniz bişey kaçırmiycağınız için sorun değil

spoiler:

Kılıbık zengin ibnenin birinin peribacalarının orda küçük oteli var. Genç karısı var bunu zengin diye sevmiyor, muhtaçlara yardım yapsınlar istiyor, ona buna para dağıtıyor, kılıbık ibnenin kız kardeşi de mıymıy konuşuyor, bunun geri kalanla alakası yok filmin 2 saatini kapladığı için söyledim. sonunda fakirler karısını bize artizlikmi yapion diye dövme noktasına geliorlar. karı da biraz akıllanıyor. adam da lan ben karımı ne kadar seviyomuşum suyuna gideyim de isterse ağzıma sıçsın ama ayrılmasın diyor. sonrası meçhul orda bitiyor.

HolyOne tarafından 07/Ara/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Alev Alatlı, Nuri Bilge Ceylan'ın düşüncesini çaldığı hatta uygulamaya geçirdiği çok net anlaşılıyor

"Kötüye duyarsız kalmak, hatta yaptıkların doğru olsa bile af dileyip kötülük yapanı utandırmak"

Alev Alatlı'ya şaşırmamak elde değil diyeceğim ama Oktay Sinanoğlu'nu da eklemek lazım. Aslında adamlar oldukları yerde duruyorlar fakat kendi eserlerine, fikirlere saplandıklarını göremiyorlar. Göstermeye çalıştıkları başkaymış hocam. Biz inandığımızı görmüşüz, onlar da bize yol ayrımına kadar eşlik etmişler.

Benim açımdan bir sorun yok, çünkü aynı görüşün yolcuları olduğumuz ortaya çıkmış durumda.

Oktay Sinanoğlunu bilimle tanıştığım andan beri bütün yazılarını, makalelerini, çalışmalarını takip ederim.

Büyük Kimyacı ve fizikle matemetik alanlarında da oldukça iyidir.

Hah şunu diyordum, ben de cemaat mensubu bir kişi olduğum için, yolun ayrıştığı noktadan itibaren Tayyip Erdoğan'ı çok eleştirmişimdir.Fakat cemaatime olan özeleştiriyi hep saklı tutmuşumdur, açık etmemişimdir.

Bu demek değildir ki cemaatin yanlışları boyunu aşmadı.Boyunu hayliyle aştı , fakat bunu görüpte dillendirmedi kimse sırf içerisindeki masum, yaş insanların yanmaması, yanlışları onlar yapıyormuş gibi göstermemek adına.

Bu yönden Kişi (Tayyip Erdoğan) eleştirilsede, ortada her grupta ortak bir kanı var.Yapılan yanlış bizim mensubumuz olduğu ideanın,düşüncenin,cemaatin yanlışlarından büyük değil.

Bu yüzden genelde yüzeysel düşünenler, basit düşünen, cahilce hareket edenler;Doğruları, mensubu olduğu grubun veya düşüncenin bir üyesi tarafından işittiklerinde , kişiye hain damgası vururlar.

Fakat bu durum doğrunun, genel geçer bir doğru olduğunu değiştirmez.

Film mükemmeldi, 3 saat boyunca sıkılmadan izledim.Duygu anlamında inişler ve çıkışlar harika.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Yada siktir edin spoiler verim, düşündüm de zaten görüp izlemezseniz bişey kaçırmiycağınız için sorun değil

spoiler:

Kılıbık zengin ibnenin birinin peribacalarının orda küçük oteli var. Genç karısı var bunu zengin diye sevmiyor, muhtaçlara yardım yapsınlar istiyor, ona buna para dağıtıyor, kılıbık ibnenin kız kardeşi de mıymıy konuşuyor, bunun geri kalanla alakası yok filmin 2 saatini kapladığı için söyledim. sonunda fakirler karısını bize artizlikmi yapion diye dövme noktasına geliorlar. karı da biraz akıllanıyor. adam da lan ben karımı ne kadar seviyomuşum suyuna gideyim de isterse ağzıma sıçsın ama ayrılmasın diyor. sonrası meçhul orda bitiyor.

üstat bu kafayla 3,5 saatlik bu filmi nasıl izledin hayret ediyorum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler bu bi tuzak, sakın izlemeyin, izleyince ömrünüzden 3,5 saat gidiyor. Böyle nasıl diyim... hayatınızdan beziyorsunuz.

Böyle mıymıntı tuhaf karakterleri saatlerce konuşturmuşlar.

Yani çok merak edene filmi 1 paragraf yazıda anlatırım ve hiçbişey kaçırmaz ama spoiler olmasın. mazoşist arkadaşlar herşeye rağmen izlemek isteyebilir.

Klasik Türk filmi içeriğinden farklı olduğunu düşünmüştüm. İndirip izliycek sonra da upload edicektim ama siliyorum mk.

Türk filmi izlenmez. (Sağ Salim 1-2 hariç)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

film çok güzeldi ama gereksiz yere uzundu. saat 1 de başladım bütün vaktim gitti.

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 4891 Toplam Mesaj: 46