Kıyamet Yaklaşıyor :|
-
ahauahauha pğpoahhaha zuhaha
lan ben bu konuyu neden görmedim :D uahahha abi ne adamsınız :D hemen 2500 hit almış konuu :D
-
boşversene herkesin kıyameti kendisidir.
-
rene abi bu adama 2. madalyayı vermek lazım :D
-
Odysseus bunu yazdı:
resim gerçek
dost acı söyler
resime inanmak acı tabi:D
-----------------------------sıçma lan kalas nesi gerçek o resmin alt taraflarda niye ışık yok?
resmen photoshop hadi cahil olsak anlamıcaz onu bari yedirmeyin lan.
ışık ters kabartı ters onu yapan adam ters senin açtığın konuşların hepsi ters zaten :D
-
muaha:D
çok iyi lan :D
trasure çok iyi ya bravo hoca nerden buluyon amk böle haberleri..
emeğe saygı :F -
al amk.
-
korkudan alel acele okuyunca 8 kişiye yollamışım sen 7 yazmışsın şimdi bunun v2 beta sı olmayayım :|
-
treasure un kim oldugunu bilmeyen kaldı mı ya :) ipucu vercektim de kalsın bosver :D
-
Treasure ne yapmaya çalıştığını bilmiorum ama hakkaten yazık seni ilk gördüğümde neye uradığımı şaşırmıştım ama şimdi ne diceğimi şaşırıorum.bide arkadaşlara attığın pm leri duyunca dahada çok şaşırdım.walla ne diim bilmiom ama ltfn sen uraşma böle şeylerle Allah sana akıl fikir versin :S
Edit:Üstelik o başörtülü kızın fotosunun photoshop olmadığını anlamak için salak olmak lzm.bunu yapan kansızında ta amk :@
-
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------Treasure ne yapmaya çalıştığını bilmiorum ama hakkaten yazık seni ilk gördüğümde neye uradığımı şaşırmıştım ama şimdi ne diceğimi şaşırıorum.bide arkadaşlara attığın pm leri duyunca dahada çok şaşırdım.walla ne diim bilmiom ama ltfn sen uraşma böle şeylerle Allah sana akıl fikir versin :S
Edit:Üstelik o başörtülü kızın fotosunun photoshop olmadığını anlamak için salak olmak lzm.bunu yapan kansızında ta amk :@
-----------------------------hocam yenisin tanımıyosun sen bu adamı. boşver "he" de geç ;) sitenin baş provakatörü o :))