folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Kaçırcam ???



Kız Kaçırcam ???

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2009
    Erkek

    kaçır


    "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Sana geç belki ama kıza erken, çok erken


    ...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

    seviyorsan, tam da eminsen - bu işler öyle aceleye gelmez hocam enine boyuna en ufak ayrıntısına kadar iyi düşünmelisin- kıza söyle alsın bavulunu çıksın gelsin. ergin bi birey ne ailesi bir şey diyebilir ne sen suçlu duruma düşersin kızı alır devam edersin. hukuki bir problem yok.

    pardon hukukçu :D adamın hayatını karartacaksın haberin yok amk.

    maycamp85 bunu yazdı

    Arkadaşlar uzun  zamandır bi birlikteliğim var  1.5 yıldır  kızla ciddi düşünüyoruz ve babasıyla 4 kez iletişime geçmemize rağmen  pek olumlu yaklaşmadı her seferinde sallamasyon yapıyor.

    Yok üstünde büyüğü var,daha  erken,yok şöyle yok böyle,ağabeyim konuşurken ya kaçarlarsa iyimi olur arada dargınlık falan olmasın diyor,kaçan kaçar diyor her seferinde  yine aynı şeyleri geveliyor ve artık  sıkıldım  bi şenlik var temmuz 7 de o esnada birkez daha  konuşulacak yine aynı şeyleri gevelerse  kızı kaçırmayı düşünüyorum.

    Sizce kaçırmalımıyım yoksa şansımı zorlamaya devam edeyimmi????

    NOT: Kız benimle gelmeye çoktan razı yaşıda 20

    hocam aklın varsa kaçırma. daha 20 yaşında, annesini-babasını iki gün görmese tribe girecek yaşta. kaldı ki bi de sırt çevirecekler. ailesinin ve çevresinin yapacağı baskı aşikar. kararından dönmesi çok da uzak bir ihtimal değil. kıza ne kadar güvensen de belli olmaz aile sonuçta çoğu kişi farkında olmasa da her şeyden önce gelir. kaybetme ihtimali olduğunda anlar ve dönerse hayatını bok edebilecek bütün fırsatları da ellerine vermiş olursun. isteseler kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı, cinsel taciz, tehdit, şantaj, cebir suçlarının işlendiğini iddia ederler.

    http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/12666/-kiz-kacirdi-hapse-girdi-/

    http://www.sondakika.com/haber/haber-kiz-kaciran-saniga-26-yil-hapis-4252118/

    uzaktan bi akrabamız şuan hapiste. aynı durum olmasa da benzer. karşı taraf para koparabilmek için kovaladı, babası da koklatmayınca dava açtılar. hakim verebileceği en ağır cezayı verdi şu yukarıda saydığım benzeri suçları bileşik suç kapsamında değerlendirerek. gardiyanlar da tecavüzden girdi diye yaymış sağa sola. her gün dayak yiyorum diyordu. üç-beş kere girdi çıktı, girdi çıktı. en son 18 yıl ceza aldı diye hatırlıyorum. çıktığı zamanlar kafayı yemiş gibiydi. sağdan soldan fare geçtiğini söylüyordu.

    kaçırmayı kafaya koyduysan gidip gün alın, resmi nikah işlemlerini halledin. işi resmiyete döktükten sonra da kızın babası ciddiyetini anlar herhalde.

    itfaiyeci tarafından 01/Tem/13 06:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2008
    Erkek

    kızı kaçırıp babanın evinemi getiricen iş durumun nedir maddi durum iyimi bunlar olumluysa git kaçır durma derim ama olumsuzsa kaçırma kızında başını yakma

     

     

    EcHoLL tarafından 01/Tem/13 06:24 tarihinde düzenlenmiştir

    insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Hocam ben de nacizane fikrimi paylaşayım.

    Benim gördüğüm kadarıyla kaçarak evlenenlerin %99'unun sonu mutlu bitmemiştir. Çünkü bu hayatta evlendiğinizde yalnızca eşinizle evlenmiyorsunuz ne yazık ki, ailesi ile de evlenmiş oluyorsunuz :) Her iki taraf için de böyle. Bu nedenle, bir evliliği yürütebilmenin temel koşulu anlaşabilmek gibi görünse de, uzun vadede iki tarafın ailesi ile de hoş muhabbet içerisinde olmak evliliğin huzuru ve refahı bakımından mecburidir.

    Dahası, kardeşlerinin veya varsa abilerinin sizi çok seviyor olması, gizlice evlenmenize de destek olacakları anlamına gelmez, bunu da aklınızın bir köşesine yazın. Gizli kapaklı işler çevirdikten sonra sizi defterden de silebilirler, sonuçta baba onların da babası...

    Dahası, sizin kızı kaçırmadan evvel kızı gerçekten seviyor iseniz kızın geleceğini düşünmeniz daha uygun düşecek diye düşünüyorum. Yani; kızın 20 yaşında olmasını bir kenara koyacak olur isek, ileride muhtemelen pişman olacağı bir olaya kızı sürüklemenizin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Kız ne isterse o olsun. Zaten kız gerçekten böyle bir evlilik istiyorsa babası bir yere kadar hayır der, bir yerden sonra evlenirsiniz. Ama günümüz şartlarında, özellikle de üniversite okumanın bu kadar revaçta olduğu bu dönemde 20 yaşında evlenmek çok erken sayılıyor. Benim annem babam bile o zamanlarda 29-30'lu yaşlarda evlenmişken, bu kadar erken evlilikler zaman zaman sakıncalı ve can sıkıcı olabiliyor. Sizin içinizi sıkmak için söylemiyorum ancak malesef gerçek budur. Eşiniz olacak kişinin gerçekten mutlu olmasını istiyorsanız, ailesini de ikna edecek bir şeyler yapmak zorundasınız. En azından gider istersiniz, söz-nişan yapar işin adını koyarsınız. Artık evlilik konusunda aileler ne zaman tamam derse de o zaman nikahı aradan çıkarırsınız. Arkadan iş çevirmeyin, yüzünüze patlamasın.

    İçinizi çok kararttım galiba. Biraz da iyi yönünü söyleyeyim de dengelemeye çalışayım :) Erkek tarafının kız tarafından büyük olduğu evliliklerin çoğunda (doğudaki gibi devasa yaş farkı olanlardan bahsetmiyorum, yanlış algılanmasın) evlilikler mutlu mesut devam etmektedir. O evliliklerde erkek büyük olduğu için, kızın değerini biliyor. Kız da zaten sevdiği için ortada sıkıntı yapacak bir şey kalmıyor :)

    Bütün bu anlattıklarımdan sonra karar yine size kalmış. Ama ben olsam hemen evlenmeye kalkmazdım. En azından kendi işlerimi yoluna koyana kadar...

    Ne demişler, acele işe şeytan karışır :)


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

    kaçır, pompala, nikahı bas,kayınpederle barış, mutlu son.

    oha çüş 


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2012
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

    En başta sen, kız arkadaşına: "Ya hu sen okumak falan istemiyor musun? 20 yaşında evlenmek istediğine emin misin? Eğer okumak istiyorsan ben sana yardımcı olurum." demen gerekli, unutma. Sonra git bi iste evvela. Ananı, babanı, bacını, biraderini al kızı istemeye git. Anan baban düzgünce bi konuşsun, anlaşmaya çalışın. %90 verirler zaten kızın ailesi de destek çıkarsa. Eğer vermezlerse, senelerdir gördüğüm ve etrafımda sürekli gerçekleşen bu kaçırma olayında neden çare arıyorsunuz anlamıyorum? :) Kız 20 yaşına gelmiş. Al yanına, gidin nüfus dairesine, verin kimliklerinizi, alın nikah tarihini, basın nikahı gitsin. Sonra çıkıp babasına "Biz evlendik." diyin, düğün tarihini söyleyin. Ah be abicim, nedir bu kaçırma merakı. Yalnız altına girdiğin yük büyük, sakın ola unutma! 20 yaşındaki bi kızla evlenmeyi planlıyorsun ve sorumluluğunu sakın unutma. Sakın madur bırakma kızı yoksa hayatı boyunca bir daha kolay kolay mutlu olmayabilir.

    adam haklı beyler :D Özellikle kaçırmak yerine evlenme dairesi çok iyi fikir. Kaçırınca işler ters giderse baskı altın kız seni satabilir... Yapmaz deme insan oğlu yapabilir:D Ama nikah tertemiz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    yanlış yaparsın. iyi düşün. çok yanlış yaparsın 


    Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek

    Al anneni babanı ve çikolata + çiçeğini. Git kızı iste babasından. Kızı ikna etmişsen gerisi teferruat. Kızı sana verirler. Baktın yinede vermiyor, o zaman kaçırmak yerine kızla gizlice buluşup nikah işlemlerini başlatın ve nikah kıyın. Toplaın valizini sana gelsin. İlerde ailesiyle barışırsınız.

    Burada önemli olan şey iş durumun maddiyat nasıl ? Evliliği kaldırabilecek misin ? Bir evi dayayıp döşeyip kızı eve getirip az da ola altınını takabilecek gücün veya dayanağın varmı ? Böyle birşey varsa dediğimi yap. Yoksa kesinlikle yapma. Düşün sen bu kızla bir ömür yaşayacaksın. Herkese rest çekmiş olursan maddiyat veya iş durumu ii olmalıdır...

    Benim sevdiğim kız bana aynı şekilde tepki verseydi, ben ailesini bir şekilde razı ederdim. Evlenebilecek maddi ve manevi gücüm olmasına rahmen beraber kaçma olayı en en son ihtimal olurdu. 

    opusdei tarafından 01/Tem/13 11:34 tarihinde düzenlenmiştir

    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2007
    Erkek

    2o yasında bi kız daha çocuk başın çok ağrıcak. hep senin yüzünden anamla babamla ayrıyım demeye başlıyacak 2 ay sonra. Hele bide maddi zorluklar başgösterdimi aşk meşk kalmaz 2 günde siktiri çekicek sana

Toplam Hit: 10557 Toplam Mesaj: 90