Kitap Yazıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sen yaz biz seninle taşşak geçeriz hep beraber güleriz kitaba gerek yok şu an.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

sitenizin en altında bir sayaç var, 5000'e yakın. onu mu kastediyordun hocam takipçimiz var diye?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

recep ivediğin gişe rekortmeni olduğu memlekette bu da best seller olursa şaşırmam

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    IEFLaM bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Kitabın konsepti çok enteresanmış hocam.Taşşak kategorisinde kitap ilk defa duydum :D

Biraz öyle hocam :D Sıkıldıkca Okuyacaksın İşte :D Mesela Örnek Bir Hikayeden Alıntı ; 

Biz 4 kişi bir sığınakta kalıyoruz. Ben, emre, buğra ve güven reyiz.

Dışarıda zombiler dolaşıyor, biz bir kulubede saklanıyoruz.

Ani bir seste, zombiler sesimizi duyardı. Emrenin telefonu çaldı, bir adamla konuşuyordu.

-Selam dostum

+Selam panpa

-Mal hazırmı ?

+ Olum zombiler yedilan

- Sikerim senin zombini

+ Olum tamam bulcam ben sana mal

-Tamam şimdi siktir git.

Biz bu konuşma geçerken emreye mal mal bakıyorduk. Tek ses bizi zombilerle baş başa bırakabilirdi.

Buğra birden ” kafayımı yedin sen amına koduğum telefonu neden kapatmıyon ? ”

Birden tık diye bir ses geldi. Önümüzü döndüğümüzde 50-60 tane zombinin mal mal bize baktığını gördük.

Şok olduk amına koyım. Güven birden araya atlayıp, camı kırdı. Kaçın bu camdan amına koduklarım dedi.

Mesela.. ^^ Tabi Bazı Yerler Editlenecek

Hocam siz o kitap işini askıya alın bence 

hocam bu kesiti vermeseydin belki merak edip alir okurdum ama gozunu seviyim kitap diye satin almam yanlis anlama korsanina bile para vermem :D 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Kafaadam ve romantizm başlığını açtım okudum, sıkıldım. %60ını taradıktan sonra "Asıl hikaye burada başlıyor" diye bişey cıktı o da bi paragraftı ardından gelen yazı, "1 hafta sonra". Sizi takip eden o ergenlerin hepsinin amına koyayım.

Toplam Hit: 4071 Toplam Mesaj: 36