folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)

Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca o tip hatunlarla arkadaş gibi takılacaksın.HAftası çağırıp muhabbet sohbet, alkol..Sonra iş tamam oluncada eyvallah.yine iltifat fln..Yoksa başın ağrır

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=Edgjw8Iu3AU&feature=related

HErifer içki oyunu ile kızları öpüyor :) neden amerikaya gitmiyorum diye büyük bi soru işareti şu an kafamın içinde :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Aslinda bu adamlarin yeteneginden degil, amerika'li insanlarin yapisindan kaynaklaniyor.

Yolda yururken, hava nasil diye muhabbete baslayip iki dakikada samimi olabilirsiniz.

Ama bu samimiyet, birbirinizden ayrilana kadardir. Sonra yolda gorse merhaba demez, hatirlamaz dahi sizi...

Kizlar konusuna gelince, evet goturmesi basit ama hic biri sana ait degil...

Ayrica, burada ki kizlarda asagilik kompleksi fazlaca mevcut.

Turk kizlarini bu yaz tanima firsati buldum, gordugum en icten pazarlikli maddiyat duskunu namus ayagina her turlu halti yiyeyn tiplermis... tabii genellememek lazim...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Boş iş :|

7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

haha iyimiş varsa böle şeyler paylaş zümsük

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar yasiniz genc. Sallayin bu isleri.

Numarasini verse ekime, vermese ..kime kadar. Hayat iki bacagin arasinda degil.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    işe yaraması tr de belirli kızlarda geçerlidir;) :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocalar ztn amaç numarasını almak değil.Hatunlara nasıl yaklaşıldığını, zor olmadığını göstermek.Erkeklerin hatunlara yaklaşamamasının nedeni kafalarında ben yapamam korkusudur.Başka bi bok değil.

Numarasını aldıkları kızların hal ve hareketlerini eğer izlediyseniz, elemanlardan hoşlanıyorlar.yani ertesi gün adamda sevmişse çıkabilirler.Ve beğenire uzun süre takılabilirler.

Tabi bu şekilde rahat birşey olmaz bizde ama en azından izleyenler kendine güvenir.Kaldı ki bu şekilde rahat bi ton şeyin olduğunu dayımdan öğrendim.Kemancıdır ve geceleri barlarda keman çalıyordu.Kaç kere yanımda gidip kızların masasına oturdu kızlarla tanıştı ve ertesi gün takıldılar.

İmkansız sadece beyninizde sizin yarattığınız bir kelime..O kadar abaza kızlar gördüm ki ..Keşke onları bütün erkekler tanısa dedim.İlk buluşmada bankta kucağıma oturup öpüşmeye baladığımız hatun var bu ülkede.Belki Eskişehirin yapsıından kaynaklanıyor bilemem..

Ama imkansızı kafanızda yaratmayın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    -----------------------------

Boş iş :|

7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.

hoca zaten numaraya bakıp 31 çekmiyecekler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

hoca o tip hatunlarla arkadaş gibi takılacaksın.HAftası çağırıp muhabbet sohbet, alkol..Sonra iş tamam oluncada eyvallah.yine iltifat fln..Yoksa başın ağrır

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=Edgjw8Iu3AU&feature=related

HErifer içki oyunu ile kızları öpüyor :) neden amerikaya gitmiyorum diye büyük bi soru işareti şu an kafamın içinde :D

Lanet Olsun Amerikaya Gitmek İstiyorem :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Çizik atayım, bakıcam daha sonra videolara :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 13217 Toplam Mesaj: 52