Kişisel Ataleti Yenemiyorum
-
benim hastalığın adı varmış :D şaka bi yana harbi kötü bu ya takipteyim
-
bene bi iyilik yap bilgisayarın fişini çek kafayı dışarı çıkar
-
SeyhSamil bunu yazdı
bir arkadaşımın durumuna benzettim durumunu o da çok zeki istese her şeyi başarabilecek kapesitede ama hiç zora gelmiyo yattığı yerden herşey olsun istiyo bundan kurtulmak için silkilip başlamak harekete geçmek gerek bu da kendi iraden çözebileceğin bir şey bruce leenin bir lafı var "Eğer bir konu üzerinde çok düşünürsen onu gerçekleştirecek zamanın kalmaz." gelinim sen anla.
silkinip değil arkadaşım, sikilip başlamak gerekiyor. Şimdi o eleman uyusun uyusun, onu öyle bir skerler ki bir anda atlet gibi koşmaya başlar, yattığı yılların açığını hızla kapatır.
-
Bir adım attık kurtulmak için sonuç 0 aga :D
http://tahribat.com/Forum-Gelecekle-Ilgili-Beyin-Firtinasi-171875/ -
RETRET bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
bir arkadaşımın durumuna benzettim durumunu o da çok zeki istese her şeyi başarabilecek kapesitede ama hiç zora gelmiyo yattığı yerden herşey olsun istiyo bundan kurtulmak için silkilip başlamak harekete geçmek gerek bu da kendi iraden çözebileceğin bir şey bruce leenin bir lafı var "Eğer bir konu üzerinde çok düşünürsen onu gerçekleştirecek zamanın kalmaz." gelinim sen anla.
silkinip değil arkadaşım, sikilip başlamak gerekiyor. Şimdi o eleman uyusun uyusun, onu öyle bir skerler ki bir anda atlet gibi koşmaya başlar, yattığı yılların açığını hızla kapatır.
:)) aynen öyle valla
-
okul falan yok mu dostum okul bitsin, çalışmak zorunda kal o zaman ister istemez o ataleti yeneceksin zaten merak etme. hayat sike sike yendiriyor yani. :)
-
Telekinesis bunu yazdı
okul falan yok mu dostum okul bitsin, çalışmak zorunda kal o zaman ister istemez o ataleti yeneceksin zaten merak etme. hayat sike sike yendiriyor yani. :)
dostum okulun ben ta aqq ömrümü yedi hocalar ömrümü wallaa iştee o okul bitsin ben bu işi yapacağım diyorum ammenna ama şimdi mesela html öğrenim diyorum vaktim boş yok kursa gidem diyom gitmek istiyom ama gidemiyorum benim problemim bu
-
mümin sekmanın kitabını okumanı tavsiye ederim.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=59680
DrKeworks tarafından 11/Şub/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Öldüm aga öldüm :D
-
Iki arkadasimda ayni sorunu spora baslayarak cozmuslerdi,
Fakat karateristik birsey ise tekrar vuku buluyor. :)