folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kişisel Ataleti Yenemiyorum

Kişisel Ataleti Yenemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

suriyedeki gibi iç savaş çıksında göreyim bakayım atalet matalet kalıyo mu sikiyosa eylemsizliğini sürdür :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

http://www.idefix.com/kitap/kisisel-ataleti-yenmek-mumin-sekman/tanim.asp?sid=QBX1DXSQWA8AU6Z3PIV3   

tam da konuyla ilgili olarak böyle bir kitap var , kişisel ataletini yenip okumayı becerirsen faideli bilgiler

ben almıştım bu şeyi yeni çıktığı zamanlarda, ilk 50 sayfada ataletin ne olduğunu anlatmış herif, öyle aklımda kalmış, sıkıldım bıraktım.

benim tavsiyem bi b12 takvisyesi al bakalım ne değişecek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

http://www.idefix.com/kitap/kisisel-ataleti-yenmek-mumin-sekman/tanim.asp?sid=QBX1DXSQWA8AU6Z3PIV3   

tam da konuyla ilgili olarak böyle bir kitap var , kişisel ataletini yenip okumayı becerirsen faideli bilgiler

ben almıştım bu şeyi yeni çıktığı zamanlarda, ilk 50 sayfada ataletin ne olduğunu anlatmış herif, öyle aklımda kalmış, sıkıldım bıraktım.

benim tavsiyem bi b12 takvisyesi al bakalım ne değişecek.

ortak b12 takviyesi işe yararmı ya bende çernobil gibi bir volkan varda içimde tek sorun işte patlamıyor arada bir lav fışkırtıyor o kadar ama ben patlasın istiyorumm artık

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    Media bunu yazdı

cevrene bak sanslı  insan olmadıgını göreceksin hepsi çalışarak bir yerlere gelmiş ve meyvesini topluyor.

kimileride ataletini skm dünya diyerek eylemsizliklerini sürdürmeye devam ediyor sen onlardan olma :D azim !

hocam ben çevreme bakıp gördüklerimden sonra daha çok tribe giriyorum ilk cümlene kesinlikle katılmıyorum :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    Media bunu yazdı

cevrene bak sanslı  insan olmadıgını göreceksin hepsi çalışarak bir yerlere gelmiş ve meyvesini topluyor.

kimileride ataletini skm dünya diyerek eylemsizliklerini sürdürmeye devam ediyor sen onlardan olma :D azim !

hocam ben çevreme bakıp gördüklerimden sonra daha çok tribe giriyorum ilk cümlene kesinlikle katılmıyorum :)

Genelleme yapılamasa da Türkiye'de buna özellikle katılmamak elde değil.

Toplam Hit: 5489 Toplam Mesaj: 36