Kıyamet Hediyesi
-
maglum kıyamet kopmadı henüz:D bunu fırsat bilerek daha önceden asiminnesli adı ile açmış olduğum 4-5 konuda bahsettiğim kıza bir URL gönderdim istenirse kodları yayınalrım veya siz mesajlarınızı yazın ben siteyi ona göre güncelleyeyim
örnek: http://asim.byyasinc.com/irem/
NOT:kodlar acayip basit ama kızlar anlamıyor tabiki şu an çok ilginç tepkiler veriyor başta romantiksin falan dedi şimdi çok mutlu imiş keşke yanında gösterseydim
-
-
trabs0n bunu yazdı
toplamda 3 kız için yaptım biri sadece arkadaşımdı yolladığın link kardeşimin arkadaşı yani bu amaçla ilk ve tek
edit: kız kurcalarken görür falan suraya bir index atayım
-
yaş 17 hoş karşılamak lazım gençleri alabildiğin kadar çiçekten bal al yürü be :}
-
sRcN bunu yazdı
yaş 17 hoş karşılamak lazım gençleri alabildiğin kadar çiçekten bal al yürü be :}
ciddiyim bu konuda:D
-
buradan birisinni daha vardı böyle sitesi kimetaptımsanataptığımkadar.com gibi bir şeydi bu ne arkadaş daha detaylı yap şunu kuru kurur bir saniye sayacı bir resim :)
-
SeRDaR bunu yazdı
buradan birisinni daha vardı böyle sitesi kimetaptımsanataptığımkadar.com gibi bir şeydi bu ne arkadaş daha detaylı yap şunu kuru kurur bir saniye sayacı bir resim :)
etkiledi sonuç olarak 2 dk yaptım kodlar hazırdı hemen editledim -
arkadaş bu iş için host istiyosun en kralından veriyorum bide tk domain ayarla diyosun açıyorum hesap açıyorum 1 gb hosting veriyorum ugrastırıyosun gece gece sora bakıyorum sitede bişe yok, şimdi bakıyorum yasine alt domain açtırmıssın. ayıp .
-
MustyKTE bunu yazdı
arkadaş bu iş için host istiyosun en kralından veriyorum bide tk domain ayarla diyosun açıyorum hesap açıyorum 1 gb hosting veriyorum ugrastırıyosun gece gece sora bakıyorum sitede bişe yok, şimdi bakıyorum yasine alt domain açtırmıssın. ayıp .
bilmeden çaktın yargıyı ama olmaz ki yasin server vermişti domain gitmiş onun için sub domain açtı senin serveri doğum günü için istedim amaçları farklı yani seninkinın adı gitmesin istedim -
asimmurat bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
bilmeden çaktın yargıyı ama olmaz ki yasin server vermişti domain gitmiş onun için sub domain açtı senin serveri doğum günü için istedim amaçları farklı yani seninkinın adı gitmesin istedimiyi öyle olsun bakalım. ama böyle görünce cnm sıkıldı yani.
yalnız o tasarımı begenmedim :) kız hiç begenmez :) pm atıyom -
yok abi bu çocuk harcanıyo valla