Kızla Arayı Yenıden Nasıl Kursam
-
abicim bende çıkma teklifi olayına karşıyım.Birden ehrşey kendiliğinden oluyor zaten.
MErhaba şey hmm seninle çıkabilir miyiz?
Çok saçma geliyor bana.
-
hey gidi günler üniverste yıllarımdı tahribatı ilk kez görmüştüm yıl 2001, siteye her girişimde gururlanır açılan konuları şevkle takib ederdim her konu ayrı bi tat verirdi en salak konunun bile bir sınırı vardı her girişimde güzel programlar(crackli parogramlar) karşılardı beni bu sitede amma velakin şu vakitlerde pek hüzünlüyüm şanlı tahribat cemaatine bir sürü çoluk çocuk karışmış ne idüğü belirsiz konularla site geyik kahvesine dönüşmüş gayriciddi bir hal almıştır, umarım bu durum değişir ve daha yararlı konularla karşılaşırız bu arada eski nickim gitmiş ne yazık ki neyse bu nickle idare edecez herkese saygılar
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Bence okulda görebileceği yada gidebileceği her yeri gülle donat.Böyle gideceği yere güllere basarak gitsin mesela. Biraz masraflı iş ama deyeceğini düşünüyosan yap.Ben bunun dershane versiyonunu deneyecektim herşey hazırdı fakat son anda terso bir durum oldu vazgeçtim.Büyük ihtimal işe yarayacaktır...
-----------------------------yapmayin boyle $eyler
sonra bizi duygusuz ayilar olarak goruyo kizlar
-----------------------------harbi böle seyler yapmayın amk.. sonra romantizmden bahsetmeye baslıyorlar.. bak adam demet demet cicekle gelmis ben henüz bir gül bile göremedim bu sözleri duymaya baslıyoruz..
-
walla haklısın dostum yaa baya saçma konular açılıyor artık ...
-
oha a4tech yasıomu yaw :S hoca konu ask kısmına deilmi sanki??
cevabım sudur sürekli yanındaymıs hissi wer dersleri acısından falan destek ol yeter..
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------harbi böle seyler yapmayın amk.. sonra romantizmden bahsetmeye baslıyorlar.. bak adam demet demet cicekle gelmis ben henüz bir gül bile göremedim bu sözleri duymaya baslıyoruz..
-----------------------------
Yav hiç beklemediği bir anda bir seferlik böyle bir atraksiyon deneyin o zaman. Birkaç gül yeterli.Bir gül bile göremedim dediğine göre, demekki tek bi gül bile kendisini özel hissetmesi için yeterli.Sonuçta sevdiğin insan,hayatta en değer verdiğin insanlar listesinde ilk sıralarda...
-
okul birincisiyim demişin de o iş yatar hoca bizde öleydik noldu babalara geldik o yzden o birincilie pek güvenme
nese gelelim asıl konuya çiçek böcek bi işe yaramıo milyon kere denedim milyon türde, bahanede ve yöntemde tutmadı abi sökmüo artık çiçek miçek enteresan bişiler bulman lazım bi atraksiyon kat farklılık yarat dünyasında çiçek monoton gelio artık herkese
-
kızın karşısına geçer gece yazdığım şiiri suratına haykırırdım
-
yeniden konuş.. kızlar böyle dönemlerde aşkı deil kendi geleceklerini ve ailelerini düşünüyor ne yazıkki elin mahkum bekleyeceksin bunu kendine çevir kıza durumunu anladığını onu çok sevdiğini ve bekleyeceğini belirt.. sonra işte bi kaç güzellik yap şiir etkilidir konuşma sırasında gül ver giderkende bi yerlerine şiir sıkıştır veya bu sana diye ver ona.. iş tamamdır.. arada sırada sıkmadanda ilgini gösterirsen yani bekleme sürecinde onun aklından çıkmamak için.. o kız senindir..
-
Bu Kız Davasından Muzdarip olan arkadaşlarımız için sitede Güzin Abey yada Güzin Abla Tayin etmeyi Önriyorum. :)