Kızlara Nasıl Çıkma Teklifi Edilir....
-
walla ben kızla çıkmak için 3 ay beklemiştim hem gül parası denkleştirmek için hem kızla daha yakınlaşmak için!250 kağıt saydım gül için!güllerin saplarını koparttık kızın odasının caddeye bakan kısmına güllerle seni seviyorum yazdık 2 arkla sabaha karşı ulan kız uyanmadı bi türlü 10da uyandı ama sokağa araba sokmamak için cnmız çıkmıştı!kız uyandı aradım pencereye çık die kız tabi şok sonra bnmle çıkarmısın dedim oda güldü ve içeri girdi!bi saat sonra aradı aşkım nerde buluşak die:D
-
walla abi ben kıza cıkma teklifi ettiktn sonra hemencik yatağa atmaya calısıyorum bazıları düşüyor ama bazı salaklar hehe :d düşmüyor a.q bu gün bı kıza teklif edecem bakalım hadi hayırlısı :d abi bu da kabul ederse suan tam 8 cıktıgım olacak :D ginnes rekorlar kitabına girecem a.q :d
-
okulun 1.günü liseye yeni başladım kimseyi tanımıyorum sadece sınıftan erkek arkadaşım war onlarla beraber geziyorum okulun bahçesinden ağır abiyiyimdir bakmayın geyikçi olduguma
ağır ağır gezerken gözlerim okulun lise 3 lise 2 sınıfından kızlara çarpıyor gözlerimi alamıyorum walla neyse bir kıza kafayı taktım kız dehşet etek diz üstü filan güzellik lopez maşallah
kıza bak bak gözlerim kör oldu a.q kıza 1 hafta boyunca baktım kız çaktı davayı tabi günler geçti aylar geçti kız geldi teklif etti ben edemem gururuma yediremem neymiş efendim gidip kıza teklif edecem yokya başka
aklınız warsa bu işlere girmek istiyorsanız
1)kızlara teklif etmeyin
2)hoşlandınız mı ? Kızı sürekli takip edin (belli olsun kız anlasın davayı)
3)sabredin kız gelecektir ...
nemesis 8. manitayı ben 8. sınıfta köşeye attım la sen daha neredesin olm
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz pis..
=)=)=)=) -
Lise 1 de Cok Sevdiğim Bi Kız Vardı Okulun İlk Başalrında o Bana İsmimi Sormustu Bende Kıza Hiç Pas Vermemiştim Sora Aradan 1 Ay Falb Geçti Ben Gittim Kıza İsmini Sordum Oda Sölemedi Başka Birisiyle Çıkıyormuş TAbii Bizde 2 Yıllık Olduğumuz İçin Okulda Lafımız GEçiyor.Sora Kıza Gittim TEklif Ettim Kabul Etmedi Sora Kızın Birini Yolladım Kabul Etti.Bu Tür İşlerde Bi Çöpçatan Bulmak Baya İyi :) -
Ben olsam ılk once kızlara nazık davarnırım yurumeye davet ederım kabul etmezse kosmaya daveet ederım byreee
-
avres asla kendini ezdirme nazik olma bu konularda
Kızları elinden geldiğince ezeceksin kaba ol ağır ol
AĞır abi desinler bunu unutma bende bi büyüğümden aldım kendi bilir çaktırma :=) -
yaw beyler benm dediğimi yapın.. götünüzü yırtmayın olsun die.. öle yaparsanız kızın dötü kalkar ezilirsiniz. bitince de yaptıklarınıza ve kendizden nefret edersiniz. ONUN İÇİN VERDİKLERİNİZİ ALMAYA ÇALIŞIR SONRA DA YÜZÜNÜZE GÖZÜNÜZE BULAŞTIRIRSINIZ.O yüzdennn sallamayın karı milletini. ne gül mül alıonuz onlar size alsın. en baştan kaybedionuz zaten.. onlar gelsin. taktikleri yazmıştım.. bakın benim ne 5 ne 10 ne 15.. rakam vermim.. kimseye de yanaşmıom olsun die.. onlar kenara çekip bana dio senden hoşlanıom die ben de napım diorum. olay bu kadar basit. hoşlanıom dien kıza da siktir çekin. kaçan kovalanır. ite çevirin biraz kıymete binesiniz. kadın milleti öle bi yaratıktır ki it yerine koyun it olsunlar. yok deyin sırf inadına herşeylerini verirler.. güzel kızlarla dolaşmayı kısa marlboroyu ve kampüste arabada cranberries, metallica ve linkin park dinlemei unutmayınız :D Ama sesi öküz gibi açmayın. Bordo veya siyah Doğan slx iniz varsa tesbihiniz de vardır, büyük ihtimalle siyah takım elbise giyiyosunuzdur. Kampüsdeki arkadaşlar!! Böle olmaz bu iş.. Doğan slx ile gidiosanız zaten bi halt bulamazsınız. Bi de müzik... müslüme ferdiye kim gelir mantıklı olun. Allahtanki dinlemiorum onları.. Farklı olun ayrıcaklı olun, götünüz kalkık durun, sallamayın kızları, sürekli kız arkadaşlarınızı kullanın; hep yanınızda kızlar olsun ama tek tek dolanın bir de her kıza yarım saatten fazla zaman ayırmayın. Yoksa yukarıda dediklerim olur. Kızı alırsınız ama azına edilen de siz olursunuz. Ben kimseye tekli etmiorum baqın. Dediklerimi uygulayın...
-
:)) Teklif Etmesen Olmaz mı :) bide böle düşün bırak onlar sana etsin.. ;)) ayrıca bana çıkmak kelimesi çok saçma gelir .. :/
-
sewgilisi olan kızlara asılanlara kıl olurum a.q.. sonra kız elemanı istemez eleman içer içer gider kzı rahatsız eder onada kıl olurum a.q ...
merak etdim ve okudugum yazıyı uyguladım
(biri tanışma heveslisi, di eri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır)
1- yok abi o de il diyorum..
2- o ya.. baksana kaş, göz. aynı. kesin eminim o.
1- ya hayır o daha uzun boyluydu sanki
(bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez)
2- ya her iddiasına varım o. gidip sorucam.
(2 dişinin yanına gider)
2- ya afedersin. sen şu starın güzellik yarışmasında 2. olan kız de il misin?
dişi- (kızarır, utanır, şımarır) hihi..yok hayır, benzettiniz sanırım..(smileyler havada uçuşur)
2- evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yeme i)
işe yarıor;) -
Uşaaaaaah bırakın böle yöntemleri . ilk yapmanız şey aynanın karşısına gecin bi halinize bakın. ve düşünün ve sonra omuzunuzu kaldırın karnınızı içine cekin gögsünüzü dışarı cıkarın kafanız dik olsun ve aynaya tekrar bakın ve kendinize güvenin. Sonra kızların bulundugu ortama gidin . Masalarına gidip izin istemeden oturun. Merhaba arkadaşlar benim adım falan filan tanışabilirmiyiz. Kızların o kücük beyinleri böyle erkeklerden hoşlanır deneyin %100 Sonuca varırsınız. Biraz havalı olun biraz ağır olun anlatın anlatın konuşun konuşun kızlar sizi dinlemez kızlar o kücük beyinlerinde sizi hayal edeerler ve bir kız degil masada kac kız varsa sizin hakkınızda güzel düşüncelere sahip olurlar ;) Deneyin Kesin Cözüm. denemesi Bedava . ;)
Toplam Hit: 24151 Toplam Mesaj: 52