Kızın Olsa Sana Verirmiydin?
-
Her Şeye Maydanoz Olan Kazmanın Tekiyim, ama sevilen bi tipsiz tipim, çalışkan vede kötü huyları olmadığı için Fakirde olsa Çalışır geçinir diye Verirdim, Ehhem Örnek Vatandaş. :) Elektronik, Bilgisayar teknikçisi bi insan olup para kazanamayan benden başka varmıdır acaba. Ben bunu baştan bilsem vermezdim ama yukarda saydığım huylarım bunu kamufle ediyor. :)
-
ben verirdim de , yine de bizim hatuna bir sorayım , benim gibi biri kızımızı istiyor verelim mi diye ?
En tarafsız cevap ondan gelir , eğer benden memnunsa verelim der , :)) , memnun olduğuna göre , verdim gitti :)
Not: Benim hatun tahribata takıldığımı bilmiyor :))
-
Babayı alırdı :)
-
Verdim gitti.Allah bir yastıkta kocatsın :)
-
student bunu yazdı:
-----------------------------ben verirdim de , yine de bizim hatuna bir sorayım , benim gibi biri kızımızı istiyor verelim mi diye ?
En tarafsız cevap ondan gelir , eğer benden memnunsa verelim der , :)) , memnun olduğuna göre , verdim gitti :)
----------------------------
student :) işin zor dostum.hemde çok...
konuya katılımım:
insan psikosu.. bir kişi kendi gibi birine kızını asla vermek istemez. iyi biri olsa daha iyisini ister. kötü olsa zaten onu bağlamaz+kötü olduğu için vermez.. ama kızın evde kalma riski varsa bilemem
-
Kıza fikrini sorardım aga.Sen kendince kendin gibi birini beğenipte ona göre karar veremessin.Kızda bu konuda onay veriyorsa tabiki verirdim.
-
içki,sigara,vsvs kötü alışkanlıklarım yok ama vermezdim(ASLA)nedeni;benden bir baltaya sap olmaz:(
-
walla bende olsam vermezdim herhalde...cuku herkes daha ıyısını ıster...ama kız anasına cekmişse ayrı :D benım karıyı aldıgım gıbı kız da o gereksizi alır herhalde :D
-
abi başlık parasını verirse neden vermeyelim :))
şaka bi yana ne işi var yav ben vermezdim sanırım. büyük ihtimalle vermesdim :D
-
student bunu yazdı:
-----------------------------ben verirdim de , yine de bizim hatuna bir sorayım , benim gibi biri kızımızı istiyor verelim mi diye ?
her harfine/kelimesine/tümcesine/yargısana/Notuna +1 :)