Kız Problemi
-
Konuyu açan eleman sanırım falza ilgiden dolayı azcık şaşırmış.
Ben sana bu kızdan nasıl kurtulursun demiycem çünkü sen kızın şu durumundan çok memnunsun ki bi ayrılıyosun bi barışıyosun ergenlik zamanı olur böyle şeyler bir müridin de dediği gibi çok olağan bir durum.
Okulda falanda çok gördük böyle durumları benim bir arkadaşım aynı senin gibiydi,kız en sonunda gitti birini buldu sonra arkadaşım kızın bulduğu çocukla kavgaya girdi.Yani burdan çıkarılacak sonuç egonu tatmin etmeye çalıştığın yazından bile anlaşıldı.Kız seni seviyodur sevmiyodur bilemem ama eziyet etme.
Yani sözde kurtulmak istediğin kişi sevgilin ama sanki tefeciden kurtulmak istiyo gibisin :) ne demek naısl kurtulcak ayrıldım diceksin bitcek.Hava civa yani.Kırılmaca darılmaca yok.
-
çık gez bi süre daha senden sıkılmasını sağla
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------
DaSpOnGe bunu yazdı:
bi tane doğru düzgün kız arkadaşım olsun aşık olsun bende olayım diye bakıyorum aşık olmada sorun yokta doğru düzgününü bulamadım arkadaş,sende bağlanmaya çalış nerde bulucan bi daha böyle aşık olan bi kız
-----------------------------güzel abim bağlı olurum ama kız uzakda gelicem flan diyor birde bodrum gibi yerdeyim :( düşün yani
-----------------------------şehirler arası bi durum varsa o zaman ayrıl gitsin uzaktan ilişkimi olur lan
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------o kadar aptal ve cirkinsini keske ölsen.
dersin ve kiz seni aramaz yada ölmustur arayamaz
kız mazoşist olur olm çocuktan ayrıldıktan sonrada tribal enfeksiyon kapar sonra kimseyle birlkte de olamaz özgüvenini yitirir :D Koptum ya :D -
Humerus bunu yazdı:
Ver 1 milyon gitsin.
----------------------------- -
Sapıkca konuş :d seni arzuluyorum şuran kocaman oradan öptüm yafrım felan de :D tiksinir senden
-
myblackworldweb bunu yazdı:
kınıyorum be hocam seni.
sıkıldım ne demek yahu?
umut veriyorsan sonuna kadar götüreceksin sözünü.
----------------------------- -
hocam pislik ol biraz kızın yanında ossur burnunu falan karıştır biraz paspal takıl.sonunda bırakır fazla dayanamaz..
-
Kızdan Sıkıldığım İçin Ayrıldım Demişsin. Sonra Beddua Etti Kızlardan Sıkıldım Demişsin.Senin Baştan Beri Bir Sıkılma Problemin Var Kanımca Ayrıca Ne İstediğini Bilmiyorsun Sanki...
-
THE_MILLER bunu yazdı:
Sapıkca konuş :d seni arzuluyorum şuran kocaman oradan öptüm yafrım felan de :D tiksinir senden
-----------------------------konusuyorum oda istiyor :W