Kitap Yazıcam
-
sen yaz biz seninle taşşak geçeriz hep beraber güleriz kitaba gerek yok şu an.
-
sitenizin en altında bir sayaç var, 5000'e yakın. onu mu kastediyordun hocam takipçimiz var diye?
-
recep ivediğin gişe rekortmeni olduğu memlekette bu da best seller olursa şaşırmam
-
sokoban bunu yazdıIEFLaM bunu yazdısokoban bunu yazdı
Kitabın konsepti çok enteresanmış hocam.Taşşak kategorisinde kitap ilk defa duydum :D
Biraz öyle hocam :D Sıkıldıkca Okuyacaksın İşte :D Mesela Örnek Bir Hikayeden Alıntı ;
Biz 4 kişi bir sığınakta kalıyoruz. Ben, emre, buğra ve güven reyiz.
Dışarıda zombiler dolaşıyor, biz bir kulubede saklanıyoruz.
Ani bir seste, zombiler sesimizi duyardı. Emrenin telefonu çaldı, bir adamla konuşuyordu.
-Selam dostum
+Selam panpa
-Mal hazırmı ?
+ Olum zombiler yedilan
- Sikerim senin zombini
+ Olum tamam bulcam ben sana mal
-Tamam şimdi siktir git.
Biz bu konuşma geçerken emreye mal mal bakıyorduk. Tek ses bizi zombilerle baş başa bırakabilirdi.
Buğra birden ” kafayımı yedin sen amına koduğum telefonu neden kapatmıyon ? ”
Birden tık diye bir ses geldi. Önümüzü döndüğümüzde 50-60 tane zombinin mal mal bize baktığını gördük.
Şok olduk amına koyım. Güven birden araya atlayıp, camı kırdı. Kaçın bu camdan amına koduklarım dedi.
Mesela.. ^^ Tabi Bazı Yerler Editlenecek
Hocam siz o kitap işini askıya alın bence
hocam bu kesiti vermeseydin belki merak edip alir okurdum ama gozunu seviyim kitap diye satin almam yanlis anlama korsanina bile para vermem :D
-
Kafaadam ve romantizm başlığını açtım okudum, sıkıldım. %60ını taradıktan sonra "Asıl hikaye burada başlıyor" diye bişey cıktı o da bi paragraftı ardından gelen yazı, "1 hafta sonra". Sizi takip eden o ergenlerin hepsinin amına koyayım.