Kişisel Web Sitem Hakkında Görüş Ve Önerileriniz
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------mehmet abi bunlar burdaki ortama ayık deil ondan böyle diyorlar :D
güzel olmuş devam et
-----------------------------Şu an daha güzel bişeye çalışıyom hemşo göstermek istemiyom :D
Lanet olsun ki içerik bulamıyorum :S After Effect videolarımdan başka bişey gelmiyor aklıma. Bu şerefsizi de gugıl tarıyıcıyla açınca bozuk çıkıyor biraz. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Bitti zaten hemen hemen.
-
amaç ne?
-
kalbini kırmak gibi olmasın ama tek kelimeyle berbat malesef. hiçmi optimizasyondan anlamıyon be hacı.. çok çalışman gerekiyo çook
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
kalbini kırmak gibi olmasın ama tek kelimeyle berbat malesef. hiçmi optimizasyondan anlamıyon be hacı.. çok çalışman gerekiyo çook
-----------------------------Hacım şu an için sadece ekleyebileceğim şeyler üzerine yardım istiyorum. Berbat olduğunun farkındayım. Yeni çalıştığım tema böyle bişey:

En azından html templateye göre daha canlı bişey. Ama içerik ne olacak onu bulamıyorum aq :\
Amaç ne diyen arkadaş için amacın ne olduğunu 12. postta yazdım. Gerçekçi olarak maksat hava :)
http://www.mehmetsatar.com/wp/ blog olarak kullanmaktan vazgeçersem bu tampı paylaşırım :S