Kız Arkadaşım Telefondan Hangi Numaralarla Konuşup Mesajlaştığını Nasıl Öğrenebilirim ?
-
Merhaba müridler kız arkadaşımın telefonuyla kimlerle mesajlaştığını hangi numaralarla neler konuştuğunu öğrenme şansım varmı. Yardımlarınızı bekliyorum. Hattı avea bu arada.
-
AVEA online işlem şifresini alıyosun telefonu eline aldığın bi an.
sonra online işlemlere giriyorsun rodan sabit bi şifre ayarlayıp bildirimleri kapatıyorsun (her girdiğinde avea online işlemleri kullandığınız için teşekkür ederiz tarzı mesaj gidiyor yoksa)
ondan sonra orda konuşma saatlerini dakikalarını ücretine kadar herşeyi görüyorsun.
%110 facebook onaylı denedim çalışıyor :D
-
Androidli bir telefon ise http://www.stealthgenie.com/features.html bunu deneyebilirsin.
-
hocam konunun içine etmek gibi olmasında dediğin çok yanış.
Şimdi şöyle, o senin kız arkadaşın, kardeşin çocuğun vs değil.
onun özeline girmeye hakkın yok.
onun da senin özeline girmesine hakkı yok.Ha sen diyorsan ki abi güvenmiyorum, o zaman sürdürme abi.
sürdüreceksen birbirinize saygınız olsun.
daha çok yazacaktım kardeşim ama peynirli ekmeğim yarım kaldı çayım da soğuyacak :)
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin.. -
Barışın dediği gibi oluyor. aryan numaralar görünmüyo ya da gelen mesajlar.
onun harici herşey kabak gibi ortada.
ne yazmış cevap ne gelmiş onu istiyosan. tel marka model bilgi ver hacım uygun prog olabülür
-
ses kaydını gönderen birde spyphone mu ne vardı lisanlı bir yazılımdı sanıyorsam..
Bende arıyorum bir arkadaş için :)))) -
MustyKTE bunu yazdı
onun da senin özeline girmesine hakkı yok.Ha sen diyorsan ki abi güvenmiyorum, o zaman sürdürme abi.
daha çok yazacaktım kardeşim ama peynirli ekmeğim yarım kaldı çayım da soğuyacak :)
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..+1
-
BarisYigit bunu yazdı
AVEA online işlem şifresini alıyosun telefonu eline aldığın bi an.
sonra online işlemlere giriyorsun rodan sabit bi şifre ayarlayıp bildirimleri kapatıyorsun (her girdiğinde avea online işlemleri kullandığınız için teşekkür ederiz tarzı mesaj gidiyor yoksa)
ondan sonra orda konuşma saatlerini dakikalarını ücretine kadar herşeyi görüyorsun.
%110 facebook onaylı denedim çalışıyor :D
EYwallah kanka teşekkür ettim.
sokoban bunu yazdıAndroidli bir telefon ise http://www.stealthgenie.com/features.html bunu deneyebilirsin.
Yorumun için teşekkür ettim hocam androidli telefon değil.
MustyKTE bunu yazdıhocam konunun içine etmek gibi olmasında dediğin çok yanış.
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..İşi sağlama almam lazım hocam ciddi bişiler düşünüyoz kızla.
joe_black bunu yazdıBarışın dediği gibi oluyor. aryan numaralar görünmüyo ya da gelen mesajlar.
onun harici herşey kabak gibi ortada.
ne yazmış cevap ne gelmiş onu istiyosan. tel marka model bilgi ver hacım uygun prog olabülür
Barışın dediğini uyguluycam hocam. Telefonun marka modeli : Samsung GT-C3011
Zeytun-i bunu yazdıses kaydını gönderen birde spyphone mu ne vardı lisanlı bir yazılımdı sanıyorsam..
Bende arıyorum bir arkadaş için :))))Telefon desteklemiyor hocam.
-
wagman bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..-123132
Hocam senin dediğin şey orjinal erkekliğe ve sağlam temelli aile yapısına aykırı bir husus.
Bir o kız arkadaşıysa, ciddi düşünüyorum diyor ciddi düşünüyorsa iş evlilik boyutundadır, ve evlilik boyutunda olan bir kız gelip benden bir şeyi saklayacak ha öylemi benim özelim vs dicek ? Ahaha götüne tekmeyi basarım hurra derim.
Ama yeni jenere bunu yapabilir mi bilmiyorum yeni jenere kızdan azar işitmeye alışmış asimelikte.
Eksenine giren kıza hükmedemiyorsan, erkekliğinden şüphe edeceksin hoca ister ciddi düşün ister ciddiyetsiz düşün. -
Zeytun-i bunu yazdıwagman bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..-123132
Hocam senin dediğin şey orjinal erkekliğe ve sağlam temelli aile yapısına aykırı bir husus.
Bir o kız arkadaşıysa, ciddi düşünüyorum diyor ciddi düşünüyorsa iş evlilik boyutundadır, ve evlilik boyutunda olan bir kız gelip benden bir şeyi saklayacak ha öylemi benim özelim vs dicek ? Ahaha götüne tekmeyi basarım hurra derim.
Ama yeni jenere bunu yapabilir mi bilmiyorum yeni jenere kızdan azar işitmeye alışmış asimelikte.
Eksenine giren kıza hükmedemiyorsan, erkekliğinden şüphe edeceksin hoca ister ciddi düşün ister ciddiyetsiz düşün.tamamen katılıyorum.
-
MustyKTE bunu yazdı
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..biraz iddalı olmuş bi insanı tanımadan etmeden nasil iliskiyi yürütcen malum kızların ne mal oldugu kabak gibi ordada kimse körü körüne inanmak istemiyor adam son derece haklı
sonucu şimdiden söylim başka bir konuştugu erkek %100 ihtimal war kesin olmaz dedigimiz kızda:S