folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)

Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

şov güzelmiş

ama elemanların bazıları cok mal yaw verilen temaya gore giriyorlar olaya sonra toparlayamıyorlar mal gibi kalıyorlar kızlarda bunları tersliyor filan.İngilizce altyazı olsa daha iyi olcak adamlar aksanlı konusuyor bazı yerleri anlayamıyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

buradanda anlaşılıyorki kızlar kellerden hoşlanmıyor . 

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

MaTRaX bunu yazdı:

Boş iş :|

7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.

hoca zaten numaraya bakıp 31 çekmiyecekler..

hoca zaten bende onu kastediyorum :)

telefonsuz da o iş olabiliyor yani :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Centik.

Tatili bitirip 3g harici iyi bi bağlantı buldum mu konu üzerine eğileceğim. Eğlenceli vidyolar.

Blue Screen of Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Olm Türkiyede kızlar bırak telefon numarası vermeyi gidip yanına selam naber desen küfreder vay sapık diye bağırır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=153834701299707&oid=154190052269&comments&ref=mf

alayida ayakkabi meraklisiymis he(=

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

Olm Türkiyede kızlar bırak telefon numarası vermeyi gidip yanına selam naber desen küfreder vay sapık diye bağırır

Hocam milletimizdeki "şunun kızını erkeklerle görüyorum" olayı var ya...Onun yüzünden maske takıyorlar yüzlerine.Altındaki kişiliği tanısan.Çok kralıda var ama neleri var neleri.Hele üniversiteye başka şehire gelmişse , ailesinden koptuğu için neler yapıyor.Eskişehirde bir çok örneğini yaşadım.

He şu var tabi ki bara gidip videolardaki gibi merhaba telefon numaran ne diyemezsin Türkiye'de..Ama kızlar yanlız takılıyorsa ve sana bakıyorlarsa yanına gidip bira içer misiniz diye sormakta hiç bir sakınca yok.Erkeklerin zayıf noktası cinsellik.Kızlar onu kullanıyor.Türk kızlarınında para pul, mevki.Sende 1 bira ısmarlayacaksın ama sonrası senin diline bağlı.Tuvalette bile götürebilirsin.

Plajda tek falansa yine bira ısmarlama bahanesi ile yaklaşabilirsin.Tek aklında tutman gereken nokta, gerçekten rahat olman lazım.Yani yapabilirmiyim falan diye düşünme.Sadece ne yapacağını düşün ve yap.Yok ben tuvalete götürüp orda sevişemem dersen bitti.Ama sosyalsanatlardaki eleman bir iki teknik ve güven veriyor.İŞin özü bu.

Kendine güven > kızı tavla > kızı tavladığın için kendine güven > başka kızlarıda tavla... --- yada

KEndine güvenme > kızı tavlayama > güvenin iyice sarsılsın > kızlara bakama bile...

ilk denediğin kızda tutmaya bilir.Başkasına yönel.Beden dilini oku beğenmediyse iyi eğlenceler de geç.Sonunda direk gidip merhaba deyip hiç bir şey yapmadan kızları kendine çekebilirsin.Zor değil abi..Kendine güvenirsen kızlarda bunun farkında oluyor ve farklılaşıyor iş..

---

https://www.sosyalsanatlar.com/temel_egitim_dvd_seti.asp

yazıları oku bak, ufak ufak videolar da var..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

Gerçekten Helal olsun..

Profile Tıkla Anlarsın?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bosuna ugrasmayin burda zor olur bu isler. ABD, Avrupa ile TR bir degil. Sahsi gorusum bu. Tabiki izlemekte yarar fayda var... Bakarsin tutar.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 13220 Toplam Mesaj: 52