Kitap Yazıyorum Fikir Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

4Senarist bunu yazdı:
    -----------------------------
    oksijen bunu yazdı:

Spariş üstüne kitap yazılmaz. Kitap yazıcaksan zaten bir konun ve daha ilk cümleyi yazmadan şekillenmiş bir olay örgün olmalıki o kitap sürüklesin. Baktın vampir edibiyatı tuttu oh hadi vampir yazalım. Vampir kıza aşık olur...  Yada hary potter tuttu büyücü yazalım. Olurmu böyle şey. Zaten kitap yazabilecek potansiyele sahip birinin ne yazacağını da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 10:32'da oksijen tarafından düzenlendi.
    bu sihrli sozcukleri kim yazcak dye bkydm. dört konudada sayfalarca hikaye sinopsis olay kurgusu dokümanlar yazdım yayımlamak için en iyisini seçmek için size danıştim

O zaman büyücü vampir yaz bak o iyi tutar ortaya karışık ohh.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

bordo bereli güzel olabilir iyi düşünmüşsün kişisel gelişimlede harmanlarsan tadından yenmez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hoca dizi çek vampir kıvanç tatlıtuğ yap gör noluyo :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Başarısızlığa giden merdivenleri hızla çıkan bir avaresin. Sanki ne kadar çok balon patlatırsan o kadar hiçbirşey elde edemeyeceksin denmiş sana. Hakkından hayırlısı. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

stephen king'le yarışır düzeyde dediniz bızzzzzzzzt elendiniz. günlük yazmaya devam edin.

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

4Senarist bunu yazdı:
    oksijen bunu yazdı:

Spariş üstüne kitap yazılmaz. Kitap yazıcaksan zaten bir konun ve daha ilk cümleyi yazmadan şekillenmiş bir olay örgün olmalıki o kitap sürüklesin. Baktın vampir edibiyatı tuttu oh hadi vampir yazalım. Vampir kıza aşık olur...  Yada hary potter tuttu büyücü yazalım. Olurmu böyle şey. Zaten kitap yazabilecek potansiyele sahip birinin ne yazacağını da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

bu sihrli sozcukleri kim yazcak dye bkydm. dört konudada sayfalarca hikaye sinopsis olay kurgusu dokümanlar yazdım yayımlamak için en iyisini seçmek için size danıştim

"Bir keresinde adamın birinden Shakespeare sevmediğimi, yazmaya hakkım olmadığını anlatan uzun ve öfke dolu bir mektup almıştım. Gençler bana kanıp Shakespeare okuma zahmetine bile girmeyeceklerdi. Böyle bir konum almaya hakkım yoktu. Sayfalarca bunu söyleyip durmuştu. Cevaplamadım. Ama burda cevaplayacağım. Siktir git lan. Ben Tolstoy da sevmem."

:)

https://tr.wikiquote.org/wiki/Charles_Bukowski

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

oksijen bunu yazdı:

4Senarist bunu yazdı:
    oksijen bunu yazdı:

"Bir keresinde adamın birinden Shakespeare sevmediğimi, yazmaya hakkım olmadığını anlatan uzun ve öfke dolu bir mektup almıştım. Gençler bana kanıp Shakespeare okuma zahmetine bile girmeyeceklerdi. Böyle bir konum almaya hakkım yoktu. Sayfalarca bunu söyleyip durmuştu. Cevaplamadım. Ama burda cevaplayacağım. Siktir git lan. Ben Tolstoy da sevmem."

:)

https://tr.wikiquote.org/wiki/Charles_Bukowski

Hocam bütün yeraltı edebiyatçılarını; Bukowski'yi, Salinger'i, Palahnuik'i toplayıp, bir de onların yorumunu almak isterim. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1714 Toplam Mesaj: 18