Kızla Arayı Yenıden Nasıl Kursam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

bızım okulda fıstık gıbı bır kız var gercekten harıka bırsey gıttım kıza teklıf gonderdım okul bırıncısıyım bı karızmam var sonucta bıraz o ıse yaradıdıyeyım kızla oturup konustuk ( daha onceden tanısmıyorduk) sevıyorum cart curt dedım cevabı ablası gecen yıl ılde derecelık bırıymıs son ıkı ay kala bırıyle cıkmıs ve zar zor kazanmıs ve bu da ona soz vermıs kımseyle cıkmayacagım dıye eskıden epey vukuatı var ama cıdden son bır yıldır kızda ıcraat yok bana bunları soyledı yoksa olurdu dedı dusunmesı ıcın zaman tanıdım sonra da utanıp kızın yanına gıdemedım aq sımdı aram ne var ne de yok ara sıra konusuyoruz kıza guzel bırsey yapıp gonlunu almak ıstıyorum sızce ne yapayım heee belırteyım sehırde ne sınema ne de klas bı cafe var dandık bır yerdeyım anlayacagınız ne yapayım sızce

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Ona Kendi DuyguLarınLa GüzeL Bir Şiir Yaz, KızLar Buna AsLa Dayanamaz (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    hımm fena fıkır sayılmaz aslında olabılır yanında da bır hedıye vermek lazım ne tavsıye edersın cıcek bocek tarzı mı olsun sence

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bence okulda görebileceği yada gidebileceği  her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bundan kastı daha iyisini yapabilirsin :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence okulda görebileceği yada gidebileceği  her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...

Hoca ona vereceğin parayla pırlanta yüzük al 2 kat etki yapsın :)

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    iki  ay dayan üni.lerinizi kazanıp bi ömür mutlu yaşayın daha mantıklı :) 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Hoca ona vereceğin parayla pırlanta yüzük al 2 kat etki yapsın :)
    Hocam onu ilk önce düşündüm,onun fiyatı daha yüksek çıktı (: Yüzükten önce gönlünü almak lazım.Gerçi parayı falan gözün görmüyo o anda ama neyse...

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

yapmayin boyle $eyler

sonra bizi duygusuz ayilar  olarak goruyo kizlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Hiç kimseyi aramana gerek yok, o gelir seni bulur.. Sen de onu tabiki :) İnsanların "teklif etmek" vs. tabirlerini anlamıyorum, neyi, kim e teklif ediyorsun? Çıkma teklifiymiş, nereye çıkacaksınız dama mı? :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

a4tech bunu yazdı:
    Hiç kimseyi aramana gerek yok, o gelir seni bulur.. Sen de onu tabiki :) İnsanların "teklif etmek" vs. tabirlerini anlamıyorum, neyi, kim e teklif ediyorsun? Çıkma teklifiymiş, nereye çıkacaksınız dama mı? :)
    Haklısın, harbidende enteresan bir şekilde beklemediğin bir anda karşına çıkıyo. Öyle araya araya bulunacak bişey değil. Teklif kısmını bende anlamıyorum,seviyosan seviyosundur,teklife meklife ne gerek var.

Not: Yazdığım taktik birçok kıza ve akabinde erkeğe sorulmuş olup acayip romantik bulunmuştur. Ama erkeklerin büyük kısmı işin parasal yönünden dert yanmıştır.Kızların çoğuda parasal yana bakmayıp,sallamayıp, keşke banada biri böyle bişey yapsa gibisinden cümleler kurmuştur (:

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 3301 Toplam Mesaj: 26