Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)
-
hoca o tip hatunlarla arkadaş gibi takılacaksın.HAftası çağırıp muhabbet sohbet, alkol..Sonra iş tamam oluncada eyvallah.yine iltifat fln..Yoksa başın ağrır
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=Edgjw8Iu3AU&feature=related
HErifer içki oyunu ile kızları öpüyor :) neden amerikaya gitmiyorum diye büyük bi soru işareti şu an kafamın içinde :D
-
Aslinda bu adamlarin yeteneginden degil, amerika'li insanlarin yapisindan kaynaklaniyor.
Yolda yururken, hava nasil diye muhabbete baslayip iki dakikada samimi olabilirsiniz.
Ama bu samimiyet, birbirinizden ayrilana kadardir. Sonra yolda gorse merhaba demez, hatirlamaz dahi sizi...
Kizlar konusuna gelince, evet goturmesi basit ama hic biri sana ait degil...
Ayrica, burada ki kizlarda asagilik kompleksi fazlaca mevcut.
Turk kizlarini bu yaz tanima firsati buldum, gordugum en icten pazarlikli maddiyat duskunu namus ayagina her turlu halti yiyeyn tiplermis... tabii genellememek lazim...
-
Boş iş :|
7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.
-
haha iyimiş varsa böle şeyler paylaş zümsük
-
Arkadaslar yasiniz genc. Sallayin bu isleri.
Numarasini verse ekime, vermese ..kime kadar. Hayat iki bacagin arasinda degil.
-
işe yaraması tr de belirli kızlarda geçerlidir;) :)
-
hocalar ztn amaç numarasını almak değil.Hatunlara nasıl yaklaşıldığını, zor olmadığını göstermek.Erkeklerin hatunlara yaklaşamamasının nedeni kafalarında ben yapamam korkusudur.Başka bi bok değil.
Numarasını aldıkları kızların hal ve hareketlerini eğer izlediyseniz, elemanlardan hoşlanıyorlar.yani ertesi gün adamda sevmişse çıkabilirler.Ve beğenire uzun süre takılabilirler.
Tabi bu şekilde rahat birşey olmaz bizde ama en azından izleyenler kendine güvenir.Kaldı ki bu şekilde rahat bi ton şeyin olduğunu dayımdan öğrendim.Kemancıdır ve geceleri barlarda keman çalıyordu.Kaç kere yanımda gidip kızların masasına oturdu kızlarla tanıştı ve ertesi gün takıldılar.
İmkansız sadece beyninizde sizin yarattığınız bir kelime..O kadar abaza kızlar gördüm ki ..Keşke onları bütün erkekler tanısa dedim.İlk buluşmada bankta kucağıma oturup öpüşmeye baladığımız hatun var bu ülkede.Belki Eskişehirin yapsıından kaynaklanıyor bilemem..
Ama imkansızı kafanızda yaratmayın.
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Boş iş :|
7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.
-----------------------------hoca zaten numaraya bakıp 31 çekmiyecekler..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hoca o tip hatunlarla arkadaş gibi takılacaksın.HAftası çağırıp muhabbet sohbet, alkol..Sonra iş tamam oluncada eyvallah.yine iltifat fln..Yoksa başın ağrır
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=Edgjw8Iu3AU&feature=related
HErifer içki oyunu ile kızları öpüyor :) neden amerikaya gitmiyorum diye büyük bi soru işareti şu an kafamın içinde :D
-----------------------------Lanet Olsun Amerikaya Gitmek İstiyorem :D
-
Çizik atayım, bakıcam daha sonra videolara :D