Kıyamet Hediyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

çook basit olmuş sanki :S sayacı cddi bir sayaca ekseydin sadece font değilde boyle ne bileyim saatin içinde falan olsa, sayfanın fonu bembeyaz yerine farklı bişiler olsa.  yasinin domain üzerindeo ayrı :D kız anlamıyordur umarım domain falan :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

fotograf tshminen ya kartal(%75) yada maltepe sahilden cekilmis.

edit: aycanin 

bu saatte tek dikkatimi bu cekti

heza tarafından 21/Ara/12 03:45 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

buradan birisinni daha vardı böyle sitesi kimetaptımsanataptığımkadar.com gibi bir şeydi bu ne arkadaş daha detaylı yap şunu kuru kurur bir saniye sayacı bir resim :)

Sapık Andreiden başkası değil :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

2-3 yil once bi 14 subatta template verilmisti burada html, cok hostu, soru cevap seklinde gidiyordu beni seviyor musun diyordu en son ona da evete tiklarsa supriz sayfa falan aciliyodu 3-4 gun ugrasip cok guzel bo hale sokmustum :) hE ne mi oldu eninde sonunda ayrildik tabikide

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

buradan birisinni daha vardı böyle sitesi kimetaptımsanataptığımkadar.com gibi bir şeydi bu ne arkadaş daha detaylı yap şunu kuru kurur bir saniye sayacı bir resim :)

Andrei,noname,smirnoff bunlar atlattıda gerıye bu kaldı buda bı unıye gıdeydı sıradakı genclere hiç şans tanımıyo :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Andrei,noname,smirnoff bunlar atlattıda gerıye bu kaldı buda bı unıye gıdeydı sıradakı genclere hiç şans tanımıyo :)

atlattıkları şey gerçekten sevmekse atlatmamış kaybetmişler ben bu kadr sevebildiğim için mutluyum

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ahahaha adam multiden gitmiş yaa...

bi konuya yazmıştı :D şifresini unutmuş kendi hesabına giremiyormuş.

bunu açmış tbt den kopmayım diye. bu aralar mail gönderiminde sorun olduğu için şifreyide yenileyemiyormuş :D 

ahuauhauhdusdfusa lan adam ab gitti :D dfsfdas offf

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

bunu açmış tbt den kopmayım diye. bu aralar mail gönderiminde sorun olduğu için şifreyide yenileyemiyormuş :D 

geldim geldim korkma :D

da kız sikt.ri çekti anlamadım gitti okulda da yanıma gelme mdüre giderim dedi ne yapayım şimdi ben bunu

NOT: unut falan demeyin de onu yapamıyorum

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

2-3 yil once bi 14 subatta template verilmisti burada html, cok hostu, soru cevap seklinde gidiyordu beni seviyor musun diyordu en son ona da evete tiklarsa supriz sayfa falan aciliyodu 3-4 gun ugrasip cok guzel bo hale sokmustum :) hE ne mi oldu eninde sonunda ayrildik tabikide

hocam görebilirmiyiz son halini ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    asimmurat bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

geldim geldim korkma :D

da kız sikt.ri çekti anlamadım gitti okulda da yanıma gelme mdüre giderim dedi ne yapayım şimdi ben bunu

NOT: unut falan demeyin de onu yapamıyorum

Sitede ki sayacı sıfırla

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 23