folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kızlar Nie Bööle..

Kızlar Nie Bööle..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeXaGoN
    HeXaGoN's avatar
    Erkek
    Bütün kızlar aynı..

İnsanlara yapılacak en iyi şey, onlara akıllarını kullanmayı öğretmektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    NRA takmaman en iyisi zaten o seni kaybettiği için üzülmeli anladıgım akdarı ile sanal falan mıydı yani icq falan diince boşfer be sana kız mı yok

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nra
    nra's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    ehueu yok yeaa biz teknolojiyi sonuna kadar kullanıoduk icq, mail, sms falan..
    kız gerçek hayattaydı yani=)

yeaa bu aradabütün kıslar orospu diil yeaa..
    ii leri de çıkıo arasıra..

zaten ben ööle biriyle ewlenecem yoksa ewde kalırıs=)

saoalsın ilgincim takmıom artık kafa yerine geldi=)
    yeaabugün acaip neşeliyim be kardeşim =)

N=R=A <=> AOA
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AycosSSS
    AycosSSS's avatar
    Dişi
    bi söz duymuştum "bırak gitsin dönerse senindir,dönmesse hiç senin olmamıştır zaten" sende bırak gitsin aşk acısı kolay unutulur.en tahammül edilmez şey yalan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imhotep
    Imhotep's avatar
    Erkek
    yaa bu topic i acmana bile degmez belki kızlar bu mesaja bozulurlar ama dogru kardesim kızlar sevildigini bilmeyen mallar dır. ve cogu kızın ezik oldugu soylemeden gecmicem ama tabi arada istisnalar var karsılıklı tavla oynayabilecegin futbol sohbeti yapabilecegin iste onları bulup omur boyu birakmıcan ama ben ole kız bulcak kadar ballı diilim...

www.hackteamturkey.com CominG SooN...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AycosSSS
    AycosSSS's avatar
    Dişi
    Imhotep bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaa bu topic i acmana bile degmez belki kızlar bu mesaja bozulurlar ama dogru kardesim kızlar sevildigini bilmeyen mallar dır. ve cogu kızın ezik oldugu soylemeden gecmicem ama tabi arada istisnalar var karsılıklı tavla oynayabilecegin futbol sohbeti yapabilecegin iste onları bulup omur boyu birakmıcan ama ben ole kız bulcak kadar ballı diilim...
    -----------------------------

yaw hiç öle olurmu hayat boyu oturup tavla oynayıp,futbol muhabbetimi yapıcam hayat her karesiyle güzel ve her karesini paylaşabileceğin birini bulmalısın.tabi benim düşüncem nasihatım yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    Bazen İstanbul'da, bazen Bursa'da bazen Antalya'da...Kimi zaman Kasımpaşa'da, kimi zaman Sakarya'da...Gün gelir ben olurum Alsancak'ta, bir bakarsın çıkarım Samsun 19 Mayıs'tan...Çünkü bu kahpe hayatta aslolan tek şey, TRİBÜNDÜR...

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nra
    nra's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    heyyt beahh işte bu yeaa..
    biz tribünlerde büük dimi..
    koymaz bize bunlar..
    biz ne acılar gördük ne kawgalar yaptık tribünlerde..
    fener tayfasından olan warsa yeni sezon maçlarına takılan bulsun beni yeaa..
    tribün de bi de tahribat camiası yapalım =)

N=R=A <=> AOA
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AFACANNNN
    AFACANNNN's avatar
    Erkek
    En Iyisini Ben Yapiyom Valla, Kizlara Köpek Muamelesi Yapiyorum Köpek Gibi de Baglaniyorlar, Eger Sen Ona Deger Verirsen Ve Bunu Belli Edersen Köpek Muamelesi Gören Kisi Sen Olursun. Aha Benden Söylemesi

WWW.ULPOW.NET POWERED BY AFACANNNN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek
    aynen ole :) sana katılıyorum abi :)

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
Toplam Hit: 12984 Toplam Mesaj: 41