Kızın Telefonu Nasıl Mı Alınır ? (İngilizce Videolar - Dizi)
-
şov güzelmiş
ama elemanların bazıları cok mal yaw verilen temaya gore giriyorlar olaya sonra toparlayamıyorlar mal gibi kalıyorlar kızlarda bunları tersliyor filan.İngilizce altyazı olsa daha iyi olcak adamlar aksanlı konusuyor bazı yerleri anlayamıyorum.
-
buradanda anlaşılıyorki kızlar kellerden hoşlanmıyor .
-
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRaX bunu yazdı:
Boş iş :|
7 ayda 150nin üzerinde kızla yatmışımdır toplasan 2sinin numarası yok bende.
-----------------------------hoca zaten numaraya bakıp 31 çekmiyecekler..
-----------------------------hoca zaten bende onu kastediyorum :)
telefonsuz da o iş olabiliyor yani :)
-
Centik.
Tatili bitirip 3g harici iyi bi bağlantı buldum mu konu üzerine eğileceğim. Eğlenceli vidyolar.
-
Olm Türkiyede kızlar bırak telefon numarası vermeyi gidip yanına selam naber desen küfreder vay sapık diye bağırır
-
zumsuk bunu yazdı:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=153834701299707&oid=154190052269&comments&ref=mf
-----------------------------alayida ayakkabi meraklisiymis he(=
-
mortyr bunu yazdı:
Olm Türkiyede kızlar bırak telefon numarası vermeyi gidip yanına selam naber desen küfreder vay sapık diye bağırır
-----------------------------Hocam milletimizdeki "şunun kızını erkeklerle görüyorum" olayı var ya...Onun yüzünden maske takıyorlar yüzlerine.Altındaki kişiliği tanısan.Çok kralıda var ama neleri var neleri.Hele üniversiteye başka şehire gelmişse , ailesinden koptuğu için neler yapıyor.Eskişehirde bir çok örneğini yaşadım.
He şu var tabi ki bara gidip videolardaki gibi merhaba telefon numaran ne diyemezsin Türkiye'de..Ama kızlar yanlız takılıyorsa ve sana bakıyorlarsa yanına gidip bira içer misiniz diye sormakta hiç bir sakınca yok.Erkeklerin zayıf noktası cinsellik.Kızlar onu kullanıyor.Türk kızlarınında para pul, mevki.Sende 1 bira ısmarlayacaksın ama sonrası senin diline bağlı.Tuvalette bile götürebilirsin.
Plajda tek falansa yine bira ısmarlama bahanesi ile yaklaşabilirsin.Tek aklında tutman gereken nokta, gerçekten rahat olman lazım.Yani yapabilirmiyim falan diye düşünme.Sadece ne yapacağını düşün ve yap.Yok ben tuvalete götürüp orda sevişemem dersen bitti.Ama sosyalsanatlardaki eleman bir iki teknik ve güven veriyor.İŞin özü bu.
Kendine güven > kızı tavla > kızı tavladığın için kendine güven > başka kızlarıda tavla... --- yada
KEndine güvenme > kızı tavlayama > güvenin iyice sarsılsın > kızlara bakama bile...
ilk denediğin kızda tutmaya bilir.Başkasına yönel.Beden dilini oku beğenmediyse iyi eğlenceler de geç.Sonunda direk gidip merhaba deyip hiç bir şey yapmadan kızları kendine çekebilirsin.Zor değil abi..Kendine güvenirsen kızlarda bunun farkında oluyor ve farklılaşıyor iş..
---
https://www.sosyalsanatlar.com/temel_egitim_dvd_seti.asp
yazıları oku bak, ufak ufak videolar da var..
-
Gerçekten Helal olsun..
-
Bosuna ugrasmayin burda zor olur bu isler. ABD, Avrupa ile TR bir degil. Sahsi gorusum bu. Tabiki izlemekte yarar fayda var... Bakarsin tutar.