Kız Arayan Müridlere Bir Hizmette Antioksidandan
-

kız dehşet tek kelimeyle =)bu nece acaba ya ='(Bu kız bize verir mi? Ona web hacklerim walla...Espanyolca :D
Bayadir var bu site..Profil kısımlarında mail girenler varsa ekliyorsun..Cogu da kabul ediyor..Ama kucuk bir ülke sanirim..Fakirler biraz :DFakir mi dalga geçion hodja nasıl olur kızın vücuduna baksana var mı böyle zenginlik bizim kızlarda???anti biz girmeden türkler dağatmış siteyi.Ders çalışırken sigara molasında bi bakıyım dedim.bi msn ekledim kabul etti hotmail.com.tr yi görünce türkmüsün dedi evet dedim enggeliyorum dedi neden dedim türkleri sevmediğini onların hep sex ten hoşlanırmısın tarzında aptalca şeyler söylediğini söyledi ve blocu bastı.biz nası bi milletiz yaneyse bunlarla idare etcem artık : P
http://www.rate.ee/show.php?id=8604265görmüştüm daha önce ama iyi kızlar güzel kızlar :DKızların çoğu ingilizce bilmiyor 1
Abaza gençlik olarak Türkiye'nin adını kötülemeyin derim(ing biliyorsanız iletişimi kurduysanız diyecek sözüm yok muhabbet edin)
Yine bunun gibi bi sitede gördüğüm bi kızın profilinde aynen şu yazıyordu: ''Türk oğlanlar :P beni eklemeyin ingilizce bilmiyorsunuz bildiğiniz 3 şey ; open ur cam, ohhh, want sex?''
Gidip de böyle şeyler demeyin beklemem ama arada diyenler çıkabilir bu 2
Site Türk Forumlarına neredeyse 1.5 sene önce düştü bu da 3. Yani çoğu kız msnlerinin şifresini bile unutmustur :) heheheToplam Hit: 12440 Toplam Mesaj: 83