Kişisel Sitemi Açtım (Öneri,Yorum,Eleştiri)
-
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Bence sen o sakın tıklamayın olayını kaldır derim :)
Daha öncede öyle espriler vardı ana avrat düz gitmelerini istemiyosan tavsiyemdir :)
-----------------------------Sakın tıklamayın.Yazıyor tıklayanın kendi özgür ve hür iradesi ile tıklıyor.Tıklıyıpda küfür eden varsa kafam girsin onlara..
MrAmor o linki kaldır yoksa sen harbi küfür yersin bak benden demesi :) Benim linkde hiçyoktan dedeler yok.Kerim akbaş var :D
-----------------------------Wallaha ben uyarımı yapiyimde :)
Sonra yok tıklamayın yazdımdıda şuyduda buyduda milletin kafa attımı ne onu ne bunu dinler :)
Hayırlı olsun siten.
-
Dedeler? :D:D Aramızda incicilerde varmış :)
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Sakın tıklamayın.Yazıyor tıklayanın kendi özgür ve hür iradesi ile tıklıyor.Tıklıyıpda küfür eden varsa kafam girsin onlar
MrAmor o linki kaldır yoksa sen harbi küfür yersin bak benden demesi :) Benim linkde hiçyoktan dedeler yok.Kerim akbaş var :D
-----------------------------Bende koydum oraya tıklayan dediğin gibi kendi özgür ve hür iradesi ile tıklar :)
-
siten içerik olarak güzel, domain olarak güzel tasarım olarak bence kötü tasarımını değiştirmelisin kasmalısın biraz kanımca...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Daha öncede öyle espriler vardı ana avrat düz gitmelerini istemiyosan tavsiyemdir :)
-----------------------------Sakın tıklamayın.Yazıyor tıklayanın kendi özgür ve hür iradesi ile tıklıyor.Tıklıyıpda küfür eden varsa kafam girsin onlara..
Sonra yok tıklamayın yazdımdıda şuyduda buyduda milletin kafa attımı ne onu ne bunu dinler :)
Hayırlı olsun siten.
-----------------------------lan ibo yaktım lan çıranı!
-
cankirca bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hayırlı olsun siten.
-----------------------------lan ibo yaktım lan çıranı!
-----------------------------pohahaha :D
-
ahaha sita çok gayet güzel olmuş tasarım açısından da o tıklama olayınıbi kaldır be hoca :D
-
siten güzelde o tıklama ne öle :)
-
wrongly bunu yazdı:
ahaha sita çok gayet güzel olmuş tasarım açısından da o tıklama olayınıbi kaldır be hoca :D
-----------------------------fazla uzatmıssın be