Kişisel Web Sitem Hakkında Görüş Ve Önerileriniz
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam işin gücün webtir sanaldan iş alıyorsundur kendini tanıtmak için açar referanslarını koyarsın.Benim bildiğim web site kurma amacı budur.Ayrıca insan kendi sitesini neden ilginç hale getirmeye çalışır onuda anlamadım :D
-----------------------------Hacım dikkat çekmek amaç :) Okulda arkadaşlara "Lütfü oluuum! Bak nasıl site yaptım amaaa! Sıkıysa sende yapsana..." tarzında şeyler (:
Sonra çocuklar peşinden koşacaktır. Abi banada yap nolur falan filan... Amaç o. After Effect dersleri için bir bölüm açacam. Ayrıca fikirleriniz varsa iyi olur. Dediğim gibi maksat ilgi çekmek.
-
Demek HaYVaN kardeşimzn sitesi bu.. :)
-
darılma ama çok kötü bi site olmuş baya uğraşmış olmalısın
-
benım soru güme gitti gibi :(
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
benım soru güme gitti gibi :(
-----------------------------hacı soru değil, istek.
haywan arkadaşımız online olunca atar, inşllh atar o kadarda haywan değildir (:
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
hocam işin gücün webtir sanaldan iş alıyorsundur kendini tanıtmak için açar referanslarını koyarsın.Benim bildiğim web site kurma amacı budur.Ayrıca insan kendi sitesini neden ilginç hale getirmeye çalışır onuda anlamadım :D
-----------------------------Hacım dikkat çekmek amaç :) Okulda arkadaşlara "Lütfü oluuum! Bak nasıl site yaptım amaaa! Sıkıysa sende yapsana..." tarzında şeyler (:
Sonra çocuklar peşinden koşacaktır. Abi banada yap nolur falan filan... Amaç o. After Effect dersleri için bir bölüm açacam. Ayrıca fikirleriniz varsa iyi olur. Dediğim gibi maksat ilgi çekmek.
-----------------------------mehmet abi bunlar burdaki ortama ayık deil ondan böyle diyorlar :D
güzel olmuş devam et
-
Gayet amaçsız, futürsüz, saçma sapan güzel bi site hocam. hayırlı olsun.
-
Mazot 1 lira olacak he he : ) başlık ilgi çekici olmuş :)
-
gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------hayvan bu arkadaşa "yoo uğraşmadım.. " dede ben de altına ayva yemiş eşek gibi sırıtayım :D adam hiçbi yerde şöyelkastım böyle yaptım dememiş ki.. bakne diyo basit bir html template ve wordpress :) şaka bi yana yorum şeysini açta siteni sitende yorumlayalım hayvan hocam :| (bu nick ne emm.. ne gömm.. geliyo çok sakat bi kullanımı var :D )
-
gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kötü olduğunun farkındayım aslında (:
Ancak ilk kurduğum html template orda dursun şimdilik. Sizden istediğim içeriğin ne olması yönündeydi. Değiştirecem yani.
Uğraşmışmadım fazla ama. Tempate'yi en fazla 1 saatte editledim. Maksat orda dursun diye şimdilik.
Bi de temayı isteyen elemanlar :D Yahu aynı olmak zorunda değil. Başka bişey kurun ala ala :D