Kız Arayan Müridlere Bir Hizmette Antioksidandan
-
vay bunlarla anlaşmak zor ing bilsem bakardım
-
Valla millet kızLar bıkmış bizden. EkLiyo ilk soru TURKEY ? sonra bye :DD
-
Baba biz kendimizi yanlış tarzlarda tanıtıoz avratlara:
Biz türkler kendimize Teceavüzcü Coşkun Stili vermişiz... Biraz uzaklaşmak lazım hem suç gençlerde değil gençleri abaza bırakan türk kızlarında... -
BiZim kızLar çok nazLı ya. Tek amaçLarı geçmişten gelen ezikLiği gidermek babaLarımız dedeLerimiz öle davrandıysa bizim suçumuz ne... ErkekLere nasıl takLa attırırızın peşindeLer vesseLam :D
-
Ama var ya ateşli bi kaç avrat bulursanız ve türk olduğunuzu anlatırsanız karı direk sex ile giriyor sohpete...
-
Bunlar boş işler aslanlar maneviyata yönelin asıl huzur orda;)
-
Gencler bakın benim yaptıgımı kimse yapmaz...Bu rate.ee estonyaca bir site ve turkler tarafından ilk kesfi ve akınları 2004 yılına dayanır....Sahsen eskiden cok hatunla cyber olanagı bulmusumdur..Ancak abaza kardeslerim kızları bıktırdıkları icin artık turk olsun baska milletten olsun kimseyi kabul etmiorlar
Mesala sırf bu hatunlar icin hotmail italy den mail alip.kızları tavlamaya calısmama ragmen cok az kız dusmustur..Artık bıkmıslar ve estonyaca konusmayan ile muhabbeti kesmis bulunmaktadırlar...Eger illa da kızları dusurecem diorsaniz İlk Konnusmada " Kas Sa Oled " derseniz ki bu estonyaca bir kelimedir ..Kız size yusde yus cevap verecektir...ONdan sonra ingilizce efendim benim babam estonyalı ama biz ingilterede yasıoruz cok az konusabiliorum felan diye got ayaana yatarak kızın size karsı ilgi duymasını saglayabilrsiniz...Bu arada basta demistim benim size yaptıgımı kimse yapmaz die...Bu rate.ee adresinin tıpkısının aynısı litvanya tabanlı www.point.lt de var...Ve bu son verdigim site daha turklerin akınına ugramadı...Onun icin erken saldıran hatunu kapar....Kolay gelsin sevgili abazan kardeslerim.... -
ve nazlı,vermeyen Türk kızlarından umudu kesen Türk erkekleri kendini abazalığa verir... :D
-
ve nazlı,vermeyen Türk kızlarından umudu kesen Türk erkekleri kendini abazalığa verir... :D
Da da da daaaam! Yeni Nuri Alçoylar ve Tecavüzcü coşkunlar karşınızda... -
ulan ne abazansınız bea :D
Toplam Hit: 11340 Toplam Mesaj: 83