Kişisel Sitemi Açtım (Öneri,Yorum,Eleştiri)
-
An itibarı ile kişisel siteme son halini verip yayın hayatına geçirmiş bulunmaktayım.(öneri,yorum,eleştiriye açıktır :)
http://www.0ha.org/
-
domain on numara gerisinin onemi yok :)
-
Teman güzelmiş. Sitede geyik dolu. Bobiler le yarışırsın ilerde :D Hayırlı olsun..
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
domain on numara gerisinin onemi yok :)
-----------------------------Harbiden güzel ama millet sıfır ile o harfini karıştırabilir.:)
MikRoBiT bunu yazdı:
Teman güzelmiş. Sitede geyik dolu. Bobiler le yarışırsın ilerde :D Hayırlı olsun..
-----------------------------Ne bombalar var daha günlük 2 geyik :D
-
güzelmiş lan beğendim
-
karakutu bunu yazdı:
güzelmiş lan beğendim
-----------------------------Aramızda kalsın bende beğendim siteyi :D
Yorumları görelim ilk defa kişisel site açtım güzel olmuş falan deyin hevesim kırılmasın :D
-
UP :D
-
Bence sen o sakın tıklamayın olayını kaldır derim :)
Daha öncede öyle espriler vardı ana avrat düz gitmelerini istemiyosan tavsiyemdir :)
-
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Bence sen o sakın tıklamayın olayını kaldır derim :)
Daha öncede öyle espriler vardı ana avrat düz gitmelerini istemiyosan tavsiyemdir :)
-----------------------------Sakın tıklamayın.Yazıyor tıklayanın kendi özgür ve hür iradesi ile tıklıyor.Tıklıyıpda küfür eden varsa kafam girsin onlara..
MrAmor o linki kaldır yoksa sen harbi küfür yersin bak benden demesi :) Benim linkde hiçyoktan dedeler yok.Kerim akbaş var :D
-
Çok güzel olmuş hocam tebrik ediyorum. Sanırım altyapısı wordpress'e ait değil sana ait.
Seni canı gönülden kutluyorum.
Tasarım, görsel, planlama, taslak, içerik on numara.