Kızla Arayı Yenıden Nasıl Kursam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim bende çıkma teklifi olayına karşıyım.Birden ehrşey kendiliğinden oluyor zaten.

MErhaba şey hmm seninle çıkabilir miyiz?

Çok saçma geliyor bana. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cholpa
    cholpa's avatar
    Erkek
    hey gidi günler üniverste yıllarımdı tahribatı ilk kez görmüştüm yıl 2001, siteye her girişimde gururlanır açılan konuları şevkle takib ederdim her konu ayrı bi tat verirdi en salak konunun bile bir sınırı vardı her girişimde güzel programlar(crackli parogramlar) karşılardı beni bu sitede amma velakin şu vakitlerde pek hüzünlüyüm şanlı tahribat cemaatine bir sürü çoluk çocuk karışmış ne idüğü belirsiz konularla site geyik kahvesine dönüşmüş gayriciddi bir hal almıştır, umarım bu durum değişir ve daha yararlı konularla karşılaşırız bu arada eski nickim gitmiş ne yazık ki neyse bu nickle idare edecez herkese saygılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:
    -----------------------------
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bence okulda görebileceği yada gidebileceği  her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...

yapmayin boyle $eyler

sonra bizi duygusuz ayilar  olarak goruyo kizlar

harbi böle seyler yapmayın amk.. sonra romantizmden bahsetmeye baslıyorlar.. bak adam demet demet cicekle gelmis ben henüz bir gül bile göremedim bu sözleri duymaya baslıyoruz..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek

walla haklısın dostum yaa baya saçma konular açılıyor artık ...

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

oha a4tech yasıomu yaw :S hoca konu ask kısmına deilmi sanki??

cevabım sudur sürekli yanındaymıs hissi wer dersleri acısından falan destek ol yeter.. 

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Kahraman bunu yazdı:

harbi böle seyler yapmayın amk.. sonra romantizmden bahsetmeye baslıyorlar.. bak adam demet demet cicekle gelmis ben henüz bir gül bile göremedim bu sözleri duymaya baslıyoruz..

Yav hiç beklemediği bir anda bir seferlik böyle bir atraksiyon deneyin o zaman. Birkaç gül yeterli.Bir gül bile göremedim dediğine göre, demekki tek bi gül bile kendisini özel hissetmesi için yeterli.Sonuçta sevdiğin insan,hayatta en değer verdiğin insanlar listesinde ilk sıralarda...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

okul birincisiyim demişin de o iş yatar hoca bizde öleydik noldu babalara geldik o yzden o birincilie pek güvenme

nese gelelim asıl konuya çiçek böcek bi işe yaramıo milyon kere denedim milyon türde, bahanede ve yöntemde tutmadı abi sökmüo artık çiçek miçek enteresan bişiler bulman lazım bi atraksiyon kat farklılık yarat dünyasında çiçek monoton gelio artık herkese

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kızın karşısına geçer gece yazdığım şiiri suratına haykırırdım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    yeniden konuş.. kızlar böyle dönemlerde aşkı deil kendi geleceklerini ve ailelerini düşünüyor ne yazıkki elin mahkum bekleyeceksin bunu kendine çevir kıza durumunu anladığını onu çok sevdiğini ve bekleyeceğini belirt.. sonra işte bi kaç güzellik yap şiir etkilidir konuşma sırasında gül ver giderkende bi yerlerine şiir sıkıştır veya bu sana diye ver ona.. iş tamamdır.. arada sırada sıkmadanda ilgini gösterirsen yani bekleme sürecinde onun aklından çıkmamak için.. o kız senindir..

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu Kız Davasından Muzdarip olan arkadaşlarımız için sitede Güzin Abey yada Güzin Abla Tayin etmeyi Önriyorum. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3300 Toplam Mesaj: 26