folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kışlık Bot Almayı Düşünenler

Kışlık Bot Almayı Düşünenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:
    -----------------------------

dockers alma kesinlikle cok dandik oluyo.bnde vardı 1 ayda dagıldı hocam dockerstan kac kesinlikle

bende dockers aldım gecen kış.Erzurumda ogrencı oldugum ıcın askerı bot tarzı bagcıklı ama tepeye kadar orta bolum bırlesıktı.

http://www.dockersturkey.com/203102,PR-2981.html

Bu tarz dı ama ortasıda deriydi.150 Lira para verdim aldım :( yazın memlekete gıttım geldım.bı baktım bot bıldıgın kabarmıs :S rengı felan atmıs.nedenını bende anlamadım.

garantıye yolladım ama satıs elemanı kesın yapılır dıye bısey demedı.onarılabılırse onarırlar.botta fabrıka hatası varsa parayı ıade edeceklermıs olmadı onaramazlarsa kullanıcı hatası ve garantısı bıttı dıye gerı gonderırler dedı :S

cok begenerekten almıstım botu ama hevesımı alamadım :) 15-20 gune sonucu alıcam bakalım :S umarım yaparlar.

sanada sımdıden hayırlı olsun botun.Dockers guzeldır  görüntü bakımından :P

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

bamboocha bunu yazdı:

dockers alma kesinlikle cok dandik oluyo.bnde vardı 1 ayda dagıldı hocam dockerstan kac kesinlikle

bende dockers aldım gecen kış.Erzurumda ogrencı oldugum ıcın askerı bot tarzı bagcıklı ama tepeye kadar orta bolum bırlesıktı.

http://www.dockersturkey.com/203102,PR-2981.html

Bu tarz dı ama ortasıda deriydi.150 Lira para verdim aldım :( yazın memlekete gıttım geldım.bı baktım bot bıldıgın kabarmıs :S rengı felan atmıs.nedenını bende anlamadım.

garantıye yolladım ama satıs elemanı kesın yapılır dıye bısey demedı.onarılabılırse onarırlar.botta fabrıka hatası varsa parayı ıade edeceklermıs olmadı onaramazlarsa kullanıcı hatası ve garantısı bıttı dıye gerı gonderırler dedı :S

cok begenerekten almıstım botu ama hevesımı alamadım :) 15-20 gune sonucu alıcam bakalım :S umarım yaparlar.

sanada sımdıden hayırlı olsun botun.Dockers guzeldır  görüntü bakımından :P

kullanıcı hatası diyip geri yollayacaklar sölemiştim dandik hocalar pantolonda eyw güzeldir ama ayakkabıda cacık paranı sokaga atma git pazardan 50 tl ye bot al daha iyi çıkar tımberland e dondum ben lafuma da iyi markadır. antartika dadagcıların falan kullandıgı markadır.su gecirme muhabbetide cilasından evet cilasını alıp sprey olarak aldım ben tımberland icin sıkıcak bakım sart bot tas gibi bi bot

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    daha önce harley kullandim. onun yerini hicbiri tutmaz. tami tamina botun 5. sahibiydim. simdi kardesime biraktim :) makinada yika yika giy oyle bisey. o eskiyince siyah deri dockers aldim. dockers cok hafif. sehir icin ideal. harleyin giremeyecegi arazi yoktur. yagmur camur kar tas toprak diken... camasir makinasinda yika tekrar giy.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

adidas riffler bunu almayı düşünüyorum

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

adidas riffler bunu almayı düşünüyorum

abim adidasda calısıyo indirimi varsa indirim yaptırtalım

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

http://www.clarks.com.tr/products/mens/casual-boots

http://www.clarks.co.uk/find/department-is-men/producttype-is-boots/psi-is-50

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

greyder'e baktın mı hiç?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

columbia lar hoşuma gidiyor. alacağım galiba bu 1 ay içinde ama konuyu takip edelim daha güzel şeyler çıkar belki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ben anladımki millet zengin :) 200 liranın altında kimse ürün bakmıyor

ben hayatta vermem o kadar para

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

dockers ın iyi olmadıgını tahmin edebiliyorum yanlız ben bursada oturuyorum burda senede 1 kere kar yagar zatı 10 senelık emekter harleylerım var ne su ne kar :)  daha cok yağmus da sorun yaratmasın bana yeter ayaklarım su almasın 

docker ıcın solenenler sinek misali midemi bulanıdrdı tımberland da dusunebılırım korayda varmı bılmıyorum ama :)

Toplam Hit: 12420 Toplam Mesaj: 45