folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızın Olsa Sana Verirmiydin?

Kızın Olsa Sana Verirmiydin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Her Şeye Maydanoz Olan Kazmanın Tekiyim, ama sevilen bi tipsiz tipim, çalışkan vede kötü huyları olmadığı için Fakirde olsa Çalışır geçinir diye Verirdim, Ehhem Örnek Vatandaş. :) Elektronik, Bilgisayar teknikçisi bi insan olup para kazanamayan benden başka varmıdır acaba. Ben bunu baştan bilsem vermezdim ama yukarda saydığım huylarım bunu kamufle ediyor. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben verirdim de , yine de bizim hatuna bir sorayım , benim gibi biri kızımızı istiyor verelim mi diye ?

En tarafsız cevap ondan gelir  , eğer benden memnunsa  verelim der , :))  , memnun olduğuna göre  , verdim gitti :)

Not: Benim hatun  tahribata  takıldığımı bilmiyor  :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Babayı alırdı :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Verdim gitti.Allah bir yastıkta kocatsın :)

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

ben verirdim de , yine de bizim hatuna bir sorayım , benim gibi biri kızımızı istiyor verelim mi diye ?

En tarafsız cevap ondan gelir  , eğer benden memnunsa  verelim der , :))  , memnun olduğuna göre  , verdim gitti :)

----------------------------

student :) işin zor dostum.hemde çok...

konuya katılımım:

insan psikosu.. bir kişi kendi gibi birine kızını asla vermek istemez. iyi biri olsa daha iyisini ister. kötü olsa zaten onu bağlamaz+kötü olduğu için vermez.. ama kızın evde kalma riski varsa bilemem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SadBadTrue
    SadBadTrue's avatar
    Erkek
    Kıza fikrini sorardım aga.Sen kendince kendin gibi birini beğenipte ona göre karar veremessin.Kızda bu konuda onay veriyorsa tabiki verirdim.

"Love is a name.Sex is a game.Enter the name.Play the game"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    içki,sigara,vsvs kötü alışkanlıklarım yok ama vermezdim(ASLA)nedeni;benden bir baltaya sap olmaz:(

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    walla bende olsam vermezdim herhalde...cuku herkes daha ıyısını ıster...ama kız anasına cekmişse ayrı :D benım karıyı aldıgım gıbı kız da o gereksizi alır herhalde :D

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi başlık parasını verirse neden vermeyelim :))

şaka bi yana ne işi var yav ben vermezdim sanırım. büyük ihtimalle vermesdim :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

her harfine/kelimesine/tümcesine/yargısana/Notuna  +1  :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 8037 Toplam Mesaj: 54