Kışlık Bot Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu . yazdı

bunu kullanıyorum eksi yanını hiç görmedim biraz ağır sadece

Evet yds gibi bu Da agir merrel in numarasi olsa alacam da hem hafif hem spor gibi. 

bunlar askeri bot gibi olmaz pek

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Grayder kesinlikle tavsiyemdir, kendim kullanıyorum hem rahat oldukça, hem sıcak tutuyor

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Geçen kışı bu botla geçirdim hocam. 

Defalarca motorla kaza yapıp bu botu asfalta sürttürdüm. 

Bana mısın demedi, tek bir kenarındaki dikişi bile atmadı.

Ciddi anlamda Cat'in namına yakışır bir bot olmuş. 

200 - 300 TL gibi bir ücreti var falan ama, ölene kadar giyersin :) 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.barcin.com/merrell-verterra-mid-sport-gore-tex-bot-siyah 

abi numrasi hangi oldugunu bilsem direkt alicam gore tex diye.

ama icim de cat yds demiyor degil

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

askerde garo tex mi öle bişey diolardı . onu bi araştır . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam konunu baltalamak gibi olmasında bende kendimi bildim bileli hangi botu giyersem giyeyim ayaklarım hep üşüyor , uyusuyor resmen bende yeni bir bot alacagım. SICAK tutması bakımından en saglam bot hangisidir?=

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Hocam konunu baltalamak gibi olmasında bende kendimi bildim bileli hangi botu giyersem giyeyim ayaklarım hep üşüyor , uyusuyor resmen bende yeni bir bot alacagım. SICAK tutması bakımından en saglam bot hangisidir?=

Aynen ben de oyle istiyorum hocam.

http://www.barcin.com/merrell-verterra-mid-sport-gore-tex-bot-siyah 

bunun sicak tutmasi gerek miyo mu ? Hem su gecirmiyor hem de sicak tutuyor galiba 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Bot ne zaman lazim ?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

http://www.boyner.com.tr/urun/greyder-bot-1144922-517937494-0-0.html

Bunu almıştım bende geçen sene, o çok soğuk günlerde bile ayağım değil üşümek, bazen terliyordu bile :)

Tavsiye ederim.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Decathlon ayakkabısına 270 verilmez. Notrhface merrel vs iyidir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 4272 Toplam Mesaj: 31
kışlık bot