Kızlar Nie Bööle..
-
lan gerizekalı..
bu satırları şimdi acaip sinirli bi şekilde yasıom..
lan angut sen bnm kim olduumu bilmion mu..
senin kaç kere nefes aldıını, kimlerle konuştuunu, icqlistende kimler olduunu bilmiom mu sanıon.
lan denyo; bana akşam izmire gidiom diip nası invisible icq ya girebilion..teknoloji o kadar geliştimi otobüslerde nete girebilicek kadar.. bnm bulamıcaımı sanıon.. lan icq ya girmesen bile ben senin gitmecini bulamasmıydım sanki.. senin akşam yeemende ne yedini bile biliom.. bana nie yalan sölüon.. yalan sölemesen bişi olmıcak ama bu yalanın katlini wacip yapıo(diğer büük suçlarını saymaya bile gerek yok)...
yea derdine derman yea katline ferman demiştik..
holy nin önerileriyle katline ferman werdim.. bulduum yerde biticeksin..
bidaa da kıza deer werenin a.k.
deer werdiimi gören sıçsın asıma sesim çıkmıcak.. -
aramiza hosgeldin :P
-
Kızlar nie mi bööle .... Cunku onlar Kız
-
abü hata sende nie değer verion mal yaratıklara. Bu varlıklar bizim tatmin olmamız için yollanmış varlıklardır. sen başka bir işte kullanınca başarılı olamiorsun
-
abi canını sıkma salla gitsin sakın ol yeter
-
sakin olanın da a.k.
ben çook sakinim..
gördüüm yerde suratını daatmayanı da sikiim..
bundan soora kızmı..
bok kadar deeri yok gösümde... -
Kesinlikle, Ne dalion abü ole 50 kişiye degermi karakollarda yatmaya, salak kiz iyice basini belaya sokmus senin, bi sürü kişiye dayak aticaina kiza nie atmion?
-
abü kafamı sikiim başka bişi demiom..
-
kızmız hikaye abi, a.q ailem bulsun bana bni kız evlenirsem onla evlencem etraf kaşar kaynıo gelemem ben böle işlere döverim alayını
saLLa boş ver hayat kısa degmez aglamaya
:)) -
yap abe... kır ağzını burnunu bu güne kadar kırmadık kırmadık...
hepsi böle bunların. yapım hatası war ipnelerde. neyse takmaya değmez.
iç açılırsın. -
burda bizde warız daha 2 gün önce onlarsız napardık diyodunuz şimdi ağzınıza geleni sayıyosunuz sizde erkeksiniz işte duygusuz mahluklar unutmayın ne siz bizsiz yaparsınız ne de biz sizsiz. nra 2 gün sonra görürüm seni yeni birini bulursun unutursun. o yalan söyleyenide napabiliosan onu yap
Toplam Hit: 12610 Toplam Mesaj: 41