folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Kız Arkadaşım Telefondan Hangi Numaralarla Konuşup Mesajlaştığını Nasıl Öğrenebilirim ?

Kız Arkadaşım Telefondan Hangi Numaralarla Konuşup Mesajlaştığını Nasıl Öğrenebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Sorulan sorunun cevabını vereceğinize ilişki uzmanlığına soyunmussunuz,  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam belki "size ne lan, ben alt tarafı soru sordum siz ahkâm kesiyorsunuz" de düşünüyor olabilirsiniz. Ancak benim söylediğim de farklı bir şey olmayacak ne yazık ki. Neden mi? İşte nedeni...

Siz bugün kız arkadaşınızın daha şimdiden telefon kayıtlarını, e-posta hesaplarını, facebook duvarını ve mesajlarını kontrol ederseniz, yarın bir gün alıştığınız kontrolcülük sonrasında nasıl evlenip güven duyacaksınız? Bana çok garip gelen bir mesele bu. Şahsen benim kız arkadaş statüsündeki bir arkadaşlığımda ciddi dahi düşünsem, karşı tarafın bana karşı tutumu çok önemli olurdu. Ben sorduğumda tutup benden bir şeyler saklıyorsa ki saklıyorsa eninde sonunda çıkacaktır, o dakika çıkar giderdim. Sizin yapmak istediğiniz araştırmalar sonrasında bulabileceklerinizi belki de "başka biri" için aradığınız için yanlış anlayacak, hem kendinizi hem karşınızdakinizi üzecek, ilişkinizi gereksiz yere bitirmek zorunda kalacaksınız.

Eğer karşınızdaki gerçekten sizi seviyorsa, zaten sorun edebileceğiniz bir husus da yok bana göre. Elbette başka kişilerle de arkadaşlığı olacak, ama siz özellikle araştırma yapmak isterseniz, görmek istediğinizi göreceksiniz. O dakikadan sonra da zaten içinize gereksiz olma ihtimali yüksek bir kurt düşecek ve içinizdeki şüphe sizi ayırana kadar gitmeyecek. Ayrıldıktan sonrası daha bir dert, belki de hatanızı anlayacak, daha da kötü olacak, kendinizi enkaz gibi hissedeceksiniz. Değer mi?

Çok merak ediyorsanız zaten arkadaşlardan biri nasıl olduğunu söylemiş. Ancak ben bunun yolunu yordamını bilsem dahi bırakın kız arkadaşı, kız kardeşime bile yapmam. Çünkü biliyorum ki, kontrolcülük bir işe yaramaz. Karşınızdaki eninde sonunda bir şekilde yapacağını zaten yapar. Güvenmeyi, güvendiğini hissettirmeyi ve karşınızdaki kişinin size güvenmesini sağlamayı öğrenmek gerek. İlişki başka bir şekilde yürümez.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı
    ExcaliburTBT bunu yazdı

+1

Hacı inş kötü bir durum çıkmaz :S kolay gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

beyler böyle birşey var mıdır cidden?

örneğin ben 2009dan itibaren sildiğim bütün mesajları görmek istiyorum imkansız birşey gibi duruyor ama belki bir yolu vardır diye söyleyeyim dedim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

hocam konunun içine etmek gibi olmasında dediğin çok yanış. 
    Şimdi şöyle, o senin kız arkadaşın, kardeşin çocuğun vs değil. 
    onun özeline girmeye hakkın yok. 
    onun da senin özeline girmesine hakkı yok. 

Ha sen diyorsan ki abi güvenmiyorum,  o zaman sürdürme abi. 
    sürdüreceksen birbirinize saygınız olsun. 
    daha çok yazacaktım kardeşim ama peynirli ekmeğim yarım kaldı çayım da soğuyacak :) 
    Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..

arkadaşa katılıyorum özellikle güvenmiyorsan bırakacaksın 

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    Zeytun-i bunu yazdı
    wagman bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı

daha çok yazacaktım kardeşim ama peynirli ekmeğim yarım kaldı çayım da soğuyacak :) 

-123132

Hocam senin dediğin şey orjinal erkekliğe ve sağlam temelli aile yapısına aykırı bir husus.

Bir o kız arkadaşıysa, ciddi düşünüyorum diyor ciddi düşünüyorsa iş evlilik boyutundadır, ve evlilik boyutunda olan bir kız gelip benden bir şeyi saklayacak ha öylemi benim özelim vs dicek ? Ahaha götüne tekmeyi basarım hurra derim.

Ama yeni jenere bunu yapabilir mi bilmiyorum yeni jenere kızdan azar işitmeye alışmış asimelikte.

Eksenine giren kıza hükmedemiyorsan, erkekliğinden şüphe edeceksin hoca ister ciddi düşün ister ciddiyetsiz düşün.

atladığın bir nokta war seninde dediğin gibi artık ewlilik boyutuna gelmiş bir ilişki zaten birçok sınawı wermiş ilişki demektir yani dün sewgili yarın ewli değildir..ilişkilerin en büyük püf noktası güwendir we bu sağlanamamışsa zaten bugün bitmese yarın bitecektir bugün karım olmalı dediği kız için hala şüphe duyan yarın karısı olduğunda gözü arkada işe gidecektir

bahsetmeden de geçemiycek güwenmiyosan telimi sana bırakayım diyip arkadaşının telinden 2.sewgilisine telin ilk sewgilimde bana burdan ulaş diyenleri de biliyorum..herneyse güwen yoksa hiçbişe yoktur

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar ne yazıkki "Kişi kendinde bilir işi" Acı ama gerçek kendimden biliyorum :/

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

gayette etmişsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eleman soruyu yanlış sormuş şu model telefonda aramaları ve mesajları nasıl öğrenebilirim tarzı sorsaydı böyle olmazdı

Toplam Hit: 26882 Toplam Mesaj: 35