Kız Arayan Müridlere Bir Hizmette Antioksidandan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legolas_343
    legolas_343's avatar
    Erkek
    vay bunlarla anlaşmak zor ing bilsem bakardım

paşa gönLüm isteRse seveRim zoRLama..isteRsem sevdiRiRim uğRaşma..diceksinki neReye kdR bu havaLaR ¿ kim tkaR.. devRan dönene kdR:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Valla millet kızLar bıkmış bizden. EkLiyo ilk soru TURKEY ? sonra bye :DD

Bilgi Güçtür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Baba biz kendimizi yanlış tarzlarda tanıtıoz avratlara:

Biz türkler kendimize Teceavüzcü Coşkun Stili vermişiz... Biraz uzaklaşmak lazım hem suç gençlerde değil gençleri abaza bırakan türk kızlarında...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    BiZim kızLar çok nazLı ya. Tek amaçLarı geçmişten gelen ezikLiği gidermek babaLarımız dedeLerimiz öle davrandıysa bizim suçumuz ne... ErkekLere nasıl takLa attırırızın peşindeLer vesseLam :D

Bilgi Güçtür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Ama var ya ateşli bi kaç avrat bulursanız ve türk olduğunuzu anlatırsanız karı direk sex ile giriyor sohpete...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Bunlar boş işler aslanlar maneviyata yönelin asıl huzur orda;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Gencler bakın benim yaptıgımı kimse yapmaz...Bu rate.ee estonyaca bir site ve turkler tarafından ilk kesfi ve akınları 2004 yılına dayanır....Sahsen eskiden cok hatunla cyber olanagı bulmusumdur..Ancak abaza kardeslerim kızları bıktırdıkları icin artık turk olsun baska milletten olsun kimseyi kabul etmiorlar
    Mesala sırf bu hatunlar icin hotmail italy den mail alip.kızları tavlamaya calısmama ragmen cok az kız dusmustur..Artık bıkmıslar ve estonyaca konusmayan ile muhabbeti kesmis bulunmaktadırlar...Eger illa da kızları dusurecem diorsaniz İlk Konnusmada " Kas Sa Oled " derseniz ki bu estonyaca bir kelimedir ..Kız size yusde yus cevap verecektir...ONdan sonra ingilizce efendim benim babam estonyalı ama biz ingilterede yasıoruz cok az konusabiliorum felan diye got ayaana yatarak kızın size karsı ilgi duymasını saglayabilrsiniz...Bu arada basta demistim benim size yaptıgımı kimse yapmaz die...Bu rate.ee adresinin tıpkısının aynısı litvanya tabanlı www.point.lt de var...Ve bu son verdigim site daha turklerin akınına ugramadı...Onun icin erken saldıran hatunu kapar....Kolay gelsin sevgili abazan kardeslerim....

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ve nazlı,vermeyen Türk kızlarından umudu kesen Türk erkekleri kendini abazalığa verir... :D

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    ve nazlı,vermeyen Türk kızlarından umudu kesen Türk erkekleri kendini abazalığa verir... :D

Da da da daaaam! Yeni Nuri Alçoylar ve Tecavüzcü coşkunlar karşınızda...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ulan ne abazansınız bea :D

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 11340 Toplam Mesaj: 83