K.İskender Argo Sözleri, Akşam Akşam Bide Sizle Paylaşayım Dedim
-
Sizce Hangisi En güzel, edebiyat olarak görmediğimden buraya açılmıştır.
1) her gidenin arkasından zaten orospuydu der gönül kerhanesinin has pezevenkleri ...
2) Sar/hoş et beni..
3) 'seni seviyorum ama...' diyorsun ya,hay ben senin ama'na koyim!4) ''adındaki harf kadar alfabem''
5) Senin için ölürüm dedi,benim icin zaten öldün dedim,cesedini alıp çıktı.6) Önüm arkam sağım solum O'bee..
7) Giderken arkandan bakmam
yüzünde görmediğim hayırı g.tünde aramam...8) Benden daha iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ben ne gemiler yaktım kibi kırık bir sandalın lafı mi olur...
9) Tanımsız bir cisimsin artık benim için..' kim sorsa UF'o diyorum...10 )Ben B grubu kan bankasıyken sana. Sen 0 kan grubuydun.
aramızdaki tek fark buydu iste SEN HERKESE VERIYORDUN...
11 ) Giderken attığın kazığı hala saklıyorum... Ki; döndüğünde oturtacak yerim olsun....12 ) Sela'm okunuyor bakışlarında..
13) tesadüf bu ya aylardan aralık günlerden salı, ve sen giriyorsun SALI'na SALI'na bütün ARALIK'lardan yüreğime14 ) " Bundan sonra 40 yılda bir ararım,O da gözlerinin 'kahvesi' hatırına...
15 ) Kavgada bile söylenmez ama 'seni seviyorum'16 ) Seni sevmeler cumhuriyeti kalbe yapılan ağır bir darbeyle YIKILMISTIR..... 17) Vejeteryan olduğunu söylüyorsun ama yemediğin y... kalmamış .
18) otopsi istiyorum bu ayrılığa, aşkımız eceliyle ölmüş olamaz..19 Külahım, sen dinlemede, evet yalanları alalım
20 Senin kolların yok mu be sevgilim neden her seni seviyorum diyene bacaklarını açtın21 Gecelerin bir pezevenk olup beni yalnızlıga satmasına, yalnızlığın bir fahişe olup her gece benimle yatmasına alıştım !
22 Giderken birtek 'b' yi alıyorum gerisini sana bırakıyorum ne de olsa sen bitirdin b/izi... Öyleyse sende kalmalı 'izi'....23 Genel evinin camına CUMAYA GITTIM GELECEĞIM yazmak kadar aptalcaydı seni sevmek....
24 Elinden geleni yaptıktan snra sıra ayağndan geleni yapmakta. "Gitmek" gbi mesela..25 Hani kan tutardı ya seni.... Gitme diye kestim bileklerimi....
26 Gittiğin günden beri... Şairin de dediği gibi herkesi sana benzetiyorum... Acaba bu da mı o.çocuğu diyorum....27 Cefasinı benim çektiğim aşkın, sefasını başkası sürecekse... S.erim böyle aşkın ızdırabını....
28 Ağzının içine düşen bie sürù kişi olsa da sen yine gider ağzının içine s*çanı seçersin29 "Bu aralar çok meraklı zarif bir yağmurum
Bana halk arasında kısaca ''fırtına'' diyorlar."
30 Ayrılıp Giderken Bana Adın Batsın Demişti, Gidip Soracağım Adım Hala Batıyormu Ona31 Giden sevgilinin arkasından su dökmek lazım... Ama küçük su....
32 Dün sensız nefes alamam diyenler bugun başka kucakta nefes nefeseler33 Sen gittin ve ben hala ana avrat seviyorum ardından
34 "olur da gökten üç elma düşerse üçüde sana girsin!"35 Kalbin kaç odalı bilmem ama bana düşen tuvaletti... Ve ışte s*çtın hayatıma...
36 Ne ELma Dediğimde Çıktın, Ne Armut Dediğimde SakLandın.. Açık Konuşalım Aşk, Yavşak Mısın ?
37 Ayrılık ritmiyle atan bir kalbe 'aşk masajı' yapmanın ne anlamı var ki, bırakacaksın geberecek!
38 Tecavüzden sonra “zevk aldın mı?” diye sormak nasıl abesle iştigalse; Gidişinin ardından aylar sonra arayıp; “nasılsın, ne yapıyorsun?” diye sorman da o kadar abesti işte... Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum... Ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim. Tut ki mutluyum... Tut ki yıkıldım… Sana ne!40 Hiç hayalim olmadı benim ama hep merak ederim acaba ben kimin hayaliyim
41 Sesini özLemedim,
Ellerinide.
Yanımdaki VarLıgını; Hele Hiç...
Daha Yazamıyorum,Uzayan Burnum Kalemime Çarpıyor,
...BIRAKIYORUM!...42 evine haciz gelmiş çocuklar gibi çok koydu giderken götürdüklerin...hiç değilse gülüşümü bıraksaydın '' ANA YADİGARIYDI''
43 Sonsuzluk istemiştim allahtan sanırım "s" yi sessiz söylemişim şimdi onsuzum...44 Bir piç, bir piç daha.. sonra bir piç, bir piç daha..topladım hepsini.inanırmısın sevgilim "bir sen" etmedi..öyle kaliteli o. çocuğusun yani !
45 Bana 'Ben sadece seninim' diyenler; 2 gün sonra aynı şeyi bir başkasına diyor.
- Tıp buna 'Kişilik bozukluğu', ben ise; 'O. çocukluğu' diyorum..46 Seni anlatacak kelime bulamadım ve sadece noktalar koydum yan yana.. Hani en büyük or.spu noktadır, herkes koyar ya...!!!
47 Bilinçaltımda yatıyormuşsun , Bi onun altına yatmadığın kalmıstı (!)48 O'ndan geriye doğru say dedi öğretmen... Direkt sıfır dedim... Varsın aptal olduğumu düşünsünler... Senden sonra geriye ne kalabilir ki....
49 Elimi sallasam ellisi diye birşey yok güzelim ; Daha dördüncüde 'Kaşar' damgası yersin.
50 Iki seçeneğin var... Kal yada gitme....
51 Bazen benimde üzerimde bir uyarı yazısı olsun istiyorum; "Kırmadan seviniz"..52 Ikiyüzlüsün' dedin giderken. Sende or.spusun, 'ikimiz'le de yattın ..
53 İçki içerken bilerek seni çağırmıyorum, rakının yanında beyaz peynir güzelde kaşar biraz abes kaçar be sevgilim...Bence
8) Benden daha iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ben ne gemiler yaktım kibi kırık bir sandalın lafı mi olur... her kızda tam manasını çıkartamaz çok iyi bence ya -
Sağlam kelime oyunları :)
-
feysbukta sevgilisinden ayrılan / aşk acısı çeken her ergenin ağzına sakız olmasa daha da güzel olurdu.
-
Bu herifi bi sevemedim gitti. Çok yapmacık geliyor. Yaptığı benim edebiyat anlayışımın uzağından yakınından geçmiyor sadece geyiğine karalanmış şeyler gibi geliyor.
-
Ya bencede ölede işte öle yani
gram kodlama hevesi yok içimde ya valla msn den herkesi dürtüyorum laf atıyorum..
sizlede paylaşam dedim işte..
Adam karalıyo bişeyler salla gitsin ama ben beğeniyorum yazılarını ama edebi bi eser olarak değil sadece yazı işte.
Okurken biraz zaman geçiyor.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Sağlam kelime oyunları :)
okumaya değer harbi , keyif veriyo :D
edit:
piradomim tarafından 08/Eyl/12 01:58 tarihinde düzenlenmiştir
23 favorim :D -
adamsın skender reyiz
-
-
Valla ben insan ayırmıyorum kendi tercihi ucu bana dokunmuyor neticede
saygı duyuyorum.
O adam öyle diye yada geçtim çok iyi bir yazar da öle olabilir beni bağlamaz hacı ben bana verdiği duygu düşünceye bakarım
-
apaçi mi lan bu, harbiden dandik adammış.
-
kaynağını merak ettim, bir kısmı iskenderin değil gibi geldi.
özellikle;
LizardKing tarafından 08/Eyl/12 10:10 tarihinde düzenlenmiştir20 Senin kolların yok mu be sevgilim neden her seni seviyorum diyene bacaklarını açtın