Kız Meselesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

susan bir kızın gözünde senin yapabileceğin hiçbirşey kalmamış demektir hacı.. :|-<

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

"Ben daha önce yerli yabancı birçok kızla sevgili olmuş biriyim",

kız bu konuyu okuyor, sende bu kadar rahat olabiliyorsun :) o sana vermiş zaten yolunu, şimdi sende ona verdin yolunu.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

kız bu konuyu okuyor, sende bu kadar rahat olabiliyorsun :) o sana vermiş zaten yolunu, şimdi sende ona verdin yolunu.

Bu yalan değil. Ayrıca kendisi bunu biliyor. Ne yani hiç kimseyle sevgili olmadım, ilk sensin diyerek yalan mı söyleseydim ? Sonra da o yalanlarım birer birer ilerde önümemi çıksaydı ? 

Geçmişte onun da benimde ayrı ayrı ne yaşadığımızın bir öenmi yok. Ne o bana bu yüzden hesap sorabilir nede ben ona. Önemli olan tek şey biz tanıştıktan sonra ne yaptığımızdır. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

istemiyo olm seni kız bu kadar basit. zamanla istermi bilmem ama çoooook zor. O kız sana gelmez olm ümidini kes :|

Adam doğru söylüyor olabilir yada kız seni test ediyor bence imkan varsa gir kızın yanına ben seni seviyorumö seni istiyorum bu kadar basit ben yaptım olmadı kız hala istemiyor ama sen bi dene belki sende tutar tezim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

kızla normal konus evlilikten bahsetme havadan sudan sonra işim varde telefonu kapat o aradıgı zaman acma hemen aradan 5 /10 dk gecsin sen ara merak etsın huylansın 

asla ustune gitme takmıyormus gibi yap kızlar bulmaca gıbı olan erkeklerı severler 

sen nekadar ustune dusersen kacar orta yolda devam etcen guzel sozler soyle ama abartma senın için ölürüm sensız olmaz deme havalanmasın o dıyor sımdı benım avucumda sılerde senı boyle 

sana tavsiyemı kesınlıkle yap bana dua edeceksın   bıraz eleştirici ol ama abartma

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı

Bu yalan değil. Ayrıca kendisi bunu biliyor. Ne yani hiç kimseyle sevgili olmadım, ilk sensin diyerek yalan mı söyleseydim ? Sonra da o yalanlarım birer birer ilerde önümemi çıksaydı ? 

Geçmişte onun da benimde ayrı ayrı ne yaşadığımızın bir öenmi yok. Ne o bana bu yüzden hesap sorabilir nede ben ona. Önemli olan tek şey biz tanıştıktan sonra ne yaptığımızdır. 

yalan söyle, söylemelisin demiyorum ki zaten doğru olanı söylüyorsun. ama gidipte ilk cümlede vurgulamanda çok itici bir hareket bana göre. bence hiç konusunu bile açmamalıydın..

edit: birde öyle bir üslubla söylemişsin ki, övünüyormuşsun gibi :)

Espo tarafından 29/Nis/13 12:57 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ehehe popmundodan bildiğim kadarıyla senin anlattığın gibi bir durum varsa kesin kızın başka bir sevgilisi var :D

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

kız bsg diyemeyeceğinin farkında o yuzden ole yapıyr...

sen biraz arama o seni arar...

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o kız başkasıyla çıkıyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bir süre konuşmasak diyen hatun konuşamayan yani iletişim sorunu olan hatundur, eşte olmaz anne de olmaz, iletişimsizlik sıradanlık belirtisidir,

gözünde çok büyüttüysen hatunu onada reçetemiz var.

Toplam Hit: 8482 Toplam Mesaj: 54