folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Arkadaşımın Ailesi İle Tanışacağım Öneri Alabilirmiyim

Kız Arkadaşımın Ailesi İle Tanışacağım Öneri Alabilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gittimi gelmez hocam,bak hemde gif.

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

hayırdır yaw hemen aile :D

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

abi oha diyorum, yazilan mesajlari okumadimda, internetten tanistigin insanla ilk yuzyuze gorusmede daha ne ailesi mina ki diyorum oha diyorum, yok olmaz diyorum, vazgec diyecem icim el vermiyor diyorum.

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    ben yorumlara gülmekten,ne yazacağımı unuttum :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:
    -----------------------------

abi oha diyorum, yazilan mesajlari okumadimda, internetten tanistigin insanla ilk yuzyuze gorusmede daha ne ailesi mina ki diyorum oha diyorum, yok olmaz diyorum, vazgec diyecem icim el vermiyor diyorum.

abi şu kadar mesajın içinde düzgün yazan bi kaç insandan birisin :) ama kızı tanıyorum ailesini de tanıyorum kız beni tanıyor fakat ailesi beni tanımıyor :)

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

abi şu kadar mesajın içinde düzgün yazan bi kaç insandan birisin :) ama kızı tanıyorum ailesini de tanıyorum kız beni tanıyor fakat ailesi beni tanımıyor :)

arkadasım tanıma karsılıklı olur,sen tanıyosun o tanımıyo?sen tanımış olsan bir kere,onlarda seni tanımıs olur,bu nasıl tanıma uzaktan görmüslüğüm gibi bişi var demek mi istiyorsun? ya da söyle bir şey mi,tanıyorum derken,mesela ben de BaşBakan'ı tanıyorum,ama o beni tanımıyo,mesela tv de ,yolda falan görsem tanırım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    kalibre bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

arkadasım tanıma karsılıklı olur,sen tanıyosun o tanımıyo?sen tanımış olsan bir kere,onlarda seni tanımıs olur,bu nasıl tanıma uzaktan görmüslüğüm gibi bişi var demek mi istiyorsun? ya da söyle bir şey mi,tanıyorum derken,mesela ben de BaşBakan'ı tanıyorum,ama o beni tanımıyo,mesela tv de ,yolda falan görsem tanırım...

yav arkadaş kız ile biz önceden tanışıyoduk nasıl söliyim platonik gibi bişey sonra bu kız şehir dışına gitti bende face de bi şekilde buldum ve konuşmaya başladık bayadır konuşuyoruz zaten bu gün kendisi buraya geldi  yarında ailesine anlatmış beni beni bekliyolarmış ailesi 

ailesinide bizim semtte oturuyolar zaten kendileri ben mesala çoğu kez gördüm babasını falan fistan ama babası beni tanımıyo yani adımı sanımı bilmez...

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    kalibre bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

yav arkadaş kız ile biz önceden tanışıyoduk nasıl söliyim platonik gibi bişey sonra bu kız şehir dışına gitti bende face de bi şekilde buldum ve konuşmaya başladık bayadır konuşuyoruz zaten bu gün kendisi buraya geldi  yarında ailesine anlatmış beni beni bekliyolarmış ailesi 

ailesinide bizim semtte oturuyolar zaten kendileri ben mesala çoğu kez gördüm babasını falan fistan ama babası beni tanımıyo yani adımı sanımı bilmez...

her şey çok hızlı ilerlemiş gibi duruyor,hangi kız bugün ailesine söyleyebilir böyle bir şeyi? bilmiyorum abi,yalnız gitme sen yine de,bi arkadasını al gizlice takip etsin sizi,aranızda anlasın 10dk sonra seni arasın,ne yapıyorsun ayağına,eğer cevap vermezsen dalsın içeri...adresi iyi tarif et.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ok. o zaman eger yas gercekten 22 ise bence biraz erken aile maile... sen daha kizla adam gibi cikmamissin gibi duruyor. ama illaki davet edilmissen gitmemekte ayiptir eger kizi onemsiyosan. 1 kere gidersin cok uzatma, yemek falan derlerse oturma, yine cok israr olur oturadabilirsin ama bunun boyle zirt pirt olma egilimli bir eylem oldugunu hissedersen korkmaya baslaya bilirsin :) yarin oburgun bi soz keselim bir nisan felan falan demeye baslarlar eger oyle olursa.

ama sadece kim lan bu hiyar benim kizimla konusan adabinda bir davet olabilir, o zaman amenna adam gibi dur otur sorun yok 2 saati gecmesin yani...

bide tam kalkmak istedigin zamani belirle kapidan girdikden 2 saat sonra falan, taktik olarak ise sunu onerebilirim artik 1 saat 50 dakikada "kusura bakmayin" denen o sihirli 2 kelimeyi soyledikden sonra yok yegenimin kicinda ciban vardi, yada cok yakin bir arkadasimin gozunde dozer vardi onu halledicektikde onu gormeye gitmem lazim "tanistigimiza memnun oldum" diger sihirli cumle felan falan. sonrada bir sekilde telefonu caldir, yada biri arasin ve kalk. kosarak kac!!!

tabi bu soylediklerim eger kizi onemsiyosan ayrintisi icinde, onemsemiyorsan.

hadi kizim baska kapiya demenin tam zamanidir derim :D

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ilk galiba senin bu işlerde

daha ilk görmede bu kadar isteklisin ailesiyle tanışmaya...

ama önerim çok istiyosan tanışmak önerim yapabiliyosan dışarda buluşmanız

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 8088 Toplam Mesaj: 54