Kızlara Nasıl Çıkma Teklifi Edilir....
-
ya biri hiç durma derhal söyle diyo biri hiç söyleme diyo.
seviyorum ulannnn diye böğürmek istiyom ben.
ikilemde bırakmayın. -
git söyle o zaman alla alla. yanındaysa takıl işte ama götün kalkık dur. sürekli yanında güzel kızlar bulundur. yok mu hiç normal kız arkadaşın? onlarla takıl önem vermediğini, sen olmasanda yanımda birileri var şeklinde göster kendini. ama yanında olan kızlar güzel olsun. zaman ayır ama sürekli de ayırma. o sana desin şuraya gidelim. yaw nasıl ayarlıyamıyosunuz kız ya.
olm bak kız yanında yörendeyse mesela aynı okuldaysan tandığın biri vasıtasıyla o kızın grubuna gir. ama özel ilgi gösterme. değişik konuş. karı milleti anlamaz öle deişik şelerden.. mistik konuş, görmüş geçirmiş konuş, eleştir onu bunu.. ya şu şöle olsyadı bu böle olsaydı die.. sonra kızı tek bulduğun bi an merhaba filan de.. hatırladın mı beni deme! nasılsın de nazikçe adımın bu olsun sonra çenen düşsün anlat anlat peşine bi kız arkdışını gör postala.. olay bu kadar.. bi kaç kere daha yanyana gel ve götü kalkık davran, sert davrna, kır onu.. kaçan kovalanır bunu da unutma! yap işte ne bilem.. -
iş bulmadan ne karı kızı doğacak çocuğunuz iş bulamazsanız aç olacak ben ondan karı kız muhabbetlerine girmiom iş bulunca karı kız peşinde koşacam :D
-
olm guzel bi kız diyabakır sınırlarından içeri girdinmi hemen butun abazalar toplanır basına beni şeç beni şeç die başlarlar
-
abi bence çıkma teklifi die bişe yoktur.eğer sen kızı seviosan oda seni seviosa olay bitmiştir zaten.
LYCRa da dediği gibi ulaşılmaz olun,göt olmayın :D , dünya umrunuzda olmasın ve en önemlisi rahat olun...
gerçekten işe yarıo ama seven insanın bunları yapması zor.kendimden biliom.
dersanedeyken kaç kere teklif geldi.içlerinde gerçekten beni sevende vardı yalan yok şimdi.hiç birini kabul etmedim.herhalde kızların ahı tuttu şimdi ben aşık oldum beni bilenler bilir baya acı çekiom.
unutmadan kızların duygularıylada oynamayın.onları sex aracı olarak görmeyin. -
lan ak faşnağı benimle çıgarmısın :D
ei oldu -
ya baq dinleyin ne teklifi ya bırakın bu işleri reklam kokan işler bunlar hiç kenidinizi germeyin yaws şimdi konuya gelelim kıza wuruldunuz kızı ayarlamının tek yolu wardır kızın kankyleriyle kanky olmak.bunuda anlatıyım ilk başta kızın bir kankysinin öğrencen msn adresini alcan 1.5 hafta kadar muhabbet etcen öoleöle iş kızarcak kanky olcan ondan sonra kanky olduğun kıza ben senin öbür kankynden çok hoşlanıom dicen oda sana ayarlıcak aam gerçek kanksi olmalı kız, öle arkadaşı filan deil çünkü gereök kankysi kıza dicek çocuk süper biri çok yakışıklı benim de kankyim dicek gaz wercek şimdiden diyim %100 işe yarıyo
-
en güzel teklif şekli
erkek sorar: sen traktör kullanmayı biliyonmu?
kız:hayır
erkek:aaa butun kızlar bilir bunu bilmiyomusun:D
kız: yoooo
erkek:arkaya çıkalım sana öğretiyim.
kız:oluuuuuu.....
-
Herhalde en Mantıklı Çıkma Teklifi BenimLe Çıkarmısın Olurdu... :D
-
en güzel teklif şekli
erkek sorar: sen traktör kullanmayı biliyonmu?
kız:hayır
erkek:aaa butun kızlar bilir bunu bilmiyomusun:D
kız: yoooo
erkek:arkaya çıkalım sana öğretiyim.
kız:oluuuuuu.....
Abi koptum yaaaaaaa süperrr :)
Toplam Hit: 24172 Toplam Mesaj: 52