Kişiye Özel Crypter Satsam Alıcı Olurmu?
-
superbico bilmediğimi nerden çıkardın :)
fud garantisi veriyorum. sonuçta kendimfudlicam.
runtime+scantime olur.5tl gibi rakamlar olmaz zaten bu işte en az 20 m e satılıyor :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
yok la adam daha hex bilmiyi siz adamı kevin mitnick yapçanız ha :D:D
-----------------------------Hocam dediğin doğru olsa bile sonuçta asıl olay programlama tarafında ki algoritma. Yani programlama dilinin inceliklerini ve püf noktalarını bulup kullanabilirsen o kadarda gererkli değil. Ha ama önemli bi konu söylediğin. O noktada katılıyorum sana.
-
hocam zaten hexin kullanım alanları kısıtlıdır ud işinde.
yani genel olarak belli yollar vardır 5-6 yer vardır oralarla oynanır onun haricinde yapılabilen şey belli hex xile.
dsplit metoduya parçalara ayrılıp nerden yakaladığı bulunur o hex kodu fill yapılır olay bellidir hex o kadarda üstün bi yol değil.
ollydbg ile yapılan metodlar çoğu zmana daha etkilidir.
-
sen yazdıysan para eder, piyasadaki stubları alıp udladıysan fazla bi ederi yok.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
cryptere ancak "çalıntı pre acc" verilir.
-----------------------------ne kadar
-
hocam yalnız turkojan crypter için piyasadaki crypterları udlasam bile 50-100 teklif ediyorlar :D
turkojan niye bu kadar değerli onuda anlamadım ama ciddi manada turkojan crypterı yok.
2-3 tane var turkojanda çalışan onu udlica eve gidiyim bi.
diğer ratlar içinde hazır crypterlar ı alıp udluyorum başka yerlerde en az 20-30 ederi oluyor.
ki ben kişiye özelden bahsediyorum o crypter 2. bir kişiye olmicak sadece satılan kişiye.
bana rat kurmak için bile ücret teklif edildiğini düşünürsek :)
-
Çevren genişse rahat satarsın.Baba parası yiyen çok nasıl olsa
-
EOF, AntiSandbox, rpe falan gibi şeyleri desteklerse ve haliyle fud olursa, videolu, garantili falan sağlam bi şekilde 50-70 tl arası satış yapabilirsin. Ama kullanılabilirliği iyi olmalı ve yardım bölümü olmalı. sonra çok kafa şişiriyorlar.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
hocam zaten hexin kullanım alanları kısıtlıdır ud işinde.
yani genel olarak belli yollar vardır 5-6 yer vardır oralarla oynanır onun haricinde yapılabilen şey belli hex xile.
dsplit metoduya parçalara ayrılıp nerden yakaladığı bulunur o hex kodu fill yapılır olay bellidir hex o kadarda üstün bi yol değil.
ollydbg ile yapılan metodlar çoğu zmana daha etkilidir.
-----------------------------Ben bu işteyken Windows'un belli pointerleri vardı sonuçta onlarında belli hex kodları vardı. AV'lerin kullandığı başlıca pointerleri bozuyodum sonuç olarak çakmıyolardı.