Kitap Tavsiyesi
-
Tabi ki Sherlock Holmes serisi hocam
-
GusFring bunu yazdı
Tabi ki Sherlock Holmes serisi hocam
Sherlock iyi fakat dizisini izledikten sonra kitabı basit kalıyor gibi geliyo bana, yeni nesile uyarlanmış dizisi kitabının bir adım önünde bence :)
-
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar..
-
benim bloğa gir sana göre sağ yanda en sevdiğim polisiye romanlar listesi ve onun altında diğer okuduğum polisiye romanların listesi var...Kitap etiketini tıkladığında 26 tane polisiye roman hakkında yazdıklarımı okuyabilirsin,
-
Janitschar bunu yazdı
benim bloğa gir sana göre sağ yanda en sevdiğim polisiye romanlar listesi ve onun altında diğer okuduğum polisiye romanların listesi var...Kitap etiketini tıkladığında 26 tane polisiye roman hakkında yazdıklarımı okuyabilirsin,
Tm saol bakarım hocam.. -
polisiye okuyacaksan al Behzat Ç yi oku ben okudum tek kelimeyle mükemmel
-
Haydarberk bunu yazdı
polisiye okuyacaksan al Behzat Ç yi oku ben okudum tek kelimeyle mükemmel
Onu okudum hocam. -
kitap tavsiyesi diyince aklıma hep bu geliyor nedense :D
polisiye sayılmaz ama tadı damağında kalıcak : )
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=7539
cann tarafından 15/Ağu/12 04:30 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bağımlılık yapacak demişsin, Sıkılmamak demişsin, polisiye demişsin. Seni tatmin edecek kitaplar ABD' nin boyuna bestseller olan iki yazarı var biri Robert Ludlum Jason Bourne' u yazanda o zaten diğerini anımsayamadım bilen birileri vardır söylerler sanırım tam istediğin tazrda bütün kitapları üstelik. Bu arada Dan Brown' ın dijital kalesi de ilgini çeker bence. Bunlarla devam etmelisin bana göre.
-
zeyrekli bunu yazdı
Bağımlılık yapacak demişsin, Sıkılmamak demişsin, polisiye demişsin. Seni tatmin edecek kitaplar ABD' nin boyuna bestseller olan iki yazarı var biri Robert Ludlum Jason Bourne' u yazanda o zaten diğerini anımsayamadım bilen birileri vardır söylerler sanırım tam istediğin tazrda bütün kitapları üstelik. Bu arada Dan Brown' ın dijital kalesi de ilgini çeker bence. Bunlarla devam etmelisin bana göre.
Tavsiye için saol hocam.