Kısa Sürede İngilizce Öğrenme Önerileri...
-
amk lise3 üm ingilizcem DE sıfır :)
bi ara iyi kaptırmıştım da şimdi hiç bişeyim yok :/
-
Bende Örenemye çalışıyorum valla hocam :D
-
hocam filmleri asla tükce izleme..
netten bi ingilizce seti bul kendine c-p yap senin uzmanlık alanın nasılsa ordan calıs :D
bide ingilizce bile bi hatunla tanıs :D
ben öyle ya yaptım bana ciddi katkısı oldu bişi yalnıs söyleyince uyarıyor falan :D oh Missa sana nasıl borcumu ödicem ben :D
-
Şu missanın bide biz adresini isterük :|
-
Selam arkadasim.. ingilizceyi nerede kullanacagini bilmiyorum ama kisa surede dedigin icin bir ay sonra bir grup yabanciyla konusacakmissin farzediyorum; onerim su; 1 hafta boyunca yaninda bir kagit kalem olsun ve yapabiliyorsan o gun kurdugun her cumleyi yaz baskalariyla konusmalarin olabilir, kendikendine soylediklerin olabilir ve her gun o gun konustuklarini ingilizceye cevir. Yardima ihtiyacin olursa yardim ederim.. Konusma ingilizcesi gunluk Turkce konustuklarimizdan hicbir farki yok. Bu bir hafta boyunca her cumle kurusunda ben bu cumleyi cevirmistim, ingilizcesi soyleydi diyeceksin. bu yontemi bir kac arkadasima tavsiye ettim ve basarili oldu. dedigim gibi yardima ihtiyacin olursa cevirmelerde yardimci oluruz.. ingilizce cok zevkli bir dil.. bunu kendine bir odev veya gorev degilde bir hobi olarak gelistirirsen sende cok zevk alirsin.. yeri geldiginde bir turistle veya sen yabanci bir ulkeye gittiginde insanlarla iletisim kurabildigini gorunce cok mutlu olacaksin.. kolay gelsin!
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Şu missanın bide biz adresini isterük :|
-----------------------------Ben daha tam sökemedim ingilizceyi..
Bazı konular noksan kaldı :P
Onlarda bitsin senindir :D
Toplam Hit: 3056 Toplam Mesaj: 17