Kızla Arayı Yenıden Nasıl Kursam
-
bızım okulda fıstık gıbı bır kız var gercekten harıka bırsey gıttım kıza teklıf gonderdım okul bırıncısıyım bı karızmam var sonucta bıraz o ıse yaradıdıyeyım kızla oturup konustuk ( daha onceden tanısmıyorduk) sevıyorum cart curt dedım cevabı ablası gecen yıl ılde derecelık bırıymıs son ıkı ay kala bırıyle cıkmıs ve zar zor kazanmıs ve bu da ona soz vermıs kımseyle cıkmayacagım dıye eskıden epey vukuatı var ama cıdden son bır yıldır kızda ıcraat yok bana bunları soyledı yoksa olurdu dedı dusunmesı ıcın zaman tanıdım sonra da utanıp kızın yanına gıdemedım aq sımdı aram ne var ne de yok ara sıra konusuyoruz kıza guzel bırsey yapıp gonlunu almak ıstıyorum sızce ne yapayım heee belırteyım sehırde ne sınema ne de klas bı cafe var dandık bır yerdeyım anlayacagınız ne yapayım sızce
-
Ona Kendi DuyguLarınLa GüzeL Bir Şiir Yaz, KızLar Buna AsLa Dayanamaz (:
-
hımm fena fıkır sayılmaz aslında olabılır yanında da bır hedıye vermek lazım ne tavsıye edersın cıcek bocek tarzı mı olsun sence
-
Bence okulda görebileceği yada gidebileceği her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...
-
bundan kastı daha iyisini yapabilirsin :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Bence okulda görebileceği yada gidebileceği her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...
-----------------------------
Hoca ona vereceğin parayla pırlanta yüzük al 2 kat etki yapsın :) -
iki ay dayan üni.lerinizi kazanıp bi ömür mutlu yaşayın daha mantıklı :)
-
FireX bunu yazdı:
Hoca ona vereceğin parayla pırlanta yüzük al 2 kat etki yapsın :)
Hocam onu ilk önce düşündüm,onun fiyatı daha yüksek çıktı (: Yüzükten önce gönlünü almak lazım.Gerçi parayı falan gözün görmüyo o anda ama neyse... -
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Bence okulda görebileceği yada gidebileceği her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...
-----------------------------yapmayin boyle $eyler
sonra bizi duygusuz ayilar olarak goruyo kizlar
-
Hiç kimseyi aramana gerek yok, o gelir seni bulur.. Sen de onu tabiki :) İnsanların "teklif etmek" vs. tabirlerini anlamıyorum, neyi, kim e teklif ediyorsun? Çıkma teklifiymiş, nereye çıkacaksınız dama mı? :)
-
a4tech bunu yazdı:
Hiç kimseyi aramana gerek yok, o gelir seni bulur.. Sen de onu tabiki :) İnsanların "teklif etmek" vs. tabirlerini anlamıyorum, neyi, kim e teklif ediyorsun? Çıkma teklifiymiş, nereye çıkacaksınız dama mı? :)
Haklısın, harbidende enteresan bir şekilde beklemediğin bir anda karşına çıkıyo. Öyle araya araya bulunacak bişey değil. Teklif kısmını bende anlamıyorum,seviyosan seviyosundur,teklife meklife ne gerek var.Not: Yazdığım taktik birçok kıza ve akabinde erkeğe sorulmuş olup acayip romantik bulunmuştur. Ama erkeklerin büyük kısmı işin parasal yönünden dert yanmıştır.Kızların çoğuda parasal yana bakmayıp,sallamayıp, keşke banada biri böyle bişey yapsa gibisinden cümleler kurmuştur (: