folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kısa Sürede İngilizce Öğrenme Önerileri...

Kısa Sürede İngilizce Öğrenme Önerileri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Selam hocalar Ben bu kışı dolu geçirip ingilizce öğrenmek istiyorum tam manasıyla...Geçen Sene bir hocadan bire bir eğitim aldım Gramerlere kadar iyi anladım ve öğrendim ama okulun ikinci dönemi başladığım için ders almaya öğrenim yarıda kaldı Şimdi okullar başlamışken bu Kış boyu yaza kadar İngilizce öğrenmek istiyorum..
    Bu süre zarfı yetmeyebilir belki evet Ama hiç yoktan yaza kadar karşımdaki insanın neler konuştunu anlamaya Çalışmak istiyorum..O yüzden

Önerebileceğiniz;

Kurs
    öğretim yerleri
    Bire birde iyi olan hocalar (Ders Verecek)

Yada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz her şeyi yazarsanız sevinirim...

İlginiz için tşk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Burayıda alam önerilecek şeyleri Not alacağım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Hacı ben okuma yazma yani biliyorum sayılır ama ağızdan konusmakda önemli.Ben mesela ağızdan konusabilirim yine ama aksan cok berbat + konusulanları anlayamıyorum kolay kolay.Yani yurtdısı tavsiye edilir ing. öğrenmek için :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ingilizce tamamı ile sende biten bişidir.ingilizcede tek çalışman gereken grammer ve sonrasında kalıplardır.

Bunların yarısını hallettim diyosun diğer yarısınıda hallettikten sonra iş sadece kelime öğrenmeye kalır hacım..

Tamamen oturup kelime ezberliyeceksin.Sonrasında başlangıç seviyesi ingilizce hikayeler al onları anlamaya çalış

Daha sonrasında baktın kitapları anlıyosun at yabancı bi film alt yazılı..alt yazılara bakmadan anlamaya çalış.sonra alt yazılarla kendi anladığını karşılaştır bu şekilde

konuşma ingilizcesinide öğrenmiş olursun..Sonrasında yabancılarla char usulü sohbetkur vs..

Sonrası gelir tabiki..

Eğer imkanın varsada yurtdışına dil okuluna yada work and trawel usulü bişiye yada erasmusada katılabilirsin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    lise 3 e gelene kadar ingilizceye önem verdiyseniz iyi öğrenmişsinizdir. eğer öyle olmadıysa da temel varsa hafiften , kolay öğrenilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Alt yazılı filmler,kelime hazneleri,gramerler bunların üzerinde çok durdumki halada duruyorum gramer notlarını hala tekrar tekrar okuyorum alt yazılı film çok dinlerim çünkü onlardan da artık dilimin alıştığı kelimeler var telafuzda ediyorum..Ama dahada ilerlemek istiyorum :|

İmkanım var sayılır orta düzeyli aileyiz çok şükür :) Yurt dışı hiç olmaz malum okuyoruz daha liseyiz :| Ama şöle kurs yada ne bilim bişiler tavsiye ederseniz deneme imkanım olur...

İlginiz için teşekkürler hocalar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Hala arayış içerisindeyim konuyu uplim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------
    ingilizce en ii pratikle öğrenilir eğer çewrende çok ii bilen biri yoksa chat yap onlar zaten senin öğrenmeye çalıştığını anlayıp yardımcı oluolar anlıcağın gibi yazıolar ki kendini zorladığın için konuşmaya çalıştığından dolayı unutmanda zorlaşıo
    -----------------------------

şimdiki bildiğim bilgilerle çhat yapmak kendimi ilerletmek biraz zor hatta baya zor Biraz daha temel atıp iletişim örenebilirsem o zaman yüküm hafifler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Yhaw şu c-p ci arkadaşınıza bir yardım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

İngiliz'in biri dedi ki:
    Dil bilgisini geliştirmek için kitap(lar) al ve bir konuyu işledikten sonra farklı kitaplardaki örnekleri çöz. Yanlış yaptığında bilen birisinden düzeltmesini rica et.
    Konuşma için kütüphanelerde CD ler veya DVD ler var, onları dinle ve ardından tekar et..
    Dinleme için yabancı radyo dinle; müzik değil tabikide, mesela burada (Londra) frekansı 97.3 olan bir fm var, 7/24 konuşuyorlar.. Dinlerken bütün dikatini oraya verme. Günlük işlerini yaparken kulağın radyoda olsun yeter..
    Eğer süreci hızlandırmak istiyorsan kendine yabancı bir kız arkadaş bul.. :)
    ( Zenci* olmaması öğrenme sürecini hızlandırabilir..)

*zenci= Amacım ayrımcılık değil, sadece şivelerinin biraz(!) farklı olduğunu vurgulamak.. ( Ee bu da ayrımcılık :) )
    Not: Amerikan İngilizcesi ve İngiliz İngilizcesi arasında konuşma bakımından cidden büyük farklar var, seç birini :)
    Not 2: Eğer cidden mükemmeliyet istiyorsan yurtdışı şart.

Kolay gelsin..

Sonradan gelen ek:
    Yabancı filmleri ingilizce alt yazıyla izle, hatta film değilde animasyon & çizgi film tarzı yapıtlar izlersen daha iyi olur..

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ben sadece örenmek anlayabilmek + konuşmak istiyorum :):) Şimdilik Amerikan ingilizcesi bana yeter :) Soradan inş. ingiliz ingilizcesine geçeriz :)

Şuanda bir ingilizin dediği öğütleri yapıyorum Okuyorum örenmeye çalışıoyrum..Testler çözüyorum..Başka biriyle ingilizce konuşmaya çalışıoyrum  (Bu arap değil türk..Türkün türkden başka dostu yok zaten :)

Çizgi film,alt yazılı her türlü film izliyorum (Ayırt etmeden :D:D)

Umarım en kısa sürede başaracağım

Toplam Hit: 3057 Toplam Mesaj: 17