Kızın Olsa Sana Verirmiydin?
-
Yaf ben nasil cevap vercem bu konuya bayan oldugum icin:(
-
Seninde oğlun olsa senin gibi kız alırmısın oğluna öyle ceveap ver
-
Walla Vermezdim a.q
alkol va
sigara yoq
para yoq
karizma Va
tip Va
a.q verseler bile 2 günde altirdim :D -
İçki,sigara ve türevleri olmayan (:
Hayata genelde mantıkla, birazda duygusallıkla bakan,
Öğrenci olduğu için parasal açıdan ailesine bağımlı olan,bu yönüyle parazit olarak yaşayan,
Lider ruhlu, IQ'su yüksek,yaşından beklenmeyecek kadar olgun,
Her kızın kaldıramayacağı kadar efendi ve kıskanç,
Damarına basılınca tozu dumana katma deyiminin ne demek olduğunu göstermekten çekinmeyen,
Daha böyle gidiyo...Sonuç olarak verirdim ama ayakları yere sağlam basana kadar evlenmeye karar vermeyeceğini yada evlenme gibi bi taleple karşıma gelmeyeceğini bilirdim.
edit:baharın gelmesiyle müridlerde bir çiçek açma,aşk havaları ve yazıları artmaya başladı..Hayırlısı tabii..Devam,devam..
-
Verirdim valla..
Benim gibi insanlar az.. Seversem ölümüne aldatma, yalanlik iki yüzlük yok dobera doberrrrrrrrr!! Kalbimde neyse dilimde o. Ben ona omrumu adarim.. Allah göstermesin sakat kalirsa bile yanindan ayrilmam.. Iyi ve kotu gunlerinde hep yaninda durmak isterim.. Zaten evlilik ''herseyi paylasmak'' demektir..
Neyazikki boyle kalpten icten seven insanlar (cok) kalmamis :/
-
vermedim diyelim kendimden daha iyisinimi bulucam bu devirde :P
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------vermedim diyelim kendimden daha iyisinimi bulucam bu devirde :P
-----------------------------
wuahhaha koptum dai Helal :D biz verıozda kız gabul edıormu a.q :D -
veririm diyenler kendilerini kadın olarak hayal edip 31 çeksinler o zaman :D
muahahahhahaha
-
FischExistenz bunu yazdı:
-----------------------------veririm diyenler kendilerini kadın olarak hayal edip 31 çeksinler o zaman :D
muahahahhahaha
-----------------------------
Ne alaka,kendi tecrübelerine dayanarak söylüyon sanırım.Fantazi dünyan oldukça ilginçmiş.Sen soruyu anlamadın galiba...
-
Alkol var kumar var içki var serserilik var ama yinede verirdim fakat damat (yani ben) kabul etmeyeceğim için çok çelişkili egzantrik bir durum vasıl olurdu