Kitap Yazıyorum Fikir Lazım
-
SA yazmak istediğim konular arasında bir tercih yapamadım siz hangisini okurdunuz 1.Korku hikayeleristephen kngle yarisir duzeyde 2. lycanthropy genclere yonlik kurt adam konulu 3. bordo bereli hkayesi kisisel gelsm ve blglerle harmanlanmıs john rambo tarzı 4.low fantastik yer alti krallklari hashasiler vs.
-
ben 4.
-
Öncelikle düzgün yazmanı isterdim. Hocam kitap yazacağım diyorsun ama yazdığın yazıyı tekrar bi okurmusun.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle düzgün yazmanı isterdim. Hocam kitap yazacağım diyorsun ama yazdığın yazıyı tekrar bi okurmusun.
-----------------------------head shot!
-
dostum telefondan giriyorum. kusur aramayı bırakmadıniz ha :)
-
4Senarist bunu yazdı:
-----------------------------
dostum telefondan giriyorum. kusur aramayı bırakmadıniz ha :)
-----------------------------Hocam yanlış anlama beni. Amacım kusur aramak değil. Türkçe'yi belki tam anlamıyla hiçbirimiz kullanamıyoruz ancak en azından elimizden geldiği kadar düzgün kullanalım.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle düzgün yazmanı isterdim. Hocam kitap yazacağım diyorsun ama yazdığın yazıyı tekrar bi okurmusun.
-----------------------------sanane la :D
Türkçe konusunda aynı hassasiyet bende de var, haklısın.
Konuya gelince; 4 olsun.
-
Spariş üstüne kitap yazılmaz. Kitap yazıcaksan zaten bir konun ve daha ilk cümleyi yazmadan şekillenmiş bir olay örgün olmalıki o kitap sürüklesin. Baktın vampir edibiyatı tuttu oh hadi vampir yazalım. Vampir kıza aşık olur... Yada hary potter tuttu büyücü yazalım. Olurmu böyle şey. Zaten kitap yazabilecek potansiyele sahip birinin ne yazacağını da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 10:32'da oksijen tarafından düzenlendi. -
gençlere yönelik olsun ama kurt adam değil o ne amk.
Kişisel gelişim yazarsın ama ülkemizde pek rağbet görmüyor ve çok büyük tespitlerin olması lazım fikirlerin olması lazım ki doğaçlayıp gidebilesin.
Mümin sekman haricinde adam gibi kişisel gelişim yazabilen yok ondan iyisini yapacağını düşünüyorsan konun o olsun..
Roman çok tutuyor evet ama tek bi konu üstüne düşme bence hepsini çorba yap ilginç sıradışı şeyler olsunlar böylelikle okuyan bu nasıl bi yazar desin
saçmada olsa insanların aklında yer eder bir birlerine anlatırken yaa bi kitap okudum herif daldan dala beynim sulandı sürekli ne saçmalıyacak diye
okumaktan alamadım kendimi desin:D
Böylelikle bir isim yaparsın ve sonrasında sende belki Türkiyenin kitap konusunda ajdarı olursun naneee:D:D:D
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------Spariş üstüne kitap yazılmaz. Kitap yazıcaksan zaten bir konun ve daha ilk cümleyi yazmadan şekillenmiş bir olay örgün olmalıki o kitap sürüklesin. Baktın vampir edibiyatı tuttu oh hadi vampir yazalım. Vampir kıza aşık olur... Yada hary potter tuttu büyücü yazalım. Olurmu böyle şey. Zaten kitap yazabilecek potansiyele sahip birinin ne yazacağını da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 10:32'da oksijen tarafından düzenlendi.
-----------------------------
bu sihrli sozcukleri kim yazcak dye bkydm. dört konudada sayfalarca hikaye sinopsis olay kurgusu dokümanlar yazdım yayımlamak için en iyisini seçmek için size danıştim -
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------Spariş üstüne kitap yazılmaz. Kitap yazıcaksan zaten bir konun ve daha ilk cümleyi yazmadan şekillenmiş bir olay örgün olmalıki o kitap sürüklesin. Baktın vampir edibiyatı tuttu oh hadi vampir yazalım. Vampir kıza aşık olur... Yada hary potter tuttu büyücü yazalım. Olurmu böyle şey. Zaten kitap yazabilecek potansiyele sahip birinin ne yazacağını da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 10:32'da oksijen tarafından düzenlendi.
-----------------------------tam da bahsettiğin şeyi işlemişler http://dizimag.com/the-simpsons-23-sezon-6-bolum-izle-dizi.html
- hocam her biri için taslak bir olay örgüsü vardır ona göre yol alman daha yerinde olur diye düşünüyorum
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 11:17'da MaTRiXe tarafından düzenlendi.