Kitap Tavsiyesi
-
elminster bunu yazdı
sana tek bir isim vereceğim;
Jean-Christophe Grangé

Gözün kapalı tüm kitaplarını set olarak al, yerinde olmak isterdim..
+ bide chattam var jr. grange diyolarmış buna da :)
Yazar Hakkında Maxime Chattam 1976 yılında Fransa’da doğdu. Lise yıllarında tiyatro dersleri aldı. Amacı çocukluğunun roman kahramanlarını oynamaktı. Üniversitede küçük rollere çıktı. Öykülerini gören tiyatro oyuncusu Pierre Hatet’in yönlendirmesiyle yazarlığa başladı. Aldığı kriminoloji eğitiminin ardından, Doğan Kitap tarafından da basılan ilk romanı Kötü Ruh’u yayımladı.
hsyN tarafından 16/Ağu/12 01:31 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdıdrakan bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Tabi ki Sherlock Holmes serisi hocam
Sherlock iyi fakat dizisini izledikten sonra kitabı basit kalıyor gibi geliyo bana, yeni nesile uyarlanmış dizisi kitabının bir adım önünde bence :)
Bence ikisinin de tadı ayrı hocam. İkisiden de ayrı keyif aldım.
Kesinlikle katılmıyorum hocam. Artur Conan Doyle' un yazdıklarını asla tam olarak ne filem, ne diziye çekemediler, Elbette yönetmenler yeni yeni kurguklar katıyorlar ana hikayeye kısmen bağlı kalarak. Kitaplar kesinlikle 10 adım önde film ve dizilerinden, her ne kadar hem dizi hemde film yeni tip aksiyon tarzı olarak güzel kurgular olsa da kitaba yaklaşamadılar bile. En büyük Sir Arthur Conan Doyle!:)
-
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar...
-
zeyrekli bunu yazdıGusFring bunu yazdıdrakan bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Tabi ki Sherlock Holmes serisi hocam
Sherlock iyi fakat dizisini izledikten sonra kitabı basit kalıyor gibi geliyo bana, yeni nesile uyarlanmış dizisi kitabının bir adım önünde bence :)
Bence ikisinin de tadı ayrı hocam. İkisiden de ayrı keyif aldım.
Kesinlikle katılmıyorum hocam. Artur Conan Doyle' un yazdıklarını asla tam olarak ne filem, ne diziye çekemediler, Elbette yönetmenler yeni yeni kurguklar katıyorlar ana hikayeye kısmen bağlı kalarak. Kitaplar kesinlikle 10 adım önde film ve dizilerinden, her ne kadar hem dizi hemde film yeni tip aksiyon tarzı olarak güzel kurgular olsa da kitaba yaklaşamadılar bile. En büyük Sir Arthur Conan Doyle!:)
Hocam zaten çıkış noktaları Sir Artur, amcaya lafım yok zaten :) Eskileri seven biri olarak yeni nesil çekilmiş dizinin kurgusu bana daha bi hoş göründü :)
Dipnot: Sultan 2.Abdülhamid Sherlock Holmes serisinin hepsini osmanlıcaya çevirttirmiştir Çok ilgiliydi ve Artur Conan Doyle'ı çok takdir ederdi bu konuda :).
-
Salussa bunu yazdı
Hocam bu kitabı tavsiye ederim. emiminki çok sevceksin
http://www.amazon.com/Ashtar-Galactic-Federation-Elizabeth-Trutwin/dp/0615509665

valla kitabın yazarı elizabeth, kapaktaki adam kaldırmış elini içi nasır tutmuş falan.
-
tavsiyeler için teşekkrler arkadaşlar..