folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kız Erkek Bütün Müridlerin Dikkatine

Kız Erkek Bütün Müridlerin Dikkatine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    zumsuk bunu yazdı

annem bilim kadınıdır, eczacılık mezunu ve Türkiye'de önemli şirketleirn ar-ge kısmında hücre kültürü üzeirne çalışıyor. Kanserle falanda uğraştı.

Bana küçüklüğümden beri grip aşısı şu bu vurdurmaz. Kolay kolayda hasta olmam. 3'lü zytromax ve tylol hot yeter. Gitme, vurdurma derdi herkese.

Sağlıklı değil hocam sağlıklı değil. Küçükken sokaktaydım, toprağın içinde, çamurda. Eskişehirde kışın kar yağınca balkona atletle çıkardım bir kaç dakika. Hasta da oldum. Fakat bağışıklığım bu şekilde gelişti.

Şimdiki aileler aman çocuklar hasta olmasın diye hiç biryere çıkmıyor. Bağışıklık küçükken gelişmiyor sonra aa çocuk doktordan kurtulmuyor. Yapmayın böyle şeyler.

hocaya katılıyorum şimdiki aileler özellikle şehirdekiler çocukları toprağa oyun oynamaya salmadıkları için düzenli gelişim gösteremiyorlar ve yaşıtlarımın arasında doğru dürüst hasta olmayan benim sanırım bakıyorum şehir çocugu olanlara her bi boka hasta oluyorlar.Çocuklar topraktan bazı bakteriler alıp bunlarlarla bağışıklık sistemini geliştirdiğini okumuştum sanırım . Konuyla alakası yok fakat açıklıyım dedim şimdi çocuklar çok şanssız (0-8 yaş arası)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Allahtan Bar , Disco , Vs türevLeri hiç Tarzım değil :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, hepatit hastalığın çeşitlerini, bulaşma türlerini en iyisi aile doktorunuzdan öğrenebilirsiniz. Doktorunuz size en iyi şekilde anlatacaktır.
    Örneğin benim çalışma arkadaşım hepatit b taşıyıcısını olduğunu öğrendikten sonra ben doktora gidene kadar 3,5 attım korkudan. Şimdi daha bilinçliyim.
    Çekinmeyin doktorunuza danışın.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Allahtan Bar , Disco , Vs türevLeri hiç Tarzım değil :)

sen nie yaşıyonki :D saksı gibi evde

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Atın ölümü arpadan olsun,

Bu saatten sonra kucağıma mısır kasesi koyup köroğlu filmimi izlim evde,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yanlış Hepatit C teşhisi konulmuş bir kişi olarak anlatmak gerekirse. 

Ben ilk aşımı üniversitede ücretsiz olarak yaptırdım. 1 ay sonrasında 2. Aşıyı oluyorsunuz bu aşıyı da Ankara Çubuk 1. ASM de yaptırdım. 3. sünü ise 6 aysonra yine üniversitede ücretsiz olarak yaptırdım. Ve son aşıdan bir ay kadar sonrasında yaptırdığım Hepatit B testinde uçuk bir rakam çıkıyor. Bu uçuk rakam aşının tuttuğunun göstergesi oluyor.

Size de tavsiye ediyorum bir an önce aşınızı yaptırın. Yaklaşık iki yıl Ankara Gazi Hastanesinde çektiklerimi bir ben bilirim bir de Allah bilir.

O piç kimin çocuğu belli olmayan PROFESÖR doktorları saymazsak....

Çünkü şu anda babam hepatit C den 1 yıldır tedavi görüyor. Yakında bitecek inşallah ve iyiye de gittiğini doktorları söyledi. O ilaçları kullandığınız zaman sen kendin olmaktan çıkıyorsun. Artık her birşeyi unutuyorsun yemeden içmeden kesiliyorsun. Ya diyorum ya bir ben bilirim bir de Allah....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothin
    nothin's avatar
    Dişi

bilgilendirme için saol...

aşk; tüm anneler gibi güçlü olsun !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Yanlış Hepatit C teşhisi konulmuş bir kişi olarak anlatmak gerekirse. 

Ben ilk aşımı üniversitede ücretsiz olarak yaptırdım. 1 ay sonrasında 2. Aşıyı oluyorsunuz bu aşıyı da Ankara Çubuk 1. ASM de yaptırdım. 3. sünü ise 6 aysonra yine üniversitede ücretsiz olarak yaptırdım. Ve son aşıdan bir ay kadar sonrasında yaptırdığım Hepatit B testinde uçuk bir rakam çıkıyor. Bu uçuk rakam aşının tuttuğunun göstergesi oluyor.

Size de tavsiye ediyorum bir an önce aşınızı yaptırın. Yaklaşık iki yıl Ankara Gazi Hastanesinde çektiklerimi bir ben bilirim bir de Allah bilir.

O piç kimin çocuğu belli olmayan PROFESÖR doktorları saymazsak....

Çünkü şu anda babam hepatit C den 1 yıldır tedavi görüyor. Yakında bitecek inşallah ve iyiye de gittiğini doktorları söyledi. O ilaçları kullandığınız zaman sen kendin olmaktan çıkıyorsun. Artık her birşeyi unutuyorsun yemeden içmeden kesiliyorsun. Ya diyorum ya bir ben bilirim bir de Allah....

öncelikle hem sana hem ailene geçmiş olsun diyorum hocam.

Ben diyorum en ufak kafede yurtta yada herhangi bi yerde korunmak amacı diyorum millet gelmiş bana hala çocukları dışarıda oynatmaktan bahsediyo.

Neyse içimden geldi bilgilendireyim dedim. Umarım gidip en azından bir doktora danışır bu yazıyı görenler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

lise 4 de yapmışlardı 2 kere gelmişlerdi, birinde tek kola diğerinde iki kolumuza da yapmışlardı. sonra okullar kapandıktan sonra tekrar sağlık ocağına gidip ücretsiz olarak yaptırmamız gerektiğini söylemişleri ama gitmedik o zaman şimdi gitsem herhalde bi anlamı olmz :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ercan bunu yazdı

lise 4 de yapmışlardı 2 kere gelmişlerdi, birinde tek kola diğerinde iki kolumuza da yapmışlardı. sonra okullar kapandıktan sonra tekrar sağlık ocağına gidip ücretsiz olarak yaptırmamız gerektiğini söylemişleri ama gitmedik o zaman şimdi gitsem herhalde bi anlamı olmz :)

Wallaha o konuda bir bilgim olmadığı için yanlış bişi söylemek istemem. Yinede sen her ihtimale karşı gidip aile doktoruna bir danış.

Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 21