Kişisel Farkındalık Videoları - Haluk Tatar
-
zeybekustasi bunu yazdı
Her konuda fikri vardır bir gün osmanlının neden battığını, bir videoda ingilterenin nasıl süper güç olduğunu diğer videoda arkadaş sahibi olmanın 7 yöntemini filan anlatır.
Dinlemesini severim ama her konuda fikri olması içeriğinin kalitesini sorgulatıyor açıkcası.
Paylaştığın için de teşekkürler.
Çok araştırıp öğrenmesi ve birilerine birçok konuda faydalı olması güzel birşey bence :)
Ben de dinlemesini sevdim fakat bazen bazı tavırları ya da ses tonu ya da seçtiği kelimeler mi bilemiyorum biraz değişik geldi bana da :) ama bakış açısını sevdim güzel :)
Yarın müsait bir zamanımda. Bütün paylaşılan videoları tek tek izleyeceğim. Teşekkürler herkese :)
Darkparadise tarafından 10/Oca/21 02:40 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
Her konuda fikri vardır bir gün osmanlının neden battığını, bir videoda ingilterenin nasıl süper güç olduğunu diğer videoda arkadaş sahibi olmanın 7 yöntemini filan anlatır.
Dinlemesini severim ama her konuda fikri olması içeriğinin kalitesini sorgulatıyor açıkcası.
Paylaştığın için de teşekkürler.
tarih konulari icin kendinden bir sey katarak anlatmiyor konuyu adam anlatici/ogretmen sifatiyla anlatiyor. bir seyden bahsettikten hemen sonra kaynak halil inancik vs. vs. diye bir kitaptan alinti yaptigini soyluyor.
her zaman fikirlere, daha iyisine acik oldugunu da belirtiyor.
kanalinin ismi Haluk Tatar olali oyle cok uzun bir zaman gecmedi, normalde gecmisi Video Egitim isimli bir kanaldi, soyledigine gore (yanlis hatirlamiyorsam) bazi konular sebebiyle beraber icerik urettigi kisilerle anlasamadigindan tam kanali kapatiyormus daha sonra katil cikinca kanalin ismini degistirip katila girmis. 1 milyonu da gectigimiz nisan mayis gibi falan gordu sanirim.
oyle her seyin en iyisini ben bilirimci degil, adamin maksat icerik olsun.
(isbu entry tartisma olsun diye degil bilgilendirme olsun diye yazilmistir, yanlis anlasilma olmasin)
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Bende bu tarz videolar bir etki yaratmıyor. Şu adamın hissiyatı var ben de kişisel gelişim, motivasyon konuşmalarılda filan..
https://www.youtube.com/watch?v=ZyaQ-OtqOb8
Her ciddi konuşma yaparken ya da dinlerken aklıma bu gelecek. Ve gülmeden duramıcam sanırım :)))
-
LhaNeT bunu yazdı
Davranış ve Diksiyon yazdığında aldanmayın çünkü çok daha fazlası var. İçerik epey zengin. Vakti olanların izlemesini tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=cFBERZBvLEM&list=PLZ8aZI1rSaqV8M5lOZhUTZozOkXxuqiLSbunların hepsini izledin mi sen? ben 15-20dk'dan fazla olursa anlatımın süresi, dikkat mikkat kalmıyor.
video'lara baktım, hepsi 50dk ve üstü.
bu sefer de, video'ları hızlandırarak(kiminde %35, kiminde %65) izliyorum. lâkin telaffuz'lar(yada diksiyon(kelimeler-hece'ler)) problem. @@,}
~@~
@ZeybekUstasi, Haluk Tatar'ın her konuda bir fikri var eleştirisiyle ilgili olarak; fikri olsa bir sorun olmasa ayrı bir sorun oluyor.
bence önemli olan; fikrini net,açık,bariz ortaya koyabiliyor mu, sorusunun cevabı.
vaktiyle ingilizce ile ilgili bir konuda video'suna baktım, gâyet güzel anlatıyor.
Abartı'dan ve Monoton'luktan uzak. ama Vurgulu(yada Ton'lamaya dikkat ederek) konuşuyor.
@iskeltan ``,
~@~
@PathFindeR00 ^^D`
~@~
@futurist, bu iki isim iyiymiş. Ken Robinson(bunu birinin video'sunda, Eğitim ile alakalı bir Hikaye anlatırken kısa bir Sekans dinlemiştim.), Emilie Wapnick (multiPotansiyel bu ilginç'miş. @@, ^^D` (@By_Tet ^^`))
RitmFarbRacourci tarafından 10/Oca/21 08:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar herbokologların peşine takılıp da kendinize hakaret etmeyin.
literatur tarafından 10/Oca/21 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Tahribattan birisi takip ettiğiniz youtube kanalları önerisi olarak yazmıştı o günden beri takip ederim. Son 8 aydır katıl abonesiyim.
Her videosunu izlemem. Kişisel gelişim vs tarzı şeyleri hiç izlemem. Sadece gündem videolarını izlerim. Onu da bu günlerde iyice azalttı. -
Bu adam adamın dibidir. Bana videolarıyla zamanında solidworks öğrenme imkanı veren ve şu anda yediğim her lokmada hakkı olan adamdır. Youtube'da katıl aboneliğini 5 tl ye satın aldığım ve sınırsız bilgi sömürdüğüm, daha fazlası için 20 tl lik altın aboneliğe yükselttiğim adamdır.
Kanal geliri ile kendisi öğrencilere burs vermektedir.
SMA'lı bir çocuk için 2-3 hafta üst üste kesintisiz 5 saat canlı yayın yapıp, yayınına ünlüleri davet edip, bağış toplayıp, bir canın tedavisine vesile olan adamdır.
Biraz ukaladır fakat bunu hakediyor.
-
RitmFarbRacourci O videoları 1.25 veya yer yer 1.5 hızla izledim. Profesyonel sayılabilecek düzeyde bir eğitim fakat çoğunlukla gırgır makara gibi geçiyor ve o yüzden dikkat dağınıklığı oluşacak bir durum yok.
-
@futurist Betül hanımı daha önce izlemiştim. Çok hoş ve gerçekten örnek alınması gereken bir kadın.
Paylaştığın diğer videolar da çok güzelmiş. Özellikle multipotansiyel konusu ve o konuyla benim de ilişkili olduğumu görmek beni de gülümsetti doğrusu. Bütün konular, sıfatlar, beceriler, sanat vs ne dersen de. Bunların hepsine ilgi duyuyor olmak çok güzel bir şey bence. Ne kadar geniş açıyla baktığımı hissettiriyor. Ne kadar sığ kalmadığımı hissettiriyor. Herşeyden olduğu şekliyle keyif aldığımı hissettiriyor gibi gibi...
Bulamadığını söylediğin videolara denk gelirsen eğer pm ile gönderirsen çok sevinirim bu arada :))
Paylaşımların için çok teşekkürler. Hepsi çok keyifliydi :))
Darkparadise tarafından 11/Oca/21 10:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Farkettim ki ne bu videoların hiçbirini, ne kişisel eğitim kitaplarından bir tanesini; hiçbirini takip etmemişim :D
Kendi kendimi yetiştirmek zorunda kaldığımdandır belki, bu saatten sonra çok büyük bir vizyon değişimi de yaşayacak gibi durmuyorum ama hayırlısı bakalım :)
--
İçerikler için teşekkür ederim.