Kıyamet Yaklaşıyor :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
abi tanganın photoshopla eklendiğini nerden çıkardın :P bence etek sonradan eklenmiş ayıp olmasın diye :D:D
-----------------------------puhahahah öldürdün hoca ya :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------abi tanganın photoshopla eklendiğini nerden çıkardın :P bence etek sonradan eklenmiş ayıp olmasın diye :D:D
-----------------------------auzhauhuahuhauhzhuuhauhaua :D
kırıldım gülmekten mq...
-----------------------------
arkadaş insan hep zor olanı istiyor :D
alanyadayım amk herkes çıplak tangalı geziyor kimsenin dödünde don yok lan dönüpde bakan yok bunlara
ne haber oluyor nede başka bi bok
bu üsteki hatun şimdi ps felan değil takmış türbanını çekmiş tangasını eywallah ama kardeşim
bunlar zıt kutupların malzemesi madem tanga giycen ozaman türban takma.. yok illede ikiside olcak diyosan tanganın üstüne dar etek/pantolon giyme.. ayıp bea
şimdi buna bakarlar fantezi kurarlar ondan sonra rene hocanın dediği gibi mikerler inkar ederler.. -
hacılar mevzu resimse gerçeklik payı yüksek :F bizim buralarda çok var ölesi eteklilerden ya da taximde :D hatta buluştuumuzda orda metalika mı ne öle tisörtlü türbanlı bilem vardi :F hatta o deyyus playboy tisörtlü türbanlı gördüünü bile iddia edior :|
-
Hocam öyle tanga mı olur, tanga dediğin lopların arasına girer, o normal bir külot dsfsd
-
funny :D bi madalyada benden sana :D
-
zuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.qbu neeeeeeeeeeeeeeeee
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------hacılar mevzu resimse gerçeklik payı yüksek :F bizim buralarda çok var ölesi eteklilerden ya da taximde :D hatta buluştuumuzda orda metalika mı ne öle tisörtlü türbanlı bilem vardi :F hatta o deyyus playboy tisörtlü türbanlı gördüünü bile iddia edior :|
-----------------------------sus lan provakatörcüsünüz ikinizde :D
-
allahım ya ne güldüm :D:D ne komik
-
Anne beni sev!
-
Bence 2.hıyarlık madalyasını istiyor