Kız Meselesi
-
susan bir kızın gözünde senin yapabileceğin hiçbirşey kalmamış demektir hacı.. :|-<
-
"Ben daha önce yerli yabancı birçok kızla sevgili olmuş biriyim",
kız bu konuyu okuyor, sende bu kadar rahat olabiliyorsun :) o sana vermiş zaten yolunu, şimdi sende ona verdin yolunu.
-
Gharzvog bunu yazdı
kız bu konuyu okuyor, sende bu kadar rahat olabiliyorsun :) o sana vermiş zaten yolunu, şimdi sende ona verdin yolunu.
Bu yalan değil. Ayrıca kendisi bunu biliyor. Ne yani hiç kimseyle sevgili olmadım, ilk sensin diyerek yalan mı söyleseydim ? Sonra da o yalanlarım birer birer ilerde önümemi çıksaydı ?
Geçmişte onun da benimde ayrı ayrı ne yaşadığımızın bir öenmi yok. Ne o bana bu yüzden hesap sorabilir nede ben ona. Önemli olan tek şey biz tanıştıktan sonra ne yaptığımızdır.
-
DrKeworks bunu yazdı
istemiyo olm seni kız bu kadar basit. zamanla istermi bilmem ama çoooook zor. O kız sana gelmez olm ümidini kes :|
Adam doğru söylüyor olabilir yada kız seni test ediyor bence imkan varsa gir kızın yanına ben seni seviyorumö seni istiyorum bu kadar basit ben yaptım olmadı kız hala istemiyor ama sen bi dene belki sende tutar tezim :)
-
kızla normal konus evlilikten bahsetme havadan sudan sonra işim varde telefonu kapat o aradıgı zaman acma hemen aradan 5 /10 dk gecsin sen ara merak etsın huylansın
asla ustune gitme takmıyormus gibi yap kızlar bulmaca gıbı olan erkeklerı severler
sen nekadar ustune dusersen kacar orta yolda devam etcen guzel sozler soyle ama abartma senın için ölürüm sensız olmaz deme havalanmasın o dıyor sımdı benım avucumda sılerde senı boyle
sana tavsiyemı kesınlıkle yap bana dua edeceksın bıraz eleştirici ol ama abartma
-
opusdei bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
Bu yalan değil. Ayrıca kendisi bunu biliyor. Ne yani hiç kimseyle sevgili olmadım, ilk sensin diyerek yalan mı söyleseydim ? Sonra da o yalanlarım birer birer ilerde önümemi çıksaydı ?
Geçmişte onun da benimde ayrı ayrı ne yaşadığımızın bir öenmi yok. Ne o bana bu yüzden hesap sorabilir nede ben ona. Önemli olan tek şey biz tanıştıktan sonra ne yaptığımızdır.
yalan söyle, söylemelisin demiyorum ki zaten doğru olanı söylüyorsun. ama gidipte ilk cümlede vurgulamanda çok itici bir hareket bana göre. bence hiç konusunu bile açmamalıydın..
edit: birde öyle bir üslubla söylemişsin ki, övünüyormuşsun gibi :)
Espo tarafından 29/Nis/13 12:57 tarihinde düzenlenmiştir -
ehehe popmundodan bildiğim kadarıyla senin anlattığın gibi bir durum varsa kesin kızın başka bir sevgilisi var :D
-
kız bsg diyemeyeceğinin farkında o yuzden ole yapıyr...
sen biraz arama o seni arar...
-
o kız başkasıyla çıkıyor
-
bir süre konuşmasak diyen hatun konuşamayan yani iletişim sorunu olan hatundur, eşte olmaz anne de olmaz, iletişimsizlik sıradanlık belirtisidir,
gözünde çok büyüttüysen hatunu onada reçetemiz var.