Kız Arkadaşımın Ailesi İle Tanışacağım Öneri Alabilirmiyim
-
yav ne böbreği m.k napcaklar benim böbreğimi yav kızı tanıyom ben ailesinide tanıyom :) ama kızda beni tanıyo buluşma dediğimiz kız şehir dışındaydı yarın bu gün burda ve ben yarın da buluşacam :) haha böbrek :d:D la ben malmıyım :D
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------
yav ne böbreği m.k napcaklar benim böbreğimi yav kızı tanıyom ben ailesinide tanıyom :) ama kızda beni tanıyo buluşma dediğimiz kız şehir dışındaydı yarın bu gün burda ve ben yarın da buluşacam :) haha böbrek :d:D la ben malmıyım :D
-----------------------------Önde bayrak tutanısın.
-
hacı ben şuan biriyle çıkıyorum bir yıldır da öncesinde tanımışlığım var. ailesinide tanıyorum annesini felan. konuşmuşluğumuz var. ailesi yobaz tutucu bir aile değil daha ben ailesiyle tanışmadım :D yapma etme derim. böbrek felan değil diyosan vardır bi bokluk abisi felan varsa göte gelmeyesin :D ondan sonra bütün mahalle tren yaparsınız benden söylemesi :D
-
dyrnade bunu yazdı:
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------Önde bayrak tutanısın.
-----------------------------sie go :) lan size diom ben kızı tanıyom :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
sakın gitme hacı :|
aile maile ayağına böbreğini söküp tekrar sana satarlar :|
----------------------------- -
hocam daha ilk buluşmaan ne ailesi kesin bi bokluk var
boşver gitme
am uğruna böbrekten olacan
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------kız senı tanıyor aileside seni tanıyor ama kız seni ailesi ile tanıstırmak istiyor.
mal mısın ? karar veremedim.
-
hacı sen kızı tanımaya devam et salla ailesini... ciddi düşünenler bile hemen aileyle tanışmıyo :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------kız senı tanıyor aileside seni tanıyor ama kız seni ailesi ile tanıstırmak istiyor.
mal mısın ? karar veremedim.
-----------------------------la önce yzdığmı iyi oku kızın ailesi beni tanımıyo
amk nasıl anlatayım size ki bakın önce seviyeli olun 2. bu insanlar beni tanıyo dememden kasıtım bizim semtte oturmaları ailesini biliyorum ama ailesi beni tanımıyo sadce face de resimler falan babası iyi adam çünkü oturdukları apt. arkadaşım oturuyo... amk ne la bu adm gibi sorduk adam gibi cevap verin
-
FOXXLY bunu yazdı:
sakın gitme hacı :|
aile maile ayağına böbreğini söküp tekrar sana satarlar :|
-----------------------------Şerefsizim aklıma gelmişti :|