Kız Problemi
-
:) anlıyorum senın dedıgın tarz olmak ıstemısımdır ama olamıoz ıste :) bize gore deıl sanırsam yada ben becerıkısızım ;)
Kızlardan eger darbe yedıysem sonrakı sozum "ulan bılmem ne yapmadıkta oldu bu,zaten hep tiken yaranıyor" dedigim olmustur :)
Ama sonra anlıyorum kı sınırle dıyorsun bu sozlerı,oturup mantıklı dusununce yıne ben aynı Abdullah oluyorum malesef :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
:) anlıyorum senın dedıgın tarz olmak ıstemısımdır ama olamıoz ıste :) bize gore deıl sanırsam yada ben becerıkısızım ;)
Kızlardan eger darbe yedıysem sonrakı sozum "ulan bılmem ne yapmadıkta oldu bu,zaten hep tiken yaranıyor" dedigim olmustur :)
Ama sonra anlıyorum kı sınırle dıyorsun bu sozlerı,oturup mantıklı dusununce yıne ben aynı Abdullah oluyorum malesef :)
-----------------------------aynen bende diyorum bu sefer sevmiycem yapıcam yapıcağımı ama onlar kahpeyse bizdemi öyle olcaz diye düşünüyorum vazcayıp yine bağlanıyorum tecrübelerimizi topluyoruz işte ilersi için :)
-
Hocam bana nie denk gelmio bole sevipte ayrılmıcak :D ben ne kdr sevdiysem hayatım bebişim dediysem kızlar kacıo :S
hoca serbest bırak 10 msj atıosa 1 msj at qec cvp ver zmnla bıkar denendi :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende diyorum bu sefer sevmiycem yapıcam yapıcağımı ama onlar kahpeyse bizdemi öyle olcaz diye düşünüyorum vazcayıp yine bağlanıyorum tecrübelerimizi topluyoruz işte ilersi için :)
-----------------------------Boşver yınede can yakmamak lazım eger canımızın yanmasını ıstemıyorsak ;)
Eger bız bugun bırılerı ıcın kendımızı yoldan cıkarırsak,yarın o bırılerı bızı yola tekrar sokmak ıcın urasmaz...Herkes kendınden sorumlu bu dunyada.
Onun ıcın bu tarz elıne gecen fırsatlatı degerlendırmek bıze gore deıl...Fırsat olmadı degıl cok oldu Allah'a sukur ama,Seytanın pesınden gıtmedık.
Bız ancak bu defa elıme gecenı bılmeme ne edıcem derız :) ele gecıncede kıyıp yapamayız o ısı :) Tekrar gelecek kurmaya baslarız...Sonra bızı tekrar sap gıbı ortada bıraktıktan sonra ıse,ulan bu defa fırsat gecerse ımkanı yok tikicem :) deriz aynı dongu tekrar baslar :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------bende isterdim o kızla ömür boyu olsun :( ama olmadı ndn olmadı bunları yapmadığım için harbi bak
sevsem ne olcak başkasını ? ağladığım o günü ben onun için ölürken onu başkasıyla gördüğüm o günleri unuturmuyum ? hayır
ondan sevgi yok ama allahına kadar seviyomuş gibi görünürüm
-
Trzes bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------bende isterdim o kızla ömür boyu olsun :( ama olmadı ndn olmadı bunları yapmadığım için harbi bak
sevsem ne olcak başkasını ? ağladığım o günü ben onun için ölürken onu başkasıyla gördüğüm o günleri unuturmuyum ? hayır
ondan sevgi yok ama allahına kadar seviyomuş gibi görünürüm
-----------------------------Bazen bende dusunuyorum,acaba ben o kızla bırseyler yasasaydım belkıde benı bırakamazdı diye ama sonra dıyorum kı kendı kendıme ulan yapsam ne olacaktı kı bırakmak ısteyen her halukarda bırakır...Bır kızı zorla kendıne asla baglayamazsın.Gıdecek olan ılla bır yol bulur ve gıder,belkıde boylesı hayırlısıydı.
O işi yapsamda yapmasamda bırsey farketmıcek.Her halukarda kendı kendıme acı verıyorum ya ıste! Bunu hıcbırsey telafı etmıyor!
senın dedııgn gıbı geceler boyu ıcıp ıcıp agladım,gozlerımde yas kalmadı adeta,artık gıdıyodum lavaboya su doldurup goz kapaklarıma aglama süsü verıyordum ;) şaka bı yanada kardesım dedıgın gıbı acı şeyler,insanın hafızasından kolaylıkla sılınmeyecek anılar :(
Bırde onu başkasıyla gormek demişsin ya :( ahhh be!!! O varya insanı resmen tikiyor!!!
-
siyahbereli bunu yazdı:
iyileşecek hastanın ayağına doktor kendi gelirmiş seni şanslı hergele..
kızdan kurtulmak istiyorsan ki istediğin belli..,kızı günde en az 3- 4 kez arayıp onu çok sevdiğini onsuz nefes alamadıgını söylüyorsun,ve kendi sitilince bişeyler ekliyorsun
dur daha bitmedi günde en az 10 sms atıyorsun.sonra yanındayken romantik biriymiş gibi davranmaya çalışıyor,sürekli onun senin için değerli oldugunu tekrarlıyorsun.sürekli tekrarlıyorsun.
sonuç 1 ay sonra kız seni birdaha aramayacak farklı dünyalara yelken açmış olacaktır..
-----------------------------Çok eski ama tutarlı bir taktik. :)
"Kaçan kovalanır" döngüsünün daima TRUE döndürdüğü bir nükte.