Kızlar Nie Bööle..
-
Bütün kızlar aynı..
-
NRA takmaman en iyisi zaten o seni kaybettiği için üzülmeli anladıgım akdarı ile sanal falan mıydı yani icq falan diince boşfer be sana kız mı yok
-
ehueu yok yeaa biz teknolojiyi sonuna kadar kullanıoduk icq, mail, sms falan..
kız gerçek hayattaydı yani=)
yeaa bu aradabütün kıslar orospu diil yeaa..
ii leri de çıkıo arasıra..
zaten ben ööle biriyle ewlenecem yoksa ewde kalırıs=)
saoalsın ilgincim takmıom artık kafa yerine geldi=)
yeaabugün acaip neşeliyim be kardeşim =) -
bi söz duymuştum "bırak gitsin dönerse senindir,dönmesse hiç senin olmamıştır zaten" sende bırak gitsin aşk acısı kolay unutulur.en tahammül edilmez şey yalan
-
yaa bu topic i acmana bile degmez belki kızlar bu mesaja bozulurlar ama dogru kardesim kızlar sevildigini bilmeyen mallar dır. ve cogu kızın ezik oldugu soylemeden gecmicem ama tabi arada istisnalar var karsılıklı tavla oynayabilecegin futbol sohbeti yapabilecegin iste onları bulup omur boyu birakmıcan ama ben ole kız bulcak kadar ballı diilim...
-
Imhotep bunu yazdı:
-----------------------------
yaa bu topic i acmana bile degmez belki kızlar bu mesaja bozulurlar ama dogru kardesim kızlar sevildigini bilmeyen mallar dır. ve cogu kızın ezik oldugu soylemeden gecmicem ama tabi arada istisnalar var karsılıklı tavla oynayabilecegin futbol sohbeti yapabilecegin iste onları bulup omur boyu birakmıcan ama ben ole kız bulcak kadar ballı diilim...
-----------------------------
yaw hiç öle olurmu hayat boyu oturup tavla oynayıp,futbol muhabbetimi yapıcam hayat her karesiyle güzel ve her karesini paylaşabileceğin birini bulmalısın.tabi benim düşüncem nasihatım yok. -
Bazen İstanbul'da, bazen Bursa'da bazen Antalya'da...Kimi zaman Kasımpaşa'da, kimi zaman Sakarya'da...Gün gelir ben olurum Alsancak'ta, bir bakarsın çıkarım Samsun 19 Mayıs'tan...Çünkü bu kahpe hayatta aslolan tek şey, TRİBÜNDÜR...
-
heyyt beahh işte bu yeaa..
biz tribünlerde büük dimi..
koymaz bize bunlar..
biz ne acılar gördük ne kawgalar yaptık tribünlerde..
fener tayfasından olan warsa yeni sezon maçlarına takılan bulsun beni yeaa..
tribün de bi de tahribat camiası yapalım =)
-
En Iyisini Ben Yapiyom Valla, Kizlara Köpek Muamelesi Yapiyorum Köpek Gibi de Baglaniyorlar, Eger Sen Ona Deger Verirsen Ve Bunu Belli Edersen Köpek Muamelesi Gören Kisi Sen Olursun. Aha Benden Söylemesi
-
aynen ole :) sana katılıyorum abi :)
Toplam Hit: 12984 Toplam Mesaj: 41